מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אחרי חודשים של חסכון יש לי מספיק כסף לרכוש מסך נורמלי! אך עדיין נותרתי עם כמה שאלות, כעת אני זוכר רק כמה אך אני משער שאני אזכר בהמשך. בלי שום קשר רציתי להציע לכתוב FAQ בנעוץ, כי רוב השאלות בפורום הן בד"כ אותן השאלות. 1. אני עוד לא סגור לגבי איזה מסך לקחת, את ה2007 הרגיל או את הרחב, אני לא משחק, אבל קורא בפורומים,רואה הרבה סרטים(לא תמיד בHD) ומעצב/מתכנת מדי פעם. עלי לקחת את הרגיל או את הרחב? 2. איזו חנות בסוף היא הכדאית ביותר לרכישה? אני רוצה פאנל ISP וLCDTV יקרים מאוד. חשבתי על נועה, אבל אני לא יודע אם הם מאפשרים לבדוק את המסך בחנות, אין לי כוח לסוע אליהם פעמיים. 3. יש לי כרטיס מסך FX550, הרזולוציה הגדולה לא תעמיס לי על המחשב בצפייה בסרטים? 4. אין לי כבלים או לווי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון בקרוב מאוד לשדרג את כ. המסך לספינת הדגל של סידרה 9xxx שתצא בפברואר. יחד עם הכרטיס, חשבתי אולי גם להחליף מסך, שכן כרטיס כזה "יתבזבז" ברזולוציה של 1280x1024. המסך הנוכחי שלי, ViewSonic VP930, עד כמה שזה ישמע מפתיע אולי לחלקכם הוא ממש לא המסך האידאלי למשחקים. קראתי את הביקורת על ה-DELL כאן באתר אבל לפני שאני מוציא 3500 ש"ח הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים נוספים שיש להם ניסיון עם המסך הספציפי הזה או בכלל כל מי שיצא לו לראות את המסך בפעולה. המטרה הראשית של המסך היא כמו שכבר הבנתם: משחקים, אבל גם סרטים. ועוד שאלה, לא פחות חשובה, האם יש פיצ'רים מסויימים (HD וכל ה"שטויות" האלה...) שהם בגדר MUST למסך LCD 24" שלא כלולים במסך הזה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כותרת מסכמת הכל.. חשבתי על המסך הבא: (1400 שקל בערך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19mewsfxaa.asp?page=Specifications רציתי לדעת אם יש משו אולי גם טיפה יותר יקר אבל שההבדל יהיה שווה את זה...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את ה 971p אבל מתלבט בקשר לחסרונו היחיד לדעתי שהוא לא רחב ,השאלה היא האם יש מסך עד 2000 שח שנותן לפחות נתונים כמו ה 971p אבל הוא רחב. שימושים עיקריים למסך הם: 45% גלישה באינטרנט 45% סרטים 10%משחקים ושאלה נוספת האם שווה לקנות מ ivory מחשבים ספציפית הסניף ברשל"צ,הם מצעים את המחירים הנמוכים ביותר ואחריות יבואן השאלה אם למישהוא היה ניסיון איתם בקניית מסך?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך יכול להיות שבמחשב הנייד של DELL של המשחקים יש מסך 17 עם רזולוציה של 1920X1200 ותומך ב HD 1080P? מה ההבדל בין זה לבין מסך 24? מה השתנה כדי שהוא יוכל לצהיג את הרזולוציה הזאת ואיך זה משפיע על האיכות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
משוטטות באינטרנט,ראיתי שאפשר להשיג מסך זה ב2000שח בעוד שמסך של דל נמכר בסביבות 2400שח,האם הצג של אסוס יכול להוות תחליף ראוי וזול לצג של Dell? האם יש לו בעיות שצריך לשים אליהם לב,מתגים,סטנד וכדומה? ראיתי מסך של Dell מרשים אבל מסנוור מדיי לטעמי,אבל הצג של 24" (אצל חבר) מדהים,אולי כדאי לחכות שצגים בגודל כזה מחירם יירד? משתמש בעיקר לקריאה וכתיבת טקסטים ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
http://www.hothardware.com/articles/Dell_UltraSharp_3008WFP_30inch_LCD_With_DisplayPort/
