מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות מסך, ואני שוקל לקנות 24". אני מבין שה-U2410 הוא אופציה טובה, אך השאלה היא האם ישנן אופציות זולות יותר שעדיין מספקות את הסחורה (פאנל איכותי ומסך טוב בכללי). יש לציין שעד היום עבדתי עם TN וגם ממנו הייתי מאוד מרוצה. בכל מקרה, מחיר הU2410 הוא כ-2500. האם זה הכי זול שניתן למצוא מבלי להתפשר על איכות? תודה ושבת שלום. הערה: אני מחדד קצת את הנושא. למיטב הבנתי, ב-22" קיים ה-2209wa שהוא לא TN. מחירו עומד על כאלף ש"ח, ולמעשה, רכישת שני מסכים כאלה עדיין תשאיר לי עודף בהשוואה ל-24", ושני מסכים יתנו לי מרחב עבודה גדול בהרבה (איבוד קל לגובה). סביר להניח שלא ארכוש בשלב זה שני מסכים, אך בכל מקרה הקפיצה במחיר לא נראית עבורי כדאית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני עם U2311H, ומרוצה ממנו מאוד.. קל לראות זאת בביקורת שלי.. רציתי לקנות עוד אחד כזה (או המחליף U2312HM) לסביבה נוספת, ואז חשבתי לעצמי שאשים את הנוכחי שם ו-"אשתדרג".. ה-"שדרוג" שאני מחפש: - גודל נקודה גדול מ-0.265 - מגביל ל-24". - יותר גובה לעבודה שוטפת ויותר שטח לצפיה בסרט ממרחק. - פונקציות (כיול קל/מראש, מצב TEXT, בהירות אוטומטית לפי תנאי התאורה, תפריטים זריזים, מעבר קל בין כניסות). - חיבור לממיר HD (שימוש חדש!) לצפיה נוחה ממרחק - מגביל ליותר מ-24" ומצריך דרך לחילוץ אות האודיו מהאות שמגיע מיציאת ה-HDMI בממיר אל הכניסה (DP/HDMI) שבמסך!. זה שאני דבק בסדרה U של DELL דווקא מקשה עלי בבחירה: U2412M הקריאות שלי עליו לא עודדו אותי (צריך מזל בשביל ליפ…
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אולי מישהו מכיר כזו מציאה? ספציפית עם ציפוי AG פחות מלוכלך ובלי PWM, ורמת דיוק צבע וקונרטסט דומה. באותה רמת מחיר, עם חריגה אפשרית לסביבות ה1500ש"ח. וזמין בארץ כמובן. בחו"ל הBenQ PL2411pt עונה להגדרה אבל להביא אותו עולה קרוב מדי למחיר של ה2413 כרגע.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך מחשב 24", שאליו אוכל לחבר את המחשב הנייד שברשותי. אני מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב, ולהבנתי מסך 14" אינו אופטימלי לתכנות. איני חושב שבשנה הראשונה אצטרך לתכנת במידה רבה מאוד ולכן יהיה שימוש נרחב במסך למטרות גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים וקבצי PDF וכן צפייה בסרטים וסדרות באיכות full hd 720p. קראתי בפורום והבנתי שהדגמים הבאים מומלצים: Dell U2412M ו-Dell U2414h. להבנתי שני הדגמים לא רעים בעוד שהראשון ביחס 16:10 והשני ביחס 16:09 אך חדש יותר ולכן מגיע עם חיבורי USB3, HDMI וכן יציאת אודיו. 1. האם לתכנות וגלישה באינטרנט, 16:10 משמעותית עדיף? האם צפייה בסרטים וסדרות ב-16:10 לעומת 16:09 פוגמת בחוויה? כנראה שאגלוש באתרי אינטרנט ולכן אני נוטה לכיוון ה-16:1…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חייב להכיל רמקולים מובנים או יציאה לרמקולים חיצוניים. חייב כניסת HDMI עם תמיכה ב HDCP. עדיפות לשתי כניסות כאלו. המועמד המוביל כרגע U2414H. לא ברור אם הוא יודע להוציא אודיו שמקורו ב- HDMI. מעדיף יחס 16:10, אבל ה U2415 יקר מדי כרגע בארץ. מעדיף פאנל VA איכותי, אבל לא מצאתי אחד מתאים עם ביקורות טובות.