מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחותי נהרסה הטלוויזה, (הממש ממש ישנה שלה), במקום לקנות חדשה, חשבתי לקנות מסך מחשב בסביבות ה 1000 שקל, ועוד מכשיר כזה שנותן למסך אפשרות להיות TUNER, וזה במקום טלוויזה דקה שעולה 2000+, מה דעתכם? זה יעבוד טוב?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
דרוש מסך LCD בגודל 17" וזול! כניסת DVI לא הכרחית (כ. מסך OB), שיראה טוב גם ברזולוציה של 1024X728 לשימוש משרדי (וורד אינרטנט וכו') נמצאו המסכים הבאים: WATCH mv732 ב-788 (במחסני חשמל) L1718S או L1752T של LG ב-960/990 Nu Tech QL711V ב- 970 SAMSUNG 740N ב-990 עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז אני רוצה להתחדש ב LCD נוצץ, כי כבר שנים אני עם ה F900B של LG, שהוא מסך 19" נהדר, אבל נמאס מ CRT, וכבר אין מקום על השולחן. התקציב : עד 3000, אני מוכן לשלם יותר על איכות, אבל כמו תמיד, כמה שיותר זול יותר טוב. הצרכים : בעיקר day to day , גלישה אינטרנט ואופיס, משחקים פה ושם, סרטים אני אמנם רואה בטלוויזיה אבל אני מעוניין במסך שלא יקרטע גם בנושא הסרטים. מעצב אתרים ופוטושופ, אבל לא ברמה של איש מקצוע, סתם כתחביב - אבל עדיין חשוב לי דיוק הצבעים של המסך. כלומר בסה"כ , מסך all in one , שבעקרון יהיה דלוק 20 שעות ביממה בערך... הבנתי שהגיעו לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 2007WFP שלפי מה שכתוב באתר, הם עם פאנל S-IPS וגרסה A04 אז …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD למחשב של ההורים. השימוש המרכזי שלו הוא אינטרנט ו-Office. עד היום הם עבדו עם CRT 17". אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך טוב בתקציב של עד 750 ש"ח. תודה. רוני
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים ??? מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לבנות מקרן למחשב ממסך LCD ומטול שקפים אני מחפש מסך קטן (15 אינצ' רצוי / 17 אינצ' גג) מחיר מינימלי : תאורה אחורית דפוקה ולא מפריעים לי כמה פיקסלים שרופים המעגל בתוך המסך מתחבר מצד אחד בלבד לפאנל ה LCD כך שניתן להזיז אותו שלא יסתיר את המסך משתמש בחיבור VGA רגיל (לא כמו מסך פנימי של מחשב נייד) מאיפה ניתן להשיג מסך כזה ? להקרנה אני רוצה להשתמש במטול שקפים לאחר החלפת נורת ההלוגן במטאל הלייד מה במסך קובע את הניגודיות של התמונה שתתקבל ? (במיוחד אני רוצה ש 'שחור' יהיה כמה שיותר 'שחור')
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הי מחפשת המלצה למסך LCD זול. הוא ישמש למחשב הישן שיעבור אחר כבוד לתפקיד טייס משנה. לא יעבוד על דברים מורכבים, לא משחקים או גרפיקה. מחפשת מסך סביר במחיר זול.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מסך LCD הכי טוב שאפשר למצוא עד 1250 ש"ח תודה רבה הייתי מעדיף 19 אינץ' אבל התקציב לא מאפשר משהו כזה אני חושב.. מה אתם מציעים?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני יודע שקיים כבר ת'רד בנושא הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189119.0 ) אבל יצאתי ממנו מבולבל מאד. אני רוצה לקנות מסך LCD במסגרת תקציב של עד 1300 ש"ח (+-). אני מחפש בעיקרון 17', אבל אם יש במסגרת המחיר גם 19' טובים(!) זה יהיה נחמד. מכיוון שאני לא מבין בנושא מסכים וכדומה אני צריך עזרה מכם. הציעו לי את המסך ViewSonic 17 LCD VA712, זה מסך טוב? שוב, אני מעדיף 17' טוב מאשר 19' גרוע, לא להתפשר על איכות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מסך לא מיועד למשחקים, אלה בעיקר לעבודה על המחשב, למוזיקה , שיהיה איכותי וטוב לעיניים שאפשר לשבת שעות בלי כאבי עיניים ושיראו חד וטוב, גם מהצדדים. 19" תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מסך LCD לשימוש גרפיקה ואינטרנט הכי טוב שאתם מכירים במחיר של עד 2500 ש"ח. אני חייב לרכוש אותו עד סופה"ש הקרוב אז תמהרו, בבקשה, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LCD 19 אינץ', פאנל TN. כבל DVI חדש > לכן הבעייה לא נעוצה בכבל, (חוץ מזה שגם החלפתי אותו באחר, + ניסיון לשחק עם הכבל כשהוא מחובר לא הראה שינוי בריצודים). נעשתה בדיקה לכרטיס מסך > אין בעיות יציבות כלל. אני כרגע עובד על picture mode (בהירות על 100), הריצודים לא נראים כמעט בכלל על עוצמת בהירות זו, החיסרון - לא נוח לעיניים, בלשון המעטה. למישהו יש השגות בעניין? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר אם אני מכוון מנורת לילה ממרחק של מטר, יכול להיגרם נזק למסך חס וחלילה? שאלה קצת נובית אבל חייב להיות בטוח.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי מחקר די גדול שעשיתי בגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות את המסך הזה: viewsonic vx922 הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה לראות פיזית את המסך בפעולה, טייליתי כבר די הרבה בחנויות אבל עדיין לא מצאתי חנות שמציגה את המסכים האלה, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסך הזה (באזור המרכז), זה יעזור לי מאד, תודה , רמי
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר. מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד! האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים? אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים... תודה
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17' נחמד, לא יקר במיוחד, רצוי פחות מהסכום שציינתי.. המלצות? שאלה נוספת, אם אני קונה את המסך עצמו הישר מהיבואן/ספק המחיר יהיה יותר נמוך מן הסתם, נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות, אז ככה היום בערב אני הולך לקנות מסך ולא משנה מה יהיה אני הולך לקנות כנראה או בצי'פ מחשבים או באופיס דיפו. עכשיו אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ LCD כמובן ואני רוצה לדעת יותר על עיניין של פיסקסלים שרופים כמה פיקסלים שרופים צריכים להיות? ואם יש יותר אז מחליפים את המסך ? הבנתי שיש תוכנה שבודקת את זה אשמח לקבל לינק לאחת כזו האמינה והפשוטה מבין כול אלו שיש ואם אפשר גם הסברים על איך מתפעלים אותה כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה התוכנה דחופה והמדריך שלה גם אז אפ אפשר תגובות מהירות תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני השבוע הולך לרכוש מסך חדש ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר שאפשר להוציא בתחום התקציב הזה, הכי טוב שאפשר, אני מעוניין לעשות קנייה טובה. אוקיי, אז ראיתי שהמסכים שבעיקר מומלצים אלו LG 1970HR והViewSonic NX922 - אני טועה? האם יש עוד מסכים שעדיפים בתקציב הזה? מה עדיף מבין שני אלו לדעתכם? אני דווקא אהבתי יותר את העיצוב של הLG, מה דעתכם? תודה, זה חשוב לי - אני רוצה לעשות קנייה חכמה, תודה לכל המגיבים..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי השבוע הCRT הזקן לעולמו, אז רכשתי היום DELL 2007WFP חדש. בכל מקרה כמה שאלות, 1. איך ניתן לכייל צבעים לרמה יחסית טובה באמצעים ביתיים (דיסק כיוון כמו AVIA או תוכנה או לא יודע מה)? 2. למה למרות שאני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך (להזכירכם רחב, רזולוציה 1680 על 1050) בסרטים עדיין יש פסים שחורים למעלה למטה, למה?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
SAMSUNG LCD 930B כנראה נשרפה לו המנורה. מישהו יודע אם צריך לפרק אותו לגורמים כדי להגיע למנורה ואיפה ניתן לקנות מנורה כזאת? אולי בEBAY?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהפסיק יום אחד לעבוד: כאשר מחברים אותו לחשמל הוא לא נדלק. לאחר כמה חודשים שהוא שכב בצד ניסיתי לחבר אותו, נורת הpwr שלו נדלקה כמה שניות ואז נכבתה. למישהו יש רעיון? מה כדאי לעשות? חבל לי לקנות מסך חדש, אם אפשר לתקן את זה יחסית בקלות מדובר על תוצרת CMV דגם CT-934D תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-