מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5259 יש לו קונטרסט גבוה מה-221D, ומגיע ל-1200:1 מעניין גם בצבעים שהם מציינים 16.7M ולא 16.2M ו-Hi-FRC כמו ב-221.. הרי לא יכול להיות שזה פאנל שאינו TN נכון? יכול להיות שהפרטים פשוט לא עדכניים במיוחד (בהתחשב שבכלל אין דגם D אלא רק A באתר של היצרן, וה-A הוא ללא DVI). אני מניח שהם אמורים להחליף את ה-221D, מישהו כבר נתקל בחוות דעת? לא מצאתי את המסך ב-newegg, כנראה שהוא חדש מדי..
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את ה221D ב700 שקל בכמה הוא נופל מהסמסונג אם בכלל במשחקים מהירים או בכללי ? המסך נחשב טוב בכללי ? לא מוצא עליו הרבה מידע ברשת ....
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש בעיקר מסך למשחקים אבל שיתאים גם לצפייה בסרטים ותוכניות במחשב. אין לי צורך במעל 20' ואני לא יודע מה עדיף רחב או רגיל, מה אתם אומרים? ומה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה הכי מתאים ואם בכלל יש אולי מסך אחר שמתאים יותר במסגרת התקציב?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחרי שהCRT שלי התפוצץ אתמול (ממש התפוצץ) הגיע הזמן לקנות חדש... מחפש LCD רחב וגודל 19 אינץ ומעלה..
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לו כניסת וידאו , בננה צהובה כזו ? ואם לא אז בשביל לחבר טלוויזיה אני צריך לחבר אותה ל DVI ואז אני יוכל לחבר את המסך רק ל VGA ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
השאה שלי היא יותר רפואית. עד היום עבדתי על CRT 17 אינץ. והוא היה בסדר לשימושים שלי . עברתי למסך הנל והוא מדהים באמת אין מה להגיד . אבל בשימוש יומיומי איתו אני מרגיש בעייפות עיניים. מישהו יכול להסביר את התופעה ? ה Brightness על 33 וה Contrast על 29 .
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שיהיה 19" בתקציב של 1.6K, מה שחשוב שיהיה טוב לקריאת טקסטים ומשחקים. לפי מה שהבנתי Viewsonic VP930B הוא אחד המומלצים.... אני מחפש גם מסך טלוויזיה... אני מעדיף שהגודל שלו לא יהיה גדול מ-32, מה שחשוב שיהיה כמה שיותר חיבורים "איכותיים" : ושיהיה לפחות HD READY.תקציב 4K. אני חושב ללכת על Toshiba 32A3500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=677190. מה אתם חושבים? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בעיקר למשחקים, משחקים אינטנסביים, גלישה באינרנט עד תקציב של 1300-400 בערך. אני רוצה לנצל את התקציב כמו שצריך ויש לי הרבה דברים חשובים שצריכים להיות במסך: - תמונה יפה וחדה -זוויות צפייה גבוהות מאוד (למטה ולמעלה) -בלי מריחות (זמן תגובה טוב) - שיהיה משתלם למחיר - שיהיה דיי יפה -19/20/22 אינ'ץ - רוולוציה גבוהה חיפשתי כמה מסכים ומצאתי את זה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000x703_KRpYrggagFgf1Lzy7w:12bbi68k5?id=3874609&pr=QJ5&N=0 כפי שאמרתי, חשוב לי מאוד הזוויות ופה ראיתי שיש למסך 500CD בהירות שזה דיי חשוב לא? נראה אחלה מסך גם לתקציב, אבל מצד שני החברה הזאת לא ממש מומלצת לפי מה שהבנתי. מה דעתכם על המסך והאם יש לכם מסכי…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום...כבר כמה ימים שאני מנסה לחפש מסך מחשב 24 אינץ' טוב עם hd ready...הבעיה שאין אחד כזה בשוק חשבתי שאולי אני יכול לקנות מסך טלויזיה ולהשתמש בו בתור מסך מחשב...מה אני צריך לעשות בשביל זה ועל מה צריך להסתכל כשקונים מסך טלויזיה שאמור לשמש גם כמסך מחשב
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-eizo-s2231w.html המחיר בארץ, לפי זאפ, מתחיל ב-3850.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרת הסקר הסופית היא לראות אם יש טעם לנסות לארגן רכישה קבוצתית עריכה הסקר אינו מהווה התחיבות לאף אחד. אתם יכולים להצביע איך שאתם רוצים ומחר להתחרט ובכלל לא לקנות מסך. אבל בכדי שהסקר באמת יתן לנו כיוון מסויים אבקש לאחר ההצבעה להוסיף תגובה של מה הצבעתם ולמה, ואפילו רק "הצבעתי" בכדי שיהיה לנו מוסג אמיתי על מספר המעוניינים הפוטנציאלים. [br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:14:42 הצבעתי לרכישה קבוצתית עם מחיר טוב מהמחיר של זאפ ואני מוכן להמתין מעט.[br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:25:14up
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
איזה מבין הסמכים הללו הוא הטוב ביותר? http://img137.imageshack.us/img137/4879/74692792xc2.jpg
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
???
