מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המסך הזה וקניתי מתאם של דיספלי פורט לHDMI,עכשיו רציתי להכניס סורס נוסף למסך דרך המתאם הזה ושאני מכניס אותו הוא אומר שאין סורס. אני עושה משהו לא נכון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף מחשב ורציתי לדעת האם צריך להחליף גם את המסך. אני לא כל כך מבין בחידושים (FHD, 4K), האם המסך ינצל לחלוטין את הכרטיס מסך ויהיה שמיש לעתיד הקרוב? זהו המפרט (יתכנו שינוים קטנים אבל הכרטיס מסך דיי סגור): הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 996/976 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-BAZOOKA - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר מעבירים את הimage mode לgaming המסך עושה משהו ממש מוזר, דבר שדומה לbloom effect במשחקים. כאשר עוברים מתמונה כהה לבהירה המסך מבהיר את עצמו מעבר למצב הרגיל בהדרגה וכן להיפך, במשחקים לא רואים הבדל גדול, חוץ מתמונה בהירה יותר בקטעים חשוכים. אבל כאשר עוברים בין עמוד רגיל בFF לעמוד שבו הניגודיות גבוהה(רקע שחור עם אובייקטים לבנים) רואים את הבהירות של הצבע האפור של חלון הFF והחלקים הלבנים בעמוד הופכים לבהירים יותר... התופעה נתגלתה בעת משחק בהגדרות של המסך, ומעבר בין 2 טאבים בFF הראשון היה הפורום והטאב השני הוא האתר הזה - http://www.myspace.com/kontraproject
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
באינטרנט ולצפייה בסרטים הוצע לי דגם 19 5MS ב800 ש"ח בלבד
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אם נגיד יש למישהו מסך בלי DVI ויש לו כרטיס מסך כמו X1900 אז הוא לא יכול להפיק ממנו את כל התועלת?..סתם מעניין לדעת לי באופן אישי יש 19 אינץ' של NEOVO עם DVI ככה שזה לא ממש משנה לי אבל אני רוצה לדעת ברמה הטכנית תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשדרג את המסך הנוכחי שלי ולפנק את עצמי במסך חדש 27 אינץ'. מטרת המסך הוא בעיקר למשחקים ושנית לסרטים,אני מחפש מסך אשר תומך ב3D. עשיתי סיור קצרצר ברשת ונתקלתי ב2 מסכים שהרבה נוטים להמליץ, והנה הם לפניכם : Asus VG278H - שלוקח מקום ראשון ברוב הסיקורים, אבל משום מה אין למצוא אותו בארץ! וקצת כבד להזמין אותו מחו"ל בתשלום אחד. Samsung T27A950 3D LED - מהסיקורים הבנתי שיש לו בעיה בעיקר עם משחקים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך חזק. מאוד חשוב לי שרמת ה3D תהיה טובה, למרות שבעיקר אני אשחק במשחקים 2D וזה מה שהכי חשוב בשבילי. אשמח לראות תגובות בקשר למסכים שהצגתי, ואני פתוח להצעות וחוות דעת! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי עד כמה שאפשר בהתאם לכותרת. נה דעתכם? מה הכי מומלץ לי בתחום המחיר של 1,000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b מה דעתכם על המסך הזה ? הוא יהיה מיועד בעיקר למשחקים. אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים באותו טווח מחירים, אשמח לשמוע אם זה משנה, יש לי את הכרטיס X1950PRO. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה מסך מבין המסכים כדאי לי לקנות, והאם יש מסך שלא ברשימה שמומלץ לקנות? שימושים: לימודים, וסרטים דרישות: שהמסך יהיה אפשרי לתליה על הקיר, אנטי-גלר (לא בעל גימור מבריק) מסכים שהציעו לי (מתצוגה באריזה מקורית) LG LED 24" WIDE-W2486L-PF "24 ש"ח 772 ש"ח LG LED 22" WIDE-W2286L "22 ש"ח 619 ש"ח LG LED 23" WIDE-E2350T-PN "23 ש"ח 585 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2261V-PF "22 ש"ח 622 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2261V-PF "22 ש"ח 517 ש"ח LG LCD 23" WIDE W2353V-PF "23 ש"ח 585 ש"ח LG LCD 23" WIDE W2343T-PF "23 ש"ח 585 ש"ח LG LED 22" WIDE E2260T-PN "22 ש"ח 519 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2261VP-PF "22 ש"ח 622 ש"ח LG LCD 22" WIDE W2271TC-PF "22 ש"ח 459 ש"ח LG LED 22" WIDE E2240T-PN "22 ש"ח 459 ש"ח LG LCD 24" …
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי שאני רואה סרטי HD אני לא ממש מרגיש בהבדל חוץ מזה שהסרט מתפרס על כל המסך
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
