מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
תמונה שמצאתי ברשת של המסך 2007FP עם הפאנל הנ"ל, שהרקע הוא שחור איך אפשר לראות סרטים שהשחור נראה כזה מזעזע? ולעומת זאת קבלו השוואה של שני הפאנלים, השמאלי ISP והימני PVA
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך ישמש לקריאה בלבד, יישומים כמו word excel ואינטרנט.. המסך בהחלט לא ישמש למשחקים. המסך יעבוד בכל מקרה ברזולוציה נמוכה לא יותר מ 1024 על 768, ככה שרזולוציה גבוהה לא הכרחית. התקציב הוא עד 1400 שקלים, עם זאת אני מוכן להוסיף עוד קצת (200 שקלים~) כדי לקבל משהו יותר טוב ששווה את ההפרש. המסך לבן אדם מבוגר, ועדיף שיהיה בגודל 22". תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים רכשתי את הVP930 . הכל עבד טוב ויפה עד לפני תקופה קצרה כאשר המסך החל לפתע לרצד (מזכיר את התמונה שרואים כאשר מסריטים מסך טלוויזיה). כאשר חיברתי מסך CRT לאותו המחשב ולאותה יציאת VGA (אך עם כבל אחר) רואים רגיל. לקחתי את המסך לאומניטק שלאחר בדיקה אמרו שהוא תקין וכמו כן בדקתי אצלם במעבדה את המסך עם כבל הVGA שלי ואכן היה תקין. מה לפי דעתכם הבעיה ? המסך ? אחד מהכבלים ? הכרטיס מסך ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד אתמול הייתי מחובר למסך CRT עם כרטיס רשת POINT OF VIEW 6200LE (לוח אם 945G), רכשתי מסך רחב חדש 20