מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אני מנסה לבדוק איזה פאנל המסך הזה ואני לא מוצא. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12799 לפי הנתונים זה לא נראה TN אבל לפי המחיר כן.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך של VS בגודל 19-20 אינץ לעבודה משרדית . אל תשאלו למה רק VS , זה פשוט מה שיש לי עליו הנחה ורוצה לנצל אותה עבור שידרוג מסך העבודה שלי במשרד. אשמח לשמוע דגמים ומחירים מומלצים. תודה מראש, דרור.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מסך VX1940W של ViewSonic נמכר בוואלהשופס ב-900 ש"ח לעומת 1200 בזאפ. אני מחפש עד 1100 ש"ח. איך המסך הזה לעומת ה-Samsung SyncMaster 932B?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, עמדתי לקנות את המסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=22773&select= וחשבתי על כך שבתוספת כמה מאות שקלים אני כבר יכול לקנות טלביזיה 40" במקום. מאידך, לעבוד על טלביזיה 40" תוך ישיבה מול שולחן אפשרי רק אם השולחן בקצה השני של החדר. מה דעתכם? כמו כן, האם יש דרך בדוקה ועובדת לשקף את המסך של לפטופ עם אובונטו 14.04 לטלביזיה בצורה אלחוטית? אם זה באמצעות Miracast והטלביזיה לא תומכת בטכנולוגיה הזו, איזה סטרימר זול ייתן את הפונקציונליות הזו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , מעוניין לקנות מסך נוסף ל29 שברשותי , יש לי מסך של LG 75 הרץ 2560 x1080 אולטרה וויד. מתלבט על המסך שלי ג'יגה בייט 34 אולטרה וויד 144 הרץ 3440 x1440פאנל VA. האם מומלץ? לגיימינג ומשרדי? יראה טוב למרות הגודל והרזולחציה השונה? כרטיס מסך 5700xt
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תקציבכם: מקצה לעניין הזה 3500 ש"ח. חריגה: אם זה באמת שווה את זה, אז 4000 ש"ח. מה השימושים שלכם בציוד? גיימינג, סרטים, צ'אטינג, ועבודות מולטי-טאסקינג. בקשות מיוחדות: מסך מסוג IPS, עם תמיכה בג'יסינק (לא אכפת לי אם אין את הפיצ'ר מובנה, אך ניתן להפעיל עליו ג'יסינק ללא פליקרינג), ברזולוציה שלא יורדת מ-3440X1440, על פורמט אולטרה וויד, וחשוב שיהיה גדול. גדול ככל האפשר. מחו"ל או מהארץ? כל עוד זה עומד בתקציב, לא משנה לי היכן. הערות: כדי לסנן כמה תשובות - אני מכיר ובדקתי את ה-ALIENWARE AW3418DW. תראו, על הנייר הוא כל מה שאני צריך, אך המחיר שלו בארץ שווה ערך לגרסה המתקדמת יותר שלו, ה-AW3420DW (שהיא, כמובן, לא זמינה בארץ), והיא מתקנת את כל הפגמים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר דירה עוד שנה והתכנון של החדר בגדול הולך להיות ככה: מיטה -> שולחן עבודה באמצע החדר -> קיר ועליו מסך. (החדר יהיה באורך של כ 4 מטר בערך). הרעיון הוא לאפשר לי יכולת עבודה על המחשב משולחן העבודה, וצפייה בסרטים מהמיטה ע"י אותו מסך שנמצא בקיר ממול. שאלתי לכם היא, איך אני מחשב את המרחק שבו צריך למקם את השולחן מהמסך, ואיזה גודל אני צריך את המסך בשביל שאני אוכל לראות סרטים בצורה טובה מהמיטה. אציין שאני לא מחפש מספר, אלא נוסחה - המידות של החדר עדיין לא סגורות וכך גם התקציב למסך. קראתי שצריך 10 אינץ' על כל מטר מרחק, אבל זה נשמע לי עגול מידי ולא מדוייק. אני מניח גם שהנוסחת מרחק של מסך מחשב (וורד, אינטרנט) שונה מזו של טלויזיה (סרטים..). שובע טוב לכולם, ותודה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , בשישי אני מקבל את המחשב החדש. ואני מתלבט בין מסך "27 1440P בודד לבין זוג "24 1080P. עיקר השימוש הוא סרטים ומשחקים (חשוב לציין שכרגע יש מסך טלוויזיה של סמסונג 32" , שבגדול זמין ויכל להישאר כמסך משני או נוסף...) על 27" ראיתי ביקורות ממש חמות על ה QNIX וחשבתי ללכת על משו כזה : http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-SE-Matte-27-SAMSUNG-PLS-WQHD-2560x1440-PC-Monitor-/131095629800?pt=Computer_Monitors&hash=item1e85e88%20fe8 לגבי 24" אין לי מושג בכלל לא יצא לי לבדוק עדיין , פתוח להצעות באופן כללי מחפש מה שייתן חוויה הכי טובה ומהנה. חשוב לציין שבלי שום קשר למה יבחר הכל אבל הכל הולך להיות על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר , כרגע המשחק הפעיל שיהיה הו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח. לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג. חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול. השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים. אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה. יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין? ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אבקש את עזרתכם בבחירת מסך 22 אינץ' איכותי . המסך אמור לשמש בעבודה (משרדית) , ובנוסף לצפיה איכותית בסרטים . כל מידע יתקבל בברכה , מפני שאין לי כ"כ ידיעה בנושא . נ"ב : המעבד שלי הוא : פנטיום 4 . מהירות 3.2 מגה . זיכרון 1 ג'יגה . - אין לי כל כוונה לעת עתה , לשדרגם . כרטיס המסך לעת עתה הוא : 128 מגה , 64 ביט . - אך בהחלט אשקול שידרוג . תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי , ולאחר שקראתי את ההודעות בפורום הגעתי למסקנה שהאיכות בהחלט חשובה לכן רציתי לדעת האם יש מסך איכותי עם פאנל איכותי (8bit) במחיר הנ"ל ממה שהבנתי המסך המומלץ שקרוב לתחום זה הוא DELL wfp2007, אך גם הוא עובר את סף ה2000 ש"ח. אודה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש, שיירש את הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש. לכן, אני מעוניין במסך איכותי, בגודל של 22" או 24" (עדיף 24, מן הסתם), בטווח המחירים 3-5K. השימוש העיקרי הוא גיימינג. אני יכול לחכות כחודש, פלוס מינוס, אם אמור להגיע בטווח זמנים זה "דגם חדש ומשופר" של משהו. תודה! ~ יונתן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היות ואת המסך אנחנו, או אני לפחות, משדרגים בקצב איטי יותר מאשר את המחשב, והיות וכבר ראינו מסכים עם רמקולים / DVI , עלתה בדעתי האפשרות לבדוק אם קיים בכלל מסך המשלב את כל או רוב הפונקציות הבאות ביחידה אחת : - רמקולים ו- DVI - כאמור כבר יש. - מיקרופון ומצלמה ? - USB ? - כרטיס רשת ? - כרטיס קול ? - כרטיס TV ? ולפנטזיות : - CD/DVD - כרטיס מסך בבניית מפרט למחשב עתידי , נשלם פעם אחת הרבה כסף על מסך כזה , סכום שירד מעלות החלק החושב - לוח אם ,מעבד , HD . רעיון או סתם פנטזיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבקש את דעתכם על מסך אסוס LS201 גודל 20 ,שימוש כללי וגם משחקים ראיתי אותו מאוד מרשים בעבר קניתי אסוס 17" עם זכוכית קריסטלית רואים בו מעולה הנה קישור לייצרן דרך אגב מחירו נע באיזור 1800 שח http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1615&l1=10&l2=140&l3=509&l4=0
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ואני מחבר 1080 למסך 4K של אסוס החדש מעלה את הרזולוציה והכל על FULL במשחק כמו The Witcher ונניח אני מקבל 90 FPS אז כמה הרץ אני מקבל מהמסך ? עדיין 144 הרץ ? איך זה עובד בדיוק ? אני מקבל צוואר בקבוק בגלל הכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-