דגם מדויק: lg206wtq-wf אז ככה בעיקרון אני בדירה של חבר עכשיו ומשתמש לו במסך(עברתי לגור אצלו כי הוא טס) ובהתחלה המסך עבד בלי בעיה וגם סך הכל עכשיו הוא עובד מעולה אין בעיה בצבעים או שום דבר אחר רק הבעיה היחידה זה כשאני מדליק את המחשב אז המסך פשוט לא נדלק אני צריך לנתק לו את הכבל חשמל ולחבר שוב ואז הוא תופס ועובד ואותו דבר כשהוא חוזר ממצב שינה זה התחיל ככה פתאום בלי שום חבלה/נפילה או איזה עדכון חומרה/תוכנה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilon dv6000, עד לא מזמן הוא עבד מצויין, ממש מלאך.. לאחרונה המסך התחיל להבהב בלי סיבה תוך כדי פעולה עד שהמסך הוחשך לגמרי. כרגע המסך חשוך אך ניתן לראות תצוגה אם המסך מכוון לאור. אני חושב שהסיבה זה שה-inverter של המסך נהרס/נשרף וההחלפה שלו די פשוטה, פשוט הרכיב מאד יקר יחסית לזה שאני לא בטוח שזאת באמת הבעיהhttp://www.pchub.com/uph/laptop/43-32507-7879/TDK-TBD392NR-LCD-Inverter.html זה הכי זול שמצאתי, האם זאת באמת הסיבה הכי הגיונית למסך חשוך והאם כדיא להזמין את הרכיב ולהחליף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). במהלך גלילה בעכבר, בעיקר בטקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט, תופעה זאת נקראת ghosting אם אני לא טועה. הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות, בנוסף לזה, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו או ראה את המסך הנ"ל כדי לדעת אם יש בעיה רק אצלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD חדש יחסית ואני לא יודע אך לנקות אותו. אם יש לי אבק על המסך אני לוקח את המטלית של המשקפים ומנקה איתה עכשיו רציתי לדעת מה לעשות במידה ויש משהו שאני לא יכול לנקות איתה. אך אני מנקה בדרך הכי פשוטה וללא סיכון שאיזה פיקסל "ימות" לי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגודל 22-24 אינץ שמשמשת גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם צריך רכיב מסויים למחשב או רכיב כלשהו נוסף שאני צריך לקנות ולהתקין/לחבר על מנת שהמסך יעבוד בשני המצבים או פשוט מחברים, רואים, ומעבירים ממחשב לטלוויזיה וההיפך בלחיצת כפתור? סה"כ מדובר במחשב דיי ישן שאותו אני רוצה לחבר למסך ואני מעוניין לדעת אם יש צורך במשהו נוסף כי כבר שמעתי על איזה כרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון שאולי אני צריך לחבר כדי שזה יעבוד. בנוסף, אם יש המלצה של מישהו על מסך כזה מניסיון אני אשמח מאוד- אם לא תודה בכל זאת (התקציב נע בסביבות ה1500 ש"ח) תודה,
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הזמנתי את הT220P של סמסונג ועכשיו אני קראתי כמה חוות דעת שליליות על המסך רציתי לדעת האם כדאי לשנות את ההזמנה ולקחת את VW222U של ASUS או לדעתכם הT220P עדיף עליו? המסך הוא לסרטים,משחקים וגם לגלישה באינטרנט... דרך אגב יש בהם אפשרות להטות את המסך למטה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי לעצמי את המסך 2333HD של סמסונג שמשמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב. בנוסף למסך הזה בניתי מערך של 2 מסכים במחשב ושניהם עובדים מצויין מלבד שבמסך החדש כשאני נעזר בתוכנת תמונות שמגיעה עם הווינדוס, משום מה הרקע שבתוכנה ניהיה צהוב והתמונה גם כן. כשאני מעביר את החלון של התוכנה למסך השני הצבעים חוזרים להרגלם. המוזר הוא שרק בתוכנה הזאת זה קורה, כשאני פותח תמונות בתוכנות אחרות הצבעים של התמונה נשארים זהים כמו במסך השני וגם צבעי התוכנה לא משתנים, איך זה יכול ליהיות שהתוכנה משנה צבעים במסך א' ובמסך ב' לא? לממש את האחריות של המסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LG W2286L http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061 למשחקים חדשים וסרטים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחרי 6 שנים עם ה Samsung 959NF CRT החלטתי לקנות מסך LCD. אבל הבעיה היא הנתונים של מסכי ה LCD והם לא ממש מחמיאים. הלכתי לברר מספר דברים בחנות ואני חייב לציין שאיש המכירות עשה עבודה מעולה. יש מספר נתונים שדי הדאיגו אותי לפני הקנייה. גודל המסך : שמתי לב שהרוב קונים היום 22 אינץ' רחב. כי כמעט ולא ניתן למצוא מסכי 19 אינץ' לא רחבים. או אפילו 22 אינץ' לא רחבים. הלכתי לדודה שלי והתבוננתי מספר דקות על ה Samsung 2253 BW החדש שהיא קנתה והיה מאוד קשה להסתכל על המסך. האם מתרגלים לזה ? בקשר לגודל הנקודה : ממה שהבנתי גודל הנקודה הוא די קריטי וממה שראיתי ברוב המסכים גודל הנקודה הוא 0.282 וזה קצת בעייתי. מהירות תגובה:היו מספר מסכים שענו על הדרישות הקודמות אבל מהירות התגובה שלהם…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ברשותי מסך רחב LG204WT אני עובד על רזולוציה 1280\768 השאלה שלי היא מהו תדר הרענון האופטימאלי למסך רחב 16\9 על 60 HZ אני רואה מריחות עוד משהו תמשהו מכיר את ה F ENGINE של LG -מדוע במצב MOVE התאורה מהבהבת תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-