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כפי שרשום אני צריך מסך עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה מהירות ריענון כמה שיותר טובה וצבעים כמה שיותר אמיתיים, שזה אומר עדיפות לLCD כנראה אני אשמח להמלצות ותודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך WA2209 של DELL. הוא טוב, אבל מחפש משהו גדול יותר וברזולוציה גבוהה יותר (ה-DELL מגיע ל-1680X1050ׂׂ). המסך ישמש רק לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. הבנתי ש-2K לא הכרחי, כי לאינטרנט זה לא ישים לקרוא ברזולוציה כזו, ו-FHD מספיק ל-27'. התקציב גמיש, אבל מחפש תמורה טובה לכסף מבחינת איכות התמונה. אם יש מסך מדהים במיוחד ב-2,000 שקל מוכן לקנות גם, אבל אם ההבדל זניח ביותר לעומת מסך ב-1,200 אז לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי איזה מסך כדאי לרכוש לפי הפרטים המצויינים בכותרת, אני לא בדיוק בטוח כמה אינץ' אמור להיות FULL HD עם רזולוציה של 1920X1200 או 1920X1080 (נראלי 24 או 26), שמעתי שגם יש מסכים של 120HZ ומן הסתם refresh rate הוא ממש חשוב למשחקים, זמן תגובה 2MS \ 4MS יהיה בסדר גמור נראלי. *על ריפרש רייט אפשר להתפשר כי אני לא בטוח שתקציב של 3000 יספיק לכל הדרישות פה - ואם כן זה יהיה מצויין, תודה אנשים עריכה :מה ההבדל בין LCD לLED ? ועוד משהו קטן, נראלי שאתם צריכים לדעת שיש לי HD4870 512MB , אמרו לי שהוא עובד לא רע ברזולוציות גבוהות גם כן, אבל רק שתדעו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754789 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793958 http://www.za…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. איך ההתרשמות הכללית מהמסך הזה של סמסונג? הייתי מעוניין לשמוע דעות נוספות לגבי כל השינויים שאני הולך לעשות, ואם יש לכם רעיונות אחרים טובים יותר. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז בין שני המסכים האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2704&products_id=19840 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=21010 מה הייתם לוקחים ולמה? מצד אחד ה30 הוא ענק! אני יכול להגיע לרזולציה של 2560 על 1600 שממש קוסמת לי מצד שני, הוא תופס חתיכת שטח, האיכות פחות טובה מהNEC, הרזולציה הגבוהה הזאתי תמיד תדרוש כרטיסי מסך מפלצתיים, והגודל נקודה קטן יותר, מה שאומר שטקסט ברזולציה נאיבית קטן יותר. אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*ההודעה הבאה מועתקת מדיון שפתחתי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", וכמה אנשים שם ייעצו לי לפתוח אותו כאן, למרות שאני מחפש טלוויזיה ולא "מסך מחשב"... מקווה שזה בסדר. אז כמו שאמרתי, כנראה שיש לי אופציה לרכוש את ה Marantz FX26LC בסביבות ה2,000 ש"ח. כמו כן, אתמול הייתי במחסני חשמל ושם "הציעו" לי(יותר נכון, הבהרתי מה אני רוצה) את ה: Samsung A450 ב2,790 ש"ח (אחריות לשנה) ו את ה LG 2630R ב2,890 ש"ח (אחריות לשלוש שנים) מבחינה טכנית "טהורה", אילו מהמסכים הללו יספק לי את הביצועים הטובים ביותר למטרות של: - צפייה בשידורי HOT(רגיל, לא HD, כי המחיר של HD כרגע הוא שערורייתי לחלוטין) - צפייה בוידיאו מהמחשב וכן משחקי מחשב ההבדל של ה100 ש"ח בין הסמסונג לLG לא משנה לי, ולLG יש אחריות לשלוש שני…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום התחדשתי במסך 26" של VIEWSONIC מדגם VX2640W 3MS ההייתי שמח אם תגידו לי מה ההגדרות האופטימליות להגדיר למסך בשביל שהעיניים לא יידפקו מהר .. (יש למסך הזה הרבה אור, 400cdm) כמובן שאני יכול לפי הטעם ומה שנראה לי לכוון, אבל אני מעדיף ללכת על משהו קצת יותר מוסמך ואולי לסבול מטיפה חושך שאני לא רגיל אליו(ואתרגל), כי זה חשוב מאוד בריאותית. לא רק זה, אני יושב יחסית קרוב למסך, איזה חצי מטר, 750 ס"מ גג... ואני לא יכול לשבת יותר רחוק.. זה לא נוח לטקסטים אולי בסרטים וכו' אפשר לשבת 2 מטר (ואז אני צריך משקפיים..) המסך נקנה בעיקר לסרטים/סדרות , טקסטים(אינטרנט-דפדפן, מאמרים, התכתבויות, מסמכי WORD) אז ככה מוגדר: Contrast : 60 brightness : 83 color adjust : 6500K sharpness : 50 aspect ra…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה מסך עדיף מהבאים ולמה: T260HDו Samsung W2600Hו LG VX2640WוViewsonic אני נוטה לכיוון הסמסונג, בעיקר בגלל כל החיבורים והרמקולים אבל עדיין רוצה לדעת מה אתם חושבים על האחרים? ובאופן כללי האם יש יתרון למסך 24" במחיר הזה? (אני שואל בעיקר בגלל הרזולוציה כי היום אני עם מסך 20" עם רזולוציה של 1600X1200 ואני מאוד לא רוצה לרדת מזה יותר מידי...) