עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Judas Iscariot,

אני בתהליכי "מחקר" לגבי מסך 23 אינץ' חדש עבור מחשב חדש לצרכים כלליים+גרפיקה שאני עומד לקנות בשבועות הקרובים. מצאתי למשל את הכתבה/השוואה הבאה: http://www.bestthinbezelmonitor.com/monitor/best-23-inch-monitor/ אבל לא הצלחתי למצוא אף אחד מן המסכים הללו בארץ... אם קונים למשל את ה ViewSonic VX2376 מאמזון, סך העלות מגיע לכדי ~850 ש"ח (כולל 160 ש"ח משלוח + 122 ש"ח מיסים!) כאשר אני חשבתי במקור שמסך יעלה לי בערך עד 800 באמת. השאלה היא האם יש בארץ אלט' טובות יותר/דומות אשר יחסכו לי את כל העלות של להביא מחו"ל. אני באמת מבין מעט מאוד בתחום הזה לצערי ואשמח לעזרה.

2. Started by טלס,

אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23 שימש אותי לצפייה בסרטים באיכות FULLHD. ההתלבטות שלי היא בין הדגם BX2335 של סמסונג: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4121&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG לבין הדגם 2333t של סמסונג: http://www.freakm.co.il/product.asp?productid=898 מה לדעתכם עדיף? במידה ויש דגמים טובים יותר בתקציב הנ"ל, בבקשה לציין.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  3. Started by o1981,

שלום לכולם. אני רופאה במקצועי, משתמשת במחשב לצורך הכנת מצגות, וורד וקריאת מאמרים וספרים. מחפשת מסך אשר יענה על צרכים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, קראתי את המדריך לבחירת מסכי מחשב המופיע בפורום, אם הבנתי נכון , עדיף לבחור מסך VA , מהסיבה שהניגודיות הגבוהה שלו לא מעייפת את העיניים . המחשב ישמש לגלישה (כולל סרטונים ביוטיוב), קצת אופיס, סרטים מדי פעם. במחשב ישנן מספר כניסות HDMI , אין VGA התקציב כ-600 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה אם אין ברירה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כרגע אני עובד עם מסך 21.5 בן כמה שנים, החלטתי להוסיף לו אח גדול למטרת שיפור הנוחות בזמן תכנות ועבודה עם מספר מסמכים. שימוש נוסף למסך הוא גיימינג, אם כי חשוב להדגיש כי אין לי צורך במאפיינים מיוחדים לשם כך (כרגע אני עם מסך זול LG 23EN33). בגדול חשוב לי שהמסך יהיה איכותי ואמין, אך אם להמלצתכם כדאי להשקיע במשהו יותר ממינימלי לגיימינג אין לי בעיה להגדיל את התקציב מעט לשם כך. מצאתי את המסכים הבאים, מה דעתכם עליהם? AOC E2462VW 23.6'' LED http://ksp.co.il/?select=.1024..230..138.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23151&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 LG 23.6" LED 24M35D http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/monitor-236-led-24m35d-5ms-led-dvi…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by tomllic,

אהלן. עד לפני כמה ימים הייתי נעול על האולטראשארפ 23 של דל. אחרי זה חשבתי למה לא לקחת את האולטראשארפ 24 שעולה היום 1150 ? יש מסכים אחרים ב-1150 ש"ח שטובים ממנו ? כמו כן, איך הוא בהשוואה לפיליפס 247E4LHSB שזול ממנו בהרבה (790 ש"ח) ? אני יודע שהרזולציה של הדל היא 1200 ושל הפיליפס "רק" 1080, אבל איך הם בשאר הפרמטרים ? הצרכים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות, אינטרנט ומשחקי באטלפילד. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - תוספת, המפרט שלי בצד ואני משחק היום באטלפילד עם FPS קבוע של בערך 60-100 עם נפילות מדי פעם לכיוון ה-45 על מסך מותג מדבקה 1440X900. עדיף לי לקחת מסך ברזולוציה FHD או 1200 ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום חברים אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT הוותיק שלי במסך LCD ומחפש מסך מתאים לצפייה בסרטים ועיבוד תמונה - באיכות שלא תיפול ממה שאני מקבל על ה-CRT. התקציב כאמור, עד 1500 ש"ח, אבל מעדיף לחסוך אם אפשרי. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום חברים, אני לפני רכישת מסך מחשב גדול (23-26), ומתלבט בין כמה דגמים. בעקרון הסמסונג החדשים צדו את עיני, ספציפית 2370 (כן, זה לא הדל המשובח, אך הוא קטן לי מידי ואינו FHD). הקטע הוא שאני מחפש פתרון כולל גם לפלייסטיישן 2 שלי, ואולי אפילו לטלויזיה - קרי רכישת הדגם עם הטיונר המובנה שבעצם מכיל כל כניסה אפשרית. הבנתי שיצא דגם 2570HD המקביל ל2370HD שכבר קיים בארץ. האם מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיגו בארץ? את ה2570 הרגיל מוכרים בכ1700 שקלים (שזה מחירו של ה23 אינטש עם הטיונר). תודה מראש, מיקי

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by ofergpr,

היי, קניתי מסך שהמליצו לי בפורום הזה ואני מאוד מרוצה ממנו - U2312HM DELL רציתי לדעת אם יש מסך יותר טוב שאתם ממליצים עליו או שהוא מספיק טוב תקציב 900-1800 ש"ח שימוש לעיצוב - פוטושופ/פלאש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eyalze,

היי הייתי רוצה המלצה איזה משלושת המסכים הבאים עדיף http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4323630&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4361101&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 יש מסך אחר שעדיף על אלה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by totosh,

אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by msimhon,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך לחדר שלי....אני מחבר אליו את הלפטופ וגם את הממיר HD של HOT דרך HDMI, וכך בעצם אני משתמש במסך גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה. ככה לפחות עשיתי עם המסך הישן שלי עד שזה נהרס שבוע שעבר. לשם כך אני צריך מסך עם: א. כניסה דיגיטלית (HDMI או DVI), אני לא בטוח שזה עובד עם DVI.... 2. יציאת אודיו ורצוי גם רמקולים פנימיים... מבדיקה שעשיתי עלו מספר מועמדים: 1. LG IPS236V - 1190 ש"ח 2. AOC i2353fh 3. DELL 2312 לצערי לא אופציה כי ממה שראיתי אין לו יציאת קול.. בכל אופן אני פתוח להצעות נוספות ולחידודים לגבי הדגמים הנ"ל...התקציב גג שלי הוא 1200 ש"ח. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yonatanph,

אני חושב לקנות מסך חדש בגודל של 23-24 ורציתי לדעת האם יש מסך כיום שנחשב כבחירה הרצויה? לפני כשנה+ הDELL22 היה הבחירה האוטומטית לכל מי שחיפש מסך חדש 22'. זאת הייתה ההמלצה שחזרה על עצמה אינספור פעמים בפורומים. רציתי לדעת האם יש כיום מסך בתחום ה23-24 שהוא היורש הרוחני? מסך שעליו אפשר להמליץ ללא היסוס וללא מתחרים? (בכוונה לא ציינתי תקציב, כי השיקול שלי הוא לא שיקול תקציבי אלה שיקול עלות/תמורה ואיכות המסך -- אני מוכן לשלם יותר אם זה שווה את זה). אין לי בעיה לחכות חודשיים שלושה אם יש דגם שאמור לצאת בקרוב שצפויי להיות משכמו ומעלה. השימוש יהיה למשחקים וגלישה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Guy_B1,

אהלן, אני בונה מחשב גיימינג חדש וקצת מתלבט בנוגע למסך שאקנה. התקציב שלי למסך הוא עד 1000 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל 23-24". אחרי שקראתי כמה המלצות והשוותי מחירים, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין P2414H ו-UZ2315H (שמתאימים לתקציב שלי). יש גם את U2414H ו-U2412M שחורגים מהתקציב, אבל אם ההבדל מאוד משמעותי, אולי עדיף לי להשקיע באחד מהם קצת יותר כסף ממה שתכננתי ולחסוך בעתיד. אשמח לשמוע דעות, וכמובן אם יש עוד המלצות (לאו דווקא של Dell).

