עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sys32,

שלום, אני חדש פה. השבוע קיבלתי את המסך החדש שהזמנתי Samsung 206bw 20" Wide 1:3000, 2ms... כבר כמה ימים שאני משתמש בו ושמתי לב לכמה בעיות מציקות שאני יכול להשתגע מהם.... דבר ראשון: כל חלק בהיר במסך הכוונה כל דבר בהיר בגוונים לבנים אני רואה אותם כמו פליקר עדין כזה... הם פשוט מהבהבים כזה... במסך שחור אני יכול להבחין בפסים של הקצב ריענון עולים כזה למעלה בצידי המסך. דבר שני: כשאני שם תמונת רקע במסך בעלת הרבה צבעים אני פשוט רואה כמו התחרפנויות של הצבעים כזה כאילו אני רואה את הפיקסלים או משהו כזה (קשה לי להסביר במילים אם הייתי יכול להראות את זה הייתם מבינים) . אני פשוט שם רקע שחור חלק בישביל לא להתחרפן. אפשר להגיד שהבעיות האלה צצות לי כל שעה וחצי בערך ואחרי כמה זמן זה חוזר לרגיל…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מוצא רק בצבע לבן שנהב שהוא גם נורא יפה בפני עצמו פשוט ממש בא לי שחור, אולי נשמע קטנוני, אבל כמו שחשוב לאנשים הצבע של המכונית אז גם אני הייתי מעדיף שחור במסך :-X. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by ofirmanor,

ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. Started by חרגולאיש,

1. עבודה ברזולוציה לא טבעית עלולה לקצר את חיי המסך (LCD)? או סתם להציג תמונה פחות איכותית? 2. קראתי באחד הסטיקים כאן שרמקולים ליד מסך עלולים לגרום לעיוותים בגלל שדה מגנטי או משהו כזה... זה נכון רק ל-CRT או גם ל-LCD? 3. רוב המשחקים החדשים יחסית COD4, GEARS OF WAR, CRYSIS וכו' תומכים ברזולוצית 1920x1200? באופן כללי, יש מגמה אצל המפתחות להתאים את המשחקים למסכים רחבים? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idogel,

שלום , אבקש אתכם להמליץ לי על מסך עד 1500 שח (אם אתם חורגים עד 100-150 ש"ח וגם אם אפשר הסבר למה ה150 שקל האלה יותר משמעותיים לעומת 150 ש"ח פחות). המסך יהיה לקצת משחקים , קצת סרטים , אינטרנט כמובן.. קצת מהכל בסה"כ כ.מסך ראדון 1950XT המליצו לי בעבר (אתמול) על ViewSonic VP930 תודה , אשמח לשמוע דעתכם..

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. אני גם משחק במחשב אבל לאחרונה זה הולך יורד, אני רוצה מסך דווקא 24" כי אני נהנה מהגודל של שטח העבודה. השאלה האם יש עניין לקנות דווקא 24" טוב כמו הדל 2407 או אפשר להתפשר על חברות אחרות שהמחיר זול משמעותית? אני אשים לב להבדל בין המסכים בסרטים ועבודה יומיומית? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מטלבת בין שני מסכי LCD Dell 20 2007WFP או SAMSUNG 226BW 22'' מה עדיף? האם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה? בקיצור על איזה מסך הייתם ממליצים לי???? שימושים: מדי פעם משחים, בעיקר סרטים ואינטרנט. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by mrd1,

אתר הבית של היבואן יניר מערכות http://www.yanir.co.il הפלזמות של המותג הם לרוב של TATUNG לינק http://www.tatung.com והמסכי LCD הם לרוב של KTC לינק http://en.ktc.com.cn ועוד אחד http://www.b2blcd.com גם מותג VIEWCOM די דומה למסכים של FujiCom לינק http://viewcom.com.cn

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. קניתי לא מזמן את המסך המצויין בכותרת בחנות שופרסל ביג, מתצוגה. מכיוון שכך, המסך הגיע עם כבל VGA בלבד, ללא כבל DVI וללא שאר הכבלים המצורפים למסך. כמו כן, המסך הגיע ללא הדרייבר שלו (אשר מיועד אני מניח עבור הרמקולים המובנים). היכן ניתן להשיג את הכבלים המצורפים אליו? בנוסף, חיפשתי דרייבר למסך - ללא הצלחה. בתודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by eranir,

לשמחתי הרבה הגעתי היום הביתה והתקנתי את המסך החדש. התהליך עבר בשלום יחסית (למעט העדר כבל החשמל בקופסה, איך לעזאזל זה קורה?) עד שהתחלתי לבדוק לנוכחות פיקסלים שרופים. איך שאני צובע את המסך בשחור קופץ לו פיקל לבן חמוד (5 ס"מ מקצה המסך השמאלי, 10 ס"מ מלמעלה). כמובן שמאותו רגע לא יכולתי להסיר ממנו את עיני, כך שקשה לי לשפוט עד כמה קשה להתעלם ממנו. תמונות, סרטים, הכל - העיניים שלי תפוסות עליו חזק. רציתי לשאול את חסרי המזל שביניכם שנתקלו בתופעה דומה - עד כמה מתרגלים ושוכחים עם הזמן? עד כמה זה מפריע בסרטים וכדומה? בעל החנות היה ממש סבבה והבטיח מלכתחילה להחליף את המסך בכל מקרה של פיקסלים מתים (לא רק 6 כמו באחריות של דל), אבל עכשיו אני מתלבט. הוא היה כ"כ נחמד שאני מרגיש לא בנוח להשא…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. נתונים טכניים: טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת... כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FX חיבור - VGA. בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער... אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTED מבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא... עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה.... האם הכרטיס המיושן והחלש? חיבור VGA?? הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות??? HELP PLEASE :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ofirmanor,

הי, אחותי מחפשת מסך חדש למחשב שלה, במקום ה-CRT שהיה לה (לא יודע איזה דגם). היא צריכה מסך LCD משיקולי מקום, ורוצה מסך ראוי לעבודות גרפיקה. גודל מסך - 19-22 נשמע סביר. יש המלצות? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  18. לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  19. שלום , לבני יש יום הולדת ורציתי להפתיע אותו במסך חדש LCD , הוא בן 10 והמסך משמש אותו למשחקים חזקים , לעבודות מחשב כמו תיכנות , וכן הוא בונה אתרים , ולומד שפת C , אני מעוניין לרכוש לו מסך איכותי , שאלתי על איזה גודל מסך מומלץ , וכן איזה סוג ,יצרן וכן המלצות נוספות , תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fastidious,

היי חבר'ה, זו שאלה ממש גמישה - יש למישהו המלצה למסך יותר גדול מה-''19 VP930b של ViewSonic אבל --- בערך באותו מחיר...? (ובלי לרדת מאיכות מסכי VA, כלומר לא TN!). שאלה נוספת (בקטנה) - יש למישהו המלצה נגד ה-VP930 ובעד משהו עדיף באותו מחיר בערך? (מבחינת טכנולוגיה, או איכות...)

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by freakazoid,

איזה מהמסכים המופיעים בכותרת עדיף בשביל שימוש יומיומי במחשב ובשביל משחקים בפרט אבל גם לסרטים וכו'... התקציב הוא בסביבות ה1600+- והאם הדבר הבא הגיוני: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by kobicool,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by baruch28,

אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by eranir,

מישהו יכול להסביר להדיוטות כאן במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים