עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מעוניין לרכוש מסך 20 אינץ' רחב איכותי הנטייה שלי כרגע ללכת עם ה LG L204WT אבל אני לא ממש יודע כלום אודותיו... אפשר לקבל לינק לריוויו מקצועי ורציני בעבור המסך הזה ? כי כלל לא מצאתי בגוגל כמו כן אשמח להמלצה למסכי 20 אינץ' במסגרת התקציב מקסימום חריגות קלות.... השימושים למסך הם שימושים כללים.. דרוש מסך ALL ROUND איכותי שיתן מתן טוב לסרטים, תמונה חדה וברורה, צבעים לא מתים ושיהיה איכותי! אשמח לא לקבל המלצות על דל שעולה 1000 שקל יותר... כי ראיתי שאנשים נוטים לעשות את זה פה... "עזוב אותך קח DELL" תודה רבה מראש והמשך יום נעים !!!!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת לגבי שני המסכים האלו, לא מצאתי ביקורות ברשת במיוחד, ורציתי חוות דעת של אנשים פה. מה דעתכם עליהים? כמו כן, האם ה26 הוא עד כדי כך ענקי לשימוש ביתי (ישיבה מול מחשב), או שניתן לשקול אותו כקנייה? (וכן ברור לי המחיר העצום שלהם, לא על זה מדבר) תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ilanb0,

ראיתי באנר של LG על המסך הנ"ל הכולל רמקולים+מיקרופון+מצלמה. שווה משהו? האמת, המחיר זול... הנה הקישור: http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=184

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  4. והאם ניתן לחבר בנוסף טלוויזה גם לכרטיס מסך בחיבור SVIDEO סך הכול שני מסכי LCD וטלוויזיה על הכרטיס אשמח לתשובה כי אני לפני קנייה אגב הסיבה היא לעריכת וידאו

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. Started by zohar678,

יש לי מסך של 22 אינץ עם חלונות XP לאיזה רוזולוציה אני צריך לכוון את המסך? וגם את איכות סיביות הצבע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Shoko,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=690742 משתלם?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. Started by yonifra,

אהלן חברה', אני מתלבט קשות בין LG LED 24 W2486L ובין Samsung 24 LED BX2450. לשניהם בערך אותו תג מחיר בזאפ, לשניהם 2 כניסות HDMI ושניהם מסכי LED. מה אתם ממליצים? יש לי התנסות טובה מאוד עם טלויזיות LCD של LG, אבל לא נראה לי שסמסונג זה רע... אשמח לקבל עצה תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם קניתי מסך מחשב סמסונג T220P והוא תוקע את המחשב גם בSAFE MODE מצאתי שהקובץ MULTISCREEN.EXE גורם לבעיה... אף מצאתי לכך עדות בפורומים אחרים האם יש למשהו את הקובץ הזה MULTISCREEN.EXE אני אודה לו אם ישלח לי למייל או לינק להורדה (כי אני לא מוצא אפילו באתר של סמסונג) את שאר התוכן של הדיסק הצלחתי לשלוף... מייל שלי weigl@walla.com מודה לכם מקרב לב

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by TripMan,

יש לי תקציב של עד 1700 ש"ח למסך 19''. אני כבר הרבה זמן עוקב אחר כל מה שקשור למסכים, ובחרתי במסך VS VP930. נכנסתי לזאפ וערכתי חיפוש, ומצאתי את המסך ב-1624 ש"ח בחנות ניר-טק.(תנאי המלשוח לא רעים, והאחריות גם. אחריות 3 שנים , משלוח עד הבית חינם עד 3 ימי עבודה) עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו הזמין כבר מהחנות הזאת משהו בעבר, ואולי יש לו ניסיון? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המסכים הבאים : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 לצערי אין לי תקציב להוציא על מסכים בעלי פאנל VA ובטח ובטח שלא IPS. לכן אילו ניראים מסכים סבירים מאוד. המטרה של המסך היא לצפיית סרטים ומשחקים (הרוב משחקים). בנוסף מה מומלץ יותר בימינו מסך רחב או מסך רגיל. אני אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה והמשך יום נעים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חיברתי אותו הנורה בצבע כחול ועולה הודעה Digital Saving Power Mode ואז הנורה כתומה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by eli_xXx,

אז ככה יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכישו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ עכשיו ברגע שפותחים חלוןוהוא בצבע לבן הוא מרצד ממש קצת אבל מרצד ורואים ונגיד פותחים חלון יעני נגיד נכנסים למחשב שלי אז המסך מרצד שממש רואים עד שנפתח החלון והבעיה לא במסך כי חיברתי אותו במחשב נייח בבית ועובד כמו כדול מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן? תודה מראש לכולם ויום טוב!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אוקי, אז את המסך הבאתי ביום שלישי, בדקתי בחנות למשהו חריג.. או איזה נקודות שחורות או פיקסלים שרופים... טפו טפו טפו אין... הגעתי הביתה וחיברתי עם חיבור הכבל DVI שהגיע עם המסך... בהתחלה כמעט התעוורתי, כן בהיר... אז פישפשתי כאן בפורום ולפי הגדרות שאחרים עשו... הגדרתי את שלי על: בהירות: 30% RGB - כל אחד מהערוצים על 75%. לבינתיים מספיק לי... הורדתי את התוכנה softMCCS... איך אני עובדת איתה, לשיפור יותר? אשמח אם תכוונו אותי... רואים מדהים... ועוד שאלה... כרגע אני שמתי אותו על שומר מסך אחרי דקה ללא שימוש... וכיבוי צג אחרי 10 דקות ללא שימוש. יש לכם עוד הכוונה בשבילי לנושא? אני רגילה לשומר מסך... השאלה מה הכי טוב לעשות עם המסך שלא יגרם נזק או צריבות ? התרשמות שלי... מסך מדהים... א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by pergola,

הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

שלום, דיי חרשתי על התגובות בפורום, הכל המליצו על DELL 2007FP\WFP אבל בשל קושי למצוא אותם אני דיי בטוח שאני יוותר. אני מחפש מסך טוב לעיניים, לא חייב להיות סוף הדרך אני לא גרפיקאי מומלץ לטקסט, בעיקר אבל גם סרטים ופחות משחקים. לפי מה שאני הבנתי מומלץ פאנל S-PVA אבל אני לא יודע באיזה מסך יש את זה ואיזה מסך הוא טוב. אני יושב במרחק של משהו כמו 70-80 סנט' מהמסך אז אני מניח שאני מחפש 20 אינצ'. כרגע אני עובד כבר שנתיים על Laptop - LG 5SLE ככה שאני מקווה שיהיה שיפור בתצוגה. הרבה ציינו את הפאק של מסך ה - S-IPS (זליגת אור) מה הפאק של S-PVA? תודה יבגני

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kk_kk,

Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by shirazy,

היי חברה רכשתי לפני שבוע את ה DELL 2407 גרסא A04 המסך מרשים מאוד, במשחקים הוא סבבה, אבל בסרטים: 1. האנשים בסרט נראים אדומים מהרגיל, רק משחק עם ה SATURATION בהגדרות של NVIDIA שיפר את זה לא ראית פונקציה במסך שמסדרת את זה, מישהו? 2. עד היום הורדתי סרטי 720P, על המסך הזה הם נראים הרבה פחות חדים משהיו קודם (שלא נדבר על ה XVID הרגיל) בכל אופן, הורדתי כמה טריילרים של 1080P, אבל משהו לא נראה לי, אולי זה ה CODEC או ה PLAYER ( אני משתמש ב K-lite ) התמונה לא חלקה בעייני, רואים מעין נקודות כאלה, אולי ה RENDERING לא טוב? יש לכם המלצות ל CODEC, PLAYER , מישהו הזכיר איזה שבב שיש במסך שגורם לפעמים בעיות ואפשר לכבות אותו, הצלחתי להגיע ל"תפריט החבוי" של DELL מישהו יודע אם זה שם…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  20. מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש שאני רוחש. בשנים האחרונות השתמשתי במסך Dell 20'' 2007WFP. אני מעוניין במסך איכותי ומתקדם (IPS). המסך משמש גם לעיבוד תמונות וסרטונים באיכות HD וגם 4K. חשוב שניתן יהיה לראות בו עומק צבעים רב ודיוק לצבעים שצולמו במצלמות (DSLR, GoPro וכדומה). בנוסף, המסך ישמש למשחקים שונים ( DOOM, The witcher 3, The division) כך שגם הצד הזה של התחום צריך לקבל מענה. חשבתי על מסך 2K-4K בגודל של 24/27 אינץ'. כרטיס המסך שיש לי כיום הוא Gigabyte GTX 970/REV 1.1 PCI-3.0/4GB GDDR5/256bit ובעתיד אחליף אותו לכרטיס מתקדם יותר. האם יש המלצות ? חשבתי על מסך Dell 2715Q. תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by רמי רמון,

שלום לכם האם מישהו משתמש במסך מדגם זה? לא מצאתי עליו ביקורות תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני צריך בבקשה המלצות על מסך LCD 24 אינץ' למחשב, לשימוש במשחקים כבדים בעיקר. תקציב עד 2,000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. שלום לכולם, בשנים האחרונות אני עובד עם שני מסכים וזה תענוג. אחד ישן יותר של LG בגודל 19" ואחד בן 3 שנים Samsung T240. מהסמסונג אני מאוד מרוצה, מסך איכותי, אבל ה 19" התפגר (מרצד קבוע ומשגע אפילפטים). כבר כמה חודשים טובים שאני מחפש תחליף למסך נוסף אבל נהייתי כבר מבולבל, אולי מישהו יוכל להבהיר לי כמה דברים: 1. איפה מבחר הדגמים שהיה? נראה כאילו עד לפני 3 שנים היה מבחר מסכים למחשב גדול פי 3 ממה שיש היום בישראל. שווה להזמין מחול? לחכות לדגמים החדשים שאולי יגיעו מתישהו? 2. לסמסונג יש חיבורי Hd,Dvi ולכרטיס מסך שלי (Radon-5770) יש Hdmi אחד ו 2 DVI. 2.א. איך הכי כדאי לחבר 2 מסכים לכרטיס כזה? 2.ב. בכלל מה הדרך הכי מומלצת לחבר 2 מסכים? רוב הכ.מסך שאני רואה הם עם 2DVI ואולי HDMI …

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי מסך 20 אינץ של סמסנוג ולאחרונה יכולה להיות הזדמנות להחליף אותו וחשבתי על המסכי 20 אינץ של דל התחלתי להסתכל וכולי התבלבלתי יש איזה 4-5 מסכים שונים בטווחי מסכים שונים לגמרי ואני הלכתי לאיבוד גם שיטוט פה בפורום לא עזר לי אז מי שיוכל לעזור ולעשות לי קצת סדר בבלאגן אני יודה לו מאוד השימושים הם כללים קצת מכל דבר לפחות כרגע תודה Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD SP2008WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD 2009W UltraSharp™ Flat Pane Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp™ Flat Panel Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp™ Flat Pane

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.