מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש בשביל לעבוד ב 2 מסכים ביחד. והמליצו לי ב RSM את המסך מסך מחשב Dell UltraSharp UZ2315H 23`` LED , הם מוכרים אותו ב 1250 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=5296 הבנתי מהאינטרנט שזה דגם משודרג של ה 2314 שיש לי . העניין שזה מסך מסדרה שמתחילה ב U ולי יש מסך שמתחיל ב אות P , מה ההבדל בניהם ? ואיזה סדרה טובה יותר ? במסך 2315 יש מצלמת אינטרנט , האם היא שווה משהו או כדאי לעבוד עם מצלמה חיצונית ( יש לי כרגע את HD3000 של microsoft).? במסך החדש יש חיבור HDMI ורמקולים האם זה אומר שאני יכול לחבר ממיר של YES ולחבר למסך ולראות טלוויזיה בלי בעיה ? מה אתם אומרים בכללית על המסך ה 2315 ? האם כדאי לי לקחת את המסך ה 2314 שיש להם וגם וזול יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לרכוש את הדגם הקודם בגרסה A04 ולצערי הזמנתי והגיע בגרסה A00 ולכן לא לקחתי אותו. לשני היבואנים אין יותר במלאי את המסך במלאי, אבל הבנתי מפנדה שיש להם את הגרסה החדשה שנקראת HC. יש למשהו נסיון איתה? נצאתי רק review אחד ברשת http://www.behardware.com/articles/686-1/review-of-the-dell-2407wfp-hc.html והדעות שם קצת חלוקות לגבי האם הוא טוב יותר או פחות, מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שנברתי כאן פורום לגבי מסכים מומלצים נראה לי שאני הולך לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי שתי שאלות האחת הינה- המסך הנ"ל הינו 24 אינצ' שישמש עבורי גם כמסך מחשב וגם טלויזיה השאלה היא האם מרחק הצפיה שלי כיום (ב-70 ס"מ) לא יותר מידי קרוב לעיניים??? השאלה השניה - הבנתי שהמסך הנ"ל מגיע עם גרסא מחודשת A01 ניסיתי ליצור קשר עם מס' ספקים אך לכולם יש את גרסת A00. האם למישהי יש מידע היכן אפשר לרוש את המסך הנ"ל בגירסא החדשה תודה נ-ב המסך מיועד למשחקים וסרטי HD
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות את המסך מוצג איפה שהוא? ניסיתי בכמה וכמה מקומות שרובם לא מוכרים אותם והשאר פשוט לא מציגים אותם.. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם ניתן לראות את המסך בתצוגה (באיזור המרכז)?? ועוד דבר.. רציתי גם לדעת איזה REV הוא העדכני כרגע כדי לדעת מה אני מקבל כאשר אני אקנה את המסך תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה וקניתי מתאם של דיספלי פורט לHDMI,עכשיו רציתי להכניס סורס נוסף למסך דרך המתאם הזה ושאני מכניס אותו הוא אומר שאין סורס. אני עושה משהו לא נכון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עפ"י המלצות הפורום את המסך הנ"ל - מסך נפלא ! מחליף את ה- VIEWSONIC האגדי שלאחר 5.5 שנים נפח נשמתו, גם עפ"י המלצות הפורום דאז. המסך נרכש באייבורי, היכן וכיצד אני רושם אותו לקבלת האחריות בת ה- 3 שנים עליו? ב- DELL מבקשים למלא מס' שלא מתאים בפורמט לS/N של המסך שלי ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך Dell U2312HM שקניתי לפני כ-6 שנים. הוא שירת אותי נאמנה עד לפני כמה שבועות שהייתה הפסקת חשמל, ומאז הוא פשוט לא נדלק. ניסית שקע אחר, כבל אחר, כלום. אין אפילו נורת חיווי שדולקת. מכיוון שהמסך עבד בלי שום תקלה עד כה אני נוטה לחשוב שיש איזו בעיה בספק כח והמסך עצמו תקין... בינתיים התחדשתי לי כבר במסך DELL U2719D חדש, אבל אם אוכל להציל גם את הישן זה יהיה נהדר. השאלה היא האם כדאי לנסות לתקן ואיפה אפשר לתקן כזאת תקלה במחיר הגיוני כך שלא יהיה זול יותר לקנות מסך אחר וזהו? במידה ואין טעם לנסות לתקן... מה הייתם ממליצים לעשות עם מסך כזה? פשוט לזרוק לפח?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לבסוף קניתי את המסך הנ"ל של dell ואני פשוט מאוכזב! המסך פשוט לא מיועד למשחקים.. משחקים כגון: fifa 15, nba 2k15 לא רצים "חלק" על המסך - יש קפיצות שלדעתי נובעות ממהירות התגובה הנמוכה יחסית של המסך (8ms) הכרטיס מסך שברשותי sapphire radeon r7 260x מריץ את המשחקים בצורה מושלמת 60fps על 1980x1020 אבל עדיין יש סוג של לאגים/קפיצות במשחקים. יש למישהו פתרון? המסך מחובר בכבל HDMI. אני שוקל להחזיר את המסך לחנות ולדרוש את הכסף חזרה. בתודה דביר
-
