מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מדובר מסמכים החדשים של LG, המרחק הוא בערך חצי מטר, ולשחק NFS CARBON או BF2 על הגדרות גבוהות עם מערכת 5.1 זה פשוט חוויה מטורפת...רוב המשחקים הם די חשוכים, ככה שהעיינים לא ממש מתעייפות לי אבל.. השאלה עם זה מסוכן ואם כן אז כמה... (לגלישה וטקסטים אני משתמש במסך קטן) מה אתם אומרים? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך הנ"ל וכמובן שצצו מספר שאלות: -שמתי לב שבתפריט DISPLAY SETTINGS של המסך אין לי אפשרות לבחור ב ASPECT SHARPNESS ו ZOOM כיצד מאפשרים ומה עדיף לבחור ב ASPECT לשמירה על פרופורציות האימג' המוצג(המסך מחובר DVI). -שאלה אחרונה, ב COLOR SETTINGS המצב אמור להיות כמובן על PC כשאני עובד על PC אבל שמתי לב שהלבן הרבה יותר לבן ובכלל הצבעים נראים טוב יותר לטעמי דווקא במצב של MAC הבהירות והקונטרסט נשארו על 50 וזה בסדר מבחינתי השאלה היא איך לתקן את מצב ה PC ושעדיין יראה "חי" תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך מחשב 20 אינצ' אשר ישמש גם כמסך טלויזיה בחדר עבודה. רציתי לברר אם יש דגמים מומלצים חדשים מעבר למה שנרשם בדיון אחר שקראתי.(DELL 2007FP , ASUS PW201) כמו כן, הבנתי שלמסך ה-DELL יש שני דגמים אחד עם פאנל S-IPS ואחד עם פאנל S-PVA האם אחד מהם עדיף יותר על השני ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך שישמש אותי למשחקי FPS לסרטים ויהיה לי טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה... אני אישית מעדיף מסך 22 אבל הבנתי מהכתבות באתר שיש רק עם פאנל TN לכן אני מבקש תנו לי המלצות למסכי 20-22 טובים לשמש כטלוויזיה למשחקי מחשב וPS3 ולראות מידי פעם איזה סרט תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המסך אחרי חודש כמעט בלי מחשב (המסך CRT שלי נשרף) ידוע לי שהוא TN שכל כך אוהבים להשמיץ ובחרתי בו אחרי התייעצות עם חבר שיש לו את הסמסונג 226BW שאמר לי שאם אני לא הולך לשרטט וכדומה אין לי כל הצדקה ללכת על ה 2007FP עם ה IPS בעל תגובה של 16 לעומת 5 של ה TN.ונוסף על כך גם קצת יותר גדול. האם זו היתה החלטה נבונה?? ראיתי אצלו את ה TN והוא ממש חד ויפה לעין.אינני מבין מה הרעש סביב ה IPS (וכן ראיתי את ההבדלים בתמונות בדיונים פה לפני חצי שעה עשיתי סיור) אבל מלבד זה - זה מצדיק כזה הפרש??.קצת בהירות תמונה שאפשר לכוון בכיוונים ידניים?? המסך שאני הזמנתי עולה 1620 ואילו מה שרציתי עולה 2250 דל 228 פנל TN במחיר של 1620 שח מהירות 5 MS דל 2007FP פנל SIPS במחיר 2250 שח מהירות…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחפש מסך למשחקים + עבודה (עם הרבה טקסטים) בגודל 19 או 21\22 אינץ מישהו יכול להמליץ? מהחנויות www.noacomp.co.il & www.pandas.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אפשר +-200 ש"ח על ה 1,500 ש"ח, לא קריטי. השימושים הם קצת למשחקים, ובעיקר לעבודה. חשוב חיבור DVI (לכרטיס GT 8800). לא מעוניין במסך Wide, הוא לא נוח לעבודה. תודה. עריכה : קראתי את הסקירה של מסכי "19 איכותיים, המסכים הבאים מתאימים לתקציב. האם מאז הסקירה יצאו מסכים עדיפים על המסכים הבאים, או פשוט לרכוש אחד מהמסכים הבאים ? Samsung SyncMaster 971P ViewSonic VP930b
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך הזה? SAMSUNG 226BW 22'' LCD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 האם יש עוד אפשרויות למסך נוספים תקציב אני לא בידיוק יודע כי אני לא יודע כי לא יודע מה טוב. המסך ביקר לאינטרנט, סרטים ומדי פעם משחקים. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש מסך ב1200-1350 למשחקים וקצת עריכה..אם יוצא 20" גם סבבה. ושאלה.. כדאי להזמין מסך מחו''ל כי המחירים ממש ממש זולים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להישאר עם מסך LCD 17 16MS א לקנות LCD 19 2MS? האם ההשקעה שווה את זה בעצם 1300 ש"ח בשביל זמן תגובה נמוך יותר ומסך יותר גדול (בשביל משחקים) האם אני אראה שינוי גדול והאם זה משתלם?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! התרשמתי מאוד מהמאמרים ביקורות וסיקורים בפורום, עושה רושם שאתם מקצועניים ביותר! באמת סחטיין על העבודה! (במיוחד מהמדריך השלם למסכי LCD שסגר לי הרבה חורים). ועכשיו לתכלייס. ברשותי מחשב בן בערך 4 שנים ואני מתכוון בתקופה הקרובה לקנות מחשב חדש, אני נורא מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אציין שהשימוש במחשב הוא למטרות הבעות, משחקים (אכן אני גיימר), סרטים, עבודה על בסיס טקסט ובעתיד גם עבודה גראפית, כלומר... הבאתי לכם בערך כל סוג עבודה שיש לכן אני מניח שאני צריך מסך שטוב במספר תחומים. דילמת הLCD ממול הCRT עד היום השתמשתי במסך MAG 19 מדגם 996PF. באותה תקופה לא שקלתי אפילו לעבור למסך LCD מאחר והבנתי שהחסרונות גדולים מהיתרונות בעיקר בתחום המשחקים. עכשיו בשנים האחרונות…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הוא בעצם לכל השימושים: קריאת טקסט, משחקים וסרטים (חוץ מעבודה רפיקאית) תודה רבה מראש לעוזרים. שאלה קטנה שריצי לשאול: במסכי LCD הסמלים והטקסט לא נהיים קטנים ברזולוציה גבוהה (1650X1080) כמו במסכי CRT ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישה של המסך DELL 2007WFP. רציתי לדעת האם יש חשיבות ל-REV של המסך? מהו ה-REV הכי חדש? בתודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך מסך מעולה LCD ''22 למחשב.. עדיף מהחברות האלו: LG/Samsung/Dell.. מחיר מקס' 1700ש''ח תודה מראש יניב
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
IPS MVA P-MVA PVA S-IPS S-PVA TN ????? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
http://www.cnettv.com/9742-1_53-31908.html?tag=cnetfd.vid "ה"-מסך למשחקים רק צריך למצוא מקום וכסף
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-