עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Animor,

ההבדל ששמתי לב אליו הוא במספר החיבורים. האם יש הבדל גם באיכות התמונה או בפאנל? תודה.

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by Omry,

היום סידרתי את החדר. הסידור כלל הזזה ותמרון של כל מיני כבלים. לאחר הסידור החלה בעיה במסך. מדי פעם המסך נהיה שחור לפחות משניה וחוזר לתצוגה רגילה כל הכבלים מחוברים ומהודקים כמו שצריך - עברתי על כך המון פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by gabi_y,

היי היום יש לי מסך 19 של CTX אני לא יודע איזה דגם בדיוק. עקר התעסוקה במחשב שלי היא אינטרנט וסרטים קצת משחקים. בגלל שאני צופה הרבה אני מעונין לשרדג למסך גדול יותר אני רוצה את המסך הכי גדול שאני אוכל לקבל בתקציב הנ"ל... תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. Started by shloosh,

אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח להמלצות למסך עד 650 - 750 ש"ח . גודל 23-24. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב . השימושים העיקריים הדרושים : 1. תכנות . 2. עבודות משרדיות ואינטרנט. 3. סרטים. מצורפת השוואה בין 3 מסכים (ב KSP רק כי נוח להשוות אותם שם) , איך הם לדעתכם? השוואה של 3 מסכים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by n_aviv1,

יש לי מן כפתור כזה שכתוב עליו EZ ZOOMING ואני לוחץ עליו והוא לא עושה כלום. מישהו יודע מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Las@Vegas,

אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב. חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי. חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון. חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים. אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים? והכי חשוב חנויות אמינות עם שם. תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך. TNX יבגני

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Jack Sparrow,

19 אינץ' 8ms 1:500 300cd/m^2 1250 ש"ח... בתור מסך למשחקים בתקציב מאוד מצומצם - מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by firebirdrc,

מישהו במקרה יודע מה צריך לעשות כדי להכנס למסך טכנאי במסכי סמסונג? או אולי לינק לאתר ברשת ששם זה כתוב?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by pcGamer,

אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  11. שלום לכולם, יותר מוקדם השבוע קיבלתי מפרט למחשב פה באתר הנועד לסרטים, אינטרנט, מוזיקה ומשחק מחשב עני גראפית (football manager למי שמכיר). חשבתי לקנות מסך LCD באלף ש"ח, אך אני רואה שמסך סביר במחיר כזה אינו אפשרי (אני גם לא ממש יודע איפה לחפש ), בכל מקרה אני חושב גם על אופציה של מסך CRT ואשמח לכל עצה/הצעה. אין לי בעיה לגלוש מעט (100-200) מעל האלף אז אל תהססו לזרוק גם הצעות כאלה אם הן יהיו שוות את המחיר. -העדפה למסך 19", אך גם זה אופציונלי. תודה רבה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. יש אפשרות לחריגה קלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לא הבנתי מדוע הדיונים על הפיקסלים המתים ? הרי ישנו חוק החזרת מוצר עד שבועיים מקנייתו . אם יהיה פיקסלון אחד בודד מצידי שיהיה עזוב ובודד וגלמוד בקצה המסך , אני פשוט אקפל הכל בצורה יפה ואחר כבוד לחנות . האם לא כך ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GTS 8800 ומסך מסוג MAG 996PF כבר שלוש שנים טובות. למחשב גם מחוברת טלוויזיה 21" של Lenco בת 10 שנים שאיתה אני רואה סרטים מהמחשב. ככה שאם אני אקנה מסך חדש, הוא יהיה רק לעבודה (אינטרנט, וורד) וקצת מאוד למשחקים (כמה שעות בשבוע, לא יותר). את הטלוויזיה חיברתי למסך רק לפני כמה חודשים ועם הזמן התחלתי לשים לב שיש בעיה עם הצבעים במסך - הם הרבה יותר כהים והרבה פחות חדים ממה שהם בטלוויזיה. בנוסף, המסך גם מרצד. כרגע הוא על refresh rate של 60. אם אני מגביר אז המסך ממש ממש מרצד ואפילו קשה לקרוא טקסטים. בעיקרון זה לא אמור להפריע לי, כי אני בקושי משחק ולא אכפת לי יותר מדי מהצבעים בווינדוז. אבל שלשום התחלתי לשחק ב-Bioshock ואין מה להשוות בין איך שהוא נראה בטלוויזיה …

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by liordavid,

מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  16. אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 או יותר. ם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by NuXeR,

היי, יש ברשותי מסך מדגם HG281D של חברת HannsG. היו עליו המון ביקורות באתר... והוא זכה להמון תשבוחות. פאנל TN, רזולוציה 1920x1200. המסך במצב מצויין ללא שריטות וללא פיקסלים שרופים.... אשמח אם תוכלו לעזור לי לשערך את השווי שלו למכירה ב-יד שנייה. תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by esaly,

היי לכולם, אודה מאד להמלצה על מסך 23\24 LED IPS וחשוב לי מאד שיהיה לו בורר מצבי תאורה בלחיצת כפתור. הכוונה היא שאני עובד על המחשב הרבה בלילה ושתהיה לי אפשרות להוריד את הבהירות בצורה די מהירה ע"י לחצן פריסט יעודי. בעבר נכוותי ממסכי דל כך שאני מעדיף חברות אחרות. בתודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מסך של VIEWSONIC דגם VP930 שהוא באחריות ויש לו פיקסל שרוף, השאלה שלי היא איך המעבדות שירות פה בארץ (שאצלי הם אומניטק) מתמודדים עם בעיה כזאת? מחליפים את כל המסך למסך חדש? מצליחים לתקן את הפיקסל השרוף? מחליפים פאנל? מה הם עושים? ד"א, זה כבר המסך השני של החברה הזאת שנהרס לי... אני לא חושב שאני יתקרב אליהם שוב אז למי שחושב לקנות שייקח לתשומת ליבו

• 27 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by Spider76,

שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by ronlut,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by look-GOD,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.

24. Started by lidor718,

שלום, החלטתי להשתדרג ולהפסיק לעבוד עם המסך של המחשב הנייד בלבד, אני סטודנט למדעי המחשב ורוב העבודה שלי על המחשב זה קצת תכנות, קריאה באינטרנט, סרטונים ודברים כאלה. (לא משחק בכלל). השימוש העיקרי במסך הולך להיות מסך ראשי מתוך 2 (זה והלפטופ), בעיקר כשאני צריך לעבוד עם שניים או יותר חלונות, וזה פשוט נורא להחליף כל רגע. אני צריך המצלה בנוגע למסך בתקציב לא גבוה כ"כ, הנה מה שראיתי כבר עד עכשיו: 1. Samsung S24R350FHM 2. Dell SE2419HR ראיתי גם מסך Dell U2415, יד שנייה, שככל הנראה במצב חדש ועדיין באחריות ובערך באותו מחיר של האחרים. אם יש מסכים נוספים שיכולים להתאים אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by assafch,

שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.