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה דבר נפוץ שמסך בגודל כזה מגיע עם פיקסל 1 שרוף או שאני אמור להחזיר אותו (הגיע עם שליח..) הדגם t260 תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה... רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג תודה רבה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שינוי בנושא הדיון: החלטתי ללכת על מסך בגודל 27. נשארתי עם שתי אפשרויות: 2713HM וVP2770. קודם כל, האם הVP2770 משווק בארץ בכלל? לא ראיתי בחנויות ה"מובילות". האם למישהו יש ניסיון עם ה2770? לפי הדיווחים באינטרנט, אמנם לא כמו ה2713 הנהדר עם בעיות איכות, הוא גם סובל מבקלייט בלידינג. אשמח לתגובות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה בהתאמת מסך מחשב ללפטופ . כרגע מחבר מסך 21 ישן עם זוית צפיה גרועה. שימוש עיקרי צפיה בזום , גלישה באינטרנט ,תוכנות קלות , אקסלים, וורד תמונות וכו'. ללא משחקים כלל. תקציב בערך 1200 שח . הכיוון מסך 27 מתלבט אם כבר ויש יתרונות לקעור . ומעוניין בכל זאת לשלב גם את המסך של הלפטופ . את המסך הישן אתרום. נתונים נוספים : חיבור ללפטופ dell Inspiron 5593 . יש type c דור ראשון (נתונים בלבד). רזולוציה מקסימלית 1920x1080. יש בדגם הזה כרטיס מסך MX230 Nvidia בנוסף לאינטל דור 10 . חובה מבחינתי כיוונים . בעבודה משתמש עם 2 מסכים מהדגם הזה "HP EliteDisplay E243" . שהוא אחלה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זו לא רזולוציה נמוכה מדי לגודל כזה? אני רואה שיש הרבה היצע, ומתלבט, משום שהמחיר אטרקטיבי. השימושים שלי כלליים, אבל אני מקפיד על האיכות. מסך קודם 24 1920*1200. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם מומלץ? אין בעיות חומרה...ניסיתי 31.5 וזה לא נוח לעבודה. ואם כבר 27 אז התלבטתי לגבי רזולוציה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , מחפש מסך מחשב בסביבות 1000 שח , כרגע יש לי מסך של דל 23 שאני דיי מרוצה ממנו , אבל הוא ישן וקטן לי, לכן רוצה להחליף. ראיתי את המסך הזה : של לנובו 27 2k https://www.pc365.co.il/product-15184-Lenovo_L27Q_10_27_LED_monitor?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap או המסך הזה של דל: https://www.pc365.co.il/product-11414-Dell_27_SE2717H_יבואן_רשמי_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap המסך הזה רק fhd, אשמח להמלצות אחרות אם יש. שימושים בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית , תיכנות ואפשרות טובה לשדרוג עתידי למשחקים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך 27 הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד 1300, שיתאים לגיימינג שתהיה בו אפשרות להגביה את המסך, ושיתן אכות טקסט איכותית לקריאה ,שיתאים בגדול להכול טקסט משחקים וכו..במחיר הנ"ל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הי חברים. החלטתי ללכת על מסך 27 אינץ' למטרות תכנות סרטים משחקים גלישה אין לי עניין מיוחד בלהריץ משחקים בהגדרות גבוהות. ראיתי היום את ה סמסונג p2770HD ראיתי היום ולא אהבתי ה THUNDERBLOT של APPLE גם ראיתי ונורא נורא התלהבתי. אבל הוא יקר. אני מחפש כרגע היכן אפשר לראות את U2711 של DELL בתצוגה. הביקורות ממש משבחות וככל הנראה ארכוש אותו בכל מקרה אבל אני ממש רוצה לראות לפני שאני מזמין
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-