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 19 אינצ' שיתאים לתכנות/גלישה ( יותר מזה אני לא צריך ) חשבתי על דגם 1970HR http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 של LG שהוא מסך 4X3 או על L196WTQ http://zap.co.il/model.asp?model_id=577957 מסך רחב 16X9. במה יותר יותר נוח לתכנת ולגלוש באינטרנט? איזה מסך יותר איכותי בין שניים שציינתי? ומה ההמלצות הכלליות, אולי תמליצו על דגמים יותר מתאימים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שהמסך איכותי ביותר ורציתי לדעת האם הוא מתאים למשחקים [16MS] ואם לא אז על איזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
-
שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום סוף סוף קיבלתי את המסך מבאג. הגעתי הביתה ניסיתי להתקין את התוכנות magicTune ו magicRotation בגרסת הפרימום (התקנה משולבת של שתיהן). כפי שקרה למס' אנשים פה אחרי שהתוכנה עלתה היא טענה שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה (דיחלק XP איזה מין תוכנה את?). הורדתי אותה והלכתי לאתר כפי שהפנו פה, הורדתי משם גירסה חדשה שמחליפה את גרסה 4, גם גרסה זו היא "פרימיום". אחרי שהתקנתי אותה המחשב עלה , נתן מסך כחול ונתן לעצמו אתחולים בלי להתייעץ איתי קודם. חשבתי שאולי התקנתי את הגרסה של הויסטה אז הורדתי והתקנתי מחדש ושוב קרתה אותה תופעה. אמרתי לעצמי , אוקי לא נאמר נואש ואחרי שהורדתי את ה"פרימיום" החלטתי להתקין בנפרד את שתי התוכנות האמורות כשהתחלתי מ magicTune לבדה (בלי הmagicRotation)…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את הסמסונג 22 אינטש השטוח. הוא באמת נראה אחלה ויפה אבל הכל מעוות. כל התמונות יוצאות שטוחות ופחוסות. האם יש דרך לתקן את זה? קצת מאכזב
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן (מעל 6 שנים) אבל מספק. המוניטור שלי גוסס ואני מתכנן לקנות Samsung 226BW. הרזולוציה של המוניטור היא 1680x1050 וכרטיס המסך שלי לא תומך בזה אלא רק ב 1600x900 או 1600x1200. כמו כן יש לו רק חיבור VGA. האם זה יעבוד בצורה סבירה? איזו רזולוציה לבחור? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למלומדים היקרים. מי יודע מה ההבדל בין NEC 1970NX ל NEC 1970NXP? האם הם בכלל מסכים מומלצים לעיבוד תמונה וגלישה באינטרנט? איך הם נחשבים בהשוואה ל PHILIPS ול DELL עם הפנלים המתקדמים? רב תודות על העזרה. מיכאל.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו ויש לי כרטיס Gforce 8600GT עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי מעל לחודש שאני מחפש את המסך בכל החנויות ברשת הוא אינו במלאי מישהו יודע על חנות באיזור השפלה-דרום שמחזיקה את המסך במלאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני מחפש מסך מתאים לעיבוד תמונה קריאת טקסטים וגלישה באינטרנט. אני מתלבט לגבי 20 אינץ רחב. האם יש חסרונות למסכים הרחבים? האם הסמסונג 206BW מתאים לצרכים שלי? אם לא, מה עדיף? התקציב הוא בין 1300-1500 שח. כמו כן רציתי לדעת איזה מסך מתאים לחדר ילדות עד גיל 10 שמטרתו גלישה ומשחקים בקטנה. אני חושב על 19 אינץ', איזה מסך נותן תמורה טובה למחיר? אשמח לשמוע דעות והמלצות והיכן כדאי לקנות. אשמח לקרוא את דעתכם ומודה לכם על זמנכם היקר. מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איך המסך של סאמסונג ה206BW? אני רוצה מסך חדש בגודל 20. ראיתי אותו והנתונים שלו לפחות נראים ממש טובים. משהו ניסה אותו? יכול להגיד לי אולי מה היתרונות\חיסרונות שלו? יש מסך אחר במחיר הזה(1500 ש"ח) שעדיף עליו? תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-