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by assaffa,

הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  16. יש לי תמסך הנ"ל וכשאני לוחץ על אחד מכפתורי המגע שלו הוא רושם לי OSD LOCKED יש למשהו מושג מהזה ואיך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by devilh,

האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. אני רוצה כבר מסך חדש לשדרוג הבא למחשב חשוב לי שזה לא יהיה פאנל TN כי כבר מתחיל להימאס לי מעיוות הצבעים אשמח להצעות אני מבין שאיכות באה עם מחיר אז התקציב הוא עד 2400

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by NoobPCUser,

תקציב 1500 ש"ח שמעתי דברים מעולים על מסכי IPS עד שמצאתי את תופעת הGLOW: גיליתי שזה נמצא ברוב מסכי הIPS ובשביל בחור כמוני שרואה הרבה סרטים הדבר הזה משנה המון. ולכן אני מחפש מסך עם פאנל שהוא לא IPS. TN אולי עם זמן תגובה טוב 5 MS או אפילו 2 MS, עם התקן תלייה רגיל VESA. אני כרגע משתמש בLG E2040 כבר כמה שנים טובות והייתי רוצה מסך באיכות דומה או גבוהה יותר. על אילו מסכי 24 ו27 טובים תוכלו להמליץ עבור התקציב והבקשות שלי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by mp91,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך של DELL 24 אינג' או 27 אינג'. אני מתעסק עם פוטושופ הרבה. איזה מסך אתם ממליצים- שמעתי על DELL שהם מצויינים אבל איזה סוג בדיוק לא הבנתי כי יש כמה. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ואני גם גמיש קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ArthasMW2,

שלום אני מחפש מסך למשחקים ואך ורק למשחקים, 24 אינץ. עד 1500 שקל אפשר חריגה של עד 200 שקל אבל רק זה אם זה ממש ממש משמעותי. שאלה האם שווה לקחת LED? חשוב לי כמובן מסך FULL HD אם ניגודיות טובה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by suprem,

שלום חברים, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג מסך אבל אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אני מחפש מסך 24 אינץ ומאוד רצוי שיהיה בעל רזולוציה של 1920X1200. חשבתי על הU2410 אבל קראתי שיש להמון אנשים בעיות איתו בעיקר עם TINTING ואפילו דל מודעים לעניין ולא נראה שהם עושים משהו בנדון. מה גם שהגירסה הכי חדשה של המסך כפי שהבנתי היא REV A04 שבארץ בקושי אפשר למצוא REV A02, אני לא מוכן לקחת סיכון כשמדובר במסך שעולה כ2500 ש"ח. (חשוב לי לציין שאני לא מעוניין בU2311H, 23 אינץ ו16:9 פשוט לא בא בחשבון). האמת שכרגע אני מתלבט בין לקנות מסך ישן יותר כמו ה2443BW עם רזולוציה של 1920X1200 או להתפשר על דגם חדש יותר כמו הסמסונג BX2450 או הLG W2486L, אבל אני לא בטוח איך הם משתווים מבחינת איכות למרות שכולם בעלי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elirani,

בהתחלה שיגעתי אתכם לגבי 19-20 אינץ אבל כנראה שעם האוכל בא גם התאבון התקציב הוא בסביבות 3,500 + רוב העיסוק יהיה עבור פוטושופ,והשאר סרטים האם במחיר הזה דל היא האופציה הכי טובה ? והאם הוא מספיק טוב עבור פוטושופ ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 23-24 אינץ, התקציב הוא עד 1400 ש"ח. הכ.מ. הוא HIS 5770 1GB. המטרה היא הרבה משחקים וסרטים, גם עבודה עם אינטרנט ואופיס... חובה חיבור HDMI וכמובן FHD. חשבתי על המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 איך הוא? אפשר לשלב מסך שיש לו גם טלויזיה? או שהאיכות תרד משמעותית? תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pergola,

שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.