- 35 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני לפני קנייה של מסך DELL U2711. במחשב יש לי 2 כרטיסי מסך 6950 CROSSFIRE. האם אני יקבל תמונה איכותית וברורה ברזולוציה המקסימלית של המסך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מסך דל U2711 כבר שנים רבות. לאחרונה התאורה האחורית שלו פשוט כבתה והוא הפך ללא שמיש. כבר השגתי מסך אחר במקומו, ועכשיו אני שואל את עצמי מה לעשות איתו. המסך במצב חיצוני ממש חדש. איך עליו שריטה. מה דעתכם? יש טעם לנסות לדבר עם מעבדות לקחת אותו? הוא היה יקר מאד בזמנו וממש לא בא לי לשים אותו ברחוב.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני יודע שזה הפוך אבל , אתמול הזמנתי את ה dell 2711 (כיום אני עובד עם 3 מסכי 19 אינץ lg1970hr אשר מחוברים יחד) מכיוון שקניתי מק בוק פרו ואני רוצה להינות ממנו על מסך גדול עם רזולוציה גבוהה מאוד. בעבודתי אני מפתח אפליקציות מה שאומר שאני יושב המון מול המחשב וזקוק לשטח עבודה גדול מאוד. לגבי הPC שלי , כרטיס המסך הוא nvidia 285gtx. בכל מקרה מחר אני אמור לאסוף את המסך ועכשיו אני מפחד שעשיתי טעות כי יש מלא ביקורות על המסך וחצי אומרים שהוא מעולה וחצי אומרים לא להתקרב בגלל ה wide משהו וה 10bit color ועוד סיבות. לכן אני ממש מחפש מישהו בנרות שאפשר לראות את המסך אצלו לפני שאני לוקח מכיון שבחנות לא מסכימים לקבל חזרה לאחר הפתיחה. אני גר באיזור נתניה ונמצא במהלך היום בהרצליה ומוכן לה…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מסך מחשב מאח שלי בטענה שהוא מהבהב וביקש ממני לנסות לסדר . אז ניסיתי, ולא הצלחתי. יש לי מחשב עם ווינדוס 11 ובחיבור כבל vga לhdmi ניסיתי להחליף כבלים אך ללא שינוי. ניסיתי גם לעדכן דרייברים סוג המסך הזה לא תומך עדיין ב11. רעיונות מה לעשות? המסך די יקר וחבל שילך לפח Dell P2414H
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי היום מסך DELL U2410. סתם לצורך סקרנות. האם לחברת APPLE יש מסכים שעומדים בסטנדרטים של איכות התצוגה של המסך אותו רכשתי. אם כן אשמח לקבל הפניה לדגם ספציפי.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממליץ כרגע לא לקנות מסכי DELL אם זה מיועד לגיימינג, כי סוף סוף ! הם הודיעו על שני דגמים חדשים שיהיו זמינים לקראת סוף אוקטובר. דגם אחד בגודל 27" עם G-SYNC והרבה חיבורי DP ודגם נוסף ללא G-SYNC אבל קעור. התלהבתי נורא ששמעתי, אבל בינתים אני רואה כל מיני תגובות שהדגם שכולל G-SYNC מגיע עם פאנל TN ולא IPS. כרגע אין תשובה ודאית, אני די אתפלא אם זה נכון. אני בכל מקרה מתכוון להחליף את ה - 2410 המזדקן שלי ב 27" IPS שכולל GS כמובן. יש גם מסך מדהים של אסוס ROG, אבל יש לי הרושם שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האסוס (חיה רעה אמיתי שכולל כל פיצ'ר אפשרי וכמובן פאנל IPS): [ATTACH=CONFIG]9333[/ATTACH] הדל: [ATTACH=CONFIG]9332[/ATTACH] המחיר המוצהר לדגם שכולל GS הוא 800$, כ 3000 ש"ח בישראל, אם כי א…
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מסך DELL2007FP עדיין אפשר להשיג אותו רק בIQPC באיזור המרכז? אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך? ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם וזהו. שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכיי LCD לכרטיס מסך ati radeon 9250 VGA 1280*1024 DVI 1680*1050 המסך שמחובר ל DVI הוא Teac/Fujicom T2005L12 (מיוצר אל ידיי ktc) המסך הזה קיים אצלי מ 2007 ותמיד היה מחובר ב VGA ולא היה עושה בעיות. זאת הפעם הראשונה שאני מחבר אותו ב DVI לעיתים כשאני מקליק אל משהוא במחשב (לינק באתר / מזיז חלון וכו) המסך מתכבה לשניה וחוזר. המסך של ה 1280*1024 עובד תקין ולא מתכבה החלפתי את המסך ל Benq FP92W ב DVI1440*900 והבעיה הסתדרה אבל אני רוצה להחזיר את ה Teac המסך מתכבה תמיד או כמעט תמיד כשאני מקליק אל משהוא במחשב --> בעיית תוכנה ? החלפתי את המסך עצמו והבעיה נפתרה --> בעייה במסך ? איפה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם קיים מסך כזה? האם יש איזשהו תיכנון להשיק בקרוב מסך כזה?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת מסך מחשב חדש, מחפש מסך איכותי, אם מסגרת דקה שישמש לרוב לגלישה וסרטים ולעיתים רחוקות אולי למשחקים. החברה הנ"ל נחשבת לאיכותית ביותר המסך הנ"ל ניתן לרכישה בחול בסך של כ1500 ש"ח. האם הוא עדיף על פני מסכי DELL מסדרת U? כל דעה תתקבל בברכה במטרה להגיע להחלטה תודה
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-