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפי הכותרת תראו את השאלה שלי: ההפרש מחירים הוא 400 ש"ח ונגיד ששניהם הם פאנל s-vpa מי עדיין יותר טוב למשחקים!!!?
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בכללי כן או לא? ואם כן אז באיכות טובה ? אני פשוט לא מבין כל כך ביציאות
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל). שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI. האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה. האם שווה לחכות לה? האם ידוע מה יהיו המחירים שלה? האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI? אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כל הפרטים בכותרת , אני מזמין את זה דרך אמאזון ומביאים לי את זה מארה"ב . חשבתי על ה226BW , יש המלצות אחרות ? עד 300 דולר , העדפה ל22" אלא אם כן זה פוגע באיכות ממש , הקטע הוא האם במשחקים יש הבדל ? אני לא רואה כל כך הרבה סרטים במחשב .. www.amazon.com
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD 22 אינץ' רחב חוץ מDELL שיענה לכל הדרישות . מחיר לא חשוב. מזה כל הדרישות? שאפשר לעשות איתו הכל מהכל והוא לא מאכזב באף שימוש שלו.. סרטים / משחקים / טקסט / מריחות (חס ולחלילה) וכו'.. תודה
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לצערי הרב המסך שלי לא מוכן להקרין שום דבר מה- Wii שקניתי. חיברתי אותו ליציאת compsite של המסך ואני לא רואה כלום. המסך מזהה שיש לו משהו מחובר אך הוא לא מציג מה מחובר. כל מסך אחר בבית ה Wii עובד בצורה מושלמת. האם מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? המון תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :> אני מחפש המלצות למסך איכותי בגודל של לפחות 22' שמיועד למשחקים (בעיקר FPS מהסוג הכבד ביותר) וסרטים (720P ישירות מהדיסק הכשיח) חושבים שאפשר למצוא חייה כזאות במחיר ריאלי ? שזה אומר לא יותר מ 3000ש"ח אבל רק אם זה באמתתת שווה כל גרוש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים שלי מעוניינים לקנות לחבר מסך למשחקים בעיקר ב1400-1200 LG 19" L196 WTQ 2ms מה אתם אומרים על המסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדחיפות .אני קונה היום מתנה מחשב ליום ההולדת של אמא שלי את המחשב כבר קניתי והיום אני צריך להביא גם מסך שימושים עיקריים - אינטרנט ,מסמכים , תמונות. אני מחפש מסך שיתאים לצרכים אך במחירים נמוכים יחסית שבין 950-1200 לא יותר וכמובן שאשמח למשהו טוב וזול כרגע התלבטתי על ה LG 1753tr או להוסיף קצת ל lg1760 TR אך אני לא פוסל חברות אחרות אם תמליצו לי.באופן עקרוני אני חושב שלא עדיף מסך רחב בגלל השימושים ונראה לי ש 17 אינץ מספיק יש המלצות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-