עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by The Ball,

ממש לא מבין בתחום הזה של מסכי המחשב... שימושים הכל פחות או יותר.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by DarkLloth,

השימוש בעיקר משחקים , ולאחר מכן טקסט ומסמכים , בעדיפות אחרונה סרטים ...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by x-niko,

שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. שלום, אני מחפש המלצה למסך 20" ומעלה, תקציב של 1500 ויותר אם יש צורך, למשחקים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bigwave,

פעם ראיתי באיזה חנות מסך LCD למחשב שרואים בו ממש כמו טלוויזיה , הזכוכית שלו הייתה מבריקה כזאת משהו ממש יפה. מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר? אני לא זוכר לא דגם ולא חברה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך המסך הזה של 24 אינץ lcd של nec ? http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=292482,group=all האם שוה למרות שאין לו כניסת s-video ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. Started by hedva,

לפני מספר חודשים היו הרבה בעיות עם פיקסלים שרופים במסך הזה. האם המצב השתפר לאחרונה ומה המדניות הנוכחית לגבי פיקסלים שרופים? ועוד שאלה, האם יש לכם התרשמות על חנות או מספר חנויות מומלצות, שבהם אפשר לקנות מסך עם פאנל s-ips?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by מא*ר לו*,

http://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8976 אני לא מבקש שתמליצו לי על מסך חח אני רק שואל איך המסך שלי חח דגם: LM1910 יצרן: DAEWOO מאפיינים: 19INCH TFT, Pixel 0.294, Resolution 1280x1024, Contrast 700:1, Response 8ms, Samsung Panel, Speakers, DVI, Sl-bk לפי הדגם היצרן והנתונים זה המסך שלי. אבל אני עדיןן לא יודע חח הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by ziv_tt,

כבר רציתי לקנות את ה-VP930 ואז ראיתי באתר של VIEWSONIC שיצא מסך חדש לשוק. יש למישהו איזשהו מידע או מבחן שנערך למסך הזה? האם שווה לחכות עבורו או לרכוש את ה VP930? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by EzE126,

אני יודע שנשמע קצת מגוחך להשוות בין בין סוגי הפאנלים (אחד TN והשני S-IPS), אבל אני באמת בדילמה רצינית. מצד אחד אין לי בעיה להשקיע את ה800 ש"ח הנוספים בשביל מסך איכותי עם פאנל טוב אבל ההילה הסגולה שיש בשחור של הדל די מציקה לי. מצד שני לאחי יש את הLG L204WT והוא מצויין. צבעים טובים, תמונה חדה, בלי מריחות ובלי BACKLIGHT מעצבן (היה לי LG L1970HR והיה לו כל כך הרבה שלא יכולתי לראות סרטים בלי לשים לב לזה). הדגם המתקדם שלו חייב להיות טוב גם כן.... ראיתי כמה המלצות על הPhilips 200W6CS אבל אני לא ממש יודע עליו כלום חוץ מזה שיש עליו רמקולים מיותרים.... אני צריך את המסך לקצת מהכל (משחקים, סרטים וטקסט) אבל בעיקר לעריכת וידאו (ואין לי תקציב לשני מסכים איכותיים בגלל זה אני מחפש WI…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by adam12345,

היי ישלי כרגע מסך של Viewsonic P95f+ CRT אני שוקל מאוד להחליף הבנתי שכל המסכים 22" במחיר סביר לא משהו אני מתלבט בין ה 2007F או 2007WFP השימוש שלי הוא בערך 45% גלישה 35% סרטים/סדרות 20% משחקים אודה לכם על כל עצה Cpu Q6600 MSI 8800GTS 640MB 2gb Ram

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ב 10,000 ~ עם מסך... אשמח לקבל המלצות על מסכים 21''+ --למשחקים בלבד-- **עדיף לא WIDE** תודה מראש :

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by Omerm91,

אז קודם כל זה מסך לא רחב, 2MS מהירות תגובה, ניגודיות: 1:2000 בהירות 300CD/m*m(חחח זה m בריבוע) רזולוציה 1024X1280 חיבור אנלוגי+דיגיטלי DVI אז ככה אני מעוניין במסך בגלל איךשהוא נראה, אני צריך משהו שמתאים לי לטלויזיה וזה מתאים לי 1 על 1, התקשרתי לבקש הצעה ואמרו לי שלא מחזיקים אותם בגלל שהמפרט לא טוב, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by abcdjkh,

מה מגיע בערכה של ה2007 DELL? האם מגיע גם כבל מתח? אגב, מה אומרת הb ב2007FPb?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by shlomi8,

שלום לכולם.. רציתי לבקש חוות דעת ממישהו שיש לו את המסך הנ''ל או לחלופין ניסיון כלשהוא איתו לפני הקנייה. רציתי לדעת גם אם אני יחליט יום אחד שאני לא רואה יותר סרטים ולא משחק יותר, המסך עדיין יספק אותי למרות שהוא רחב? האם יש למישהו הצעות למסך אחר יותר משתלם? אשמח לשמוע על כך! תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  16. עד לפני חודש, התשובה המובנת מאליה הייתה "Philips 200P7ES", אבל הפסיקו ליצר אותו. אני מעוניין במסך בגודל של 20", פורמט רגיל, רזולוציה טבעית של 1600X1200, וכמובן, כזה שלא מחזיר אור, אני בחדר ליד חלון. אני צריך מסך שנוח לעבוד איתו על טקסט. תודה רבה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by avner_100,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  18. אני מתכוון בימים הקרובים לקנות תמסך הזה אבל יש לי כמה שאלות החנות היחידה מאזור צפון (אני מהקריות) שמצאתי שמוכרת אותו היא TMS אבל המחיר שלו שם הוא 1550 ככה בערך וזה ממש יקר..אז אני חושב להזמין את המסך מתל אביב במחיר של 1395 שקל..קודם כל הנה קישור לאתר של החנות: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395 רציתי לשאל, שמעתי שלא ממולץ להזמין מרחוק כדאי יותר לבוא ולבדוק אם הכל בסדר...אז אני שואל מה לעשות לנסוע עד תל אביב לבדוק תמסך או להזמין?(פשוט גם המשלוח הוא עד הבית אם שליח והוא בחינם וזה ממש שווה במקום לבזב כסף על נסיעה..)וגם אולי מישהו מכיר תחנות יש דעות אליה?אך היא?ואולי מישהו יודע מאיפו יותר זול או יותר כדאי לקנות תמסך?תודה בכל מקרה. עריכה:אמרו לי עכשיו ש…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by galweb,

לאחרונה פגשתי במסך Yakumo 20 אינץ ברשת במחיר אטרקטיבי של 1300 ש"ח. לא מצאתי אזכור לסוג הפאנל (כנראה TN) אולם הרזולוציה הנתמכת 1600X1200 נשמעת לי מאוד מעניינת לרמת מחיר זו. האם למישהו יש ניסיון עם מסכי Yakumo ? האם רזולוצייה כה גבוהה נתמכת בכרטיסי מסך שהם חלק מהלוח הראשי במחשבי P4 ? תודה ויום טוב, גל

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amir.shani,

אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 19" lcd שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצים בקיצור צרכים משרדיים.. עד היום יצא לי לראות את lg 1960 tr הבעיה שלי איתו שהוא מעייף את העיניים מהר מאוד (חזק מדיי ?) ושעובדים בבהירות גבוהה קשה לראות הבדלים בין צבעים תכלת - לבן אפור -לבן. יש לציין שמדובר בשימוש של 8 שעות לערך ביום כמובן לא באופן רציף אבל בחלק נכבד של הזמן. על איזה מסך אתם ממליצים ששוב חשוב יותר למשרד ,משחקים כלל לא בעניין וסרטים ניתן לראות בצורה טובה. לגביי התקציב מדובר ב-1200-1600 ש"ח במידה וישנו מסך שעונה יותר טוב על ההגדרות בטווח מחירים גבוה קצת יותר,גם טוב. תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by iakovl,

טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by freakazoid,

השימושים העיקריים של המחשב עם סרטים, תוכניות,משחקים... איזה מסך יהיה עדיף רחב או רגיל? וחייב שהאיכות תיהיה מעולה גם למשחקים וגם לשימוש ביתי רגיל....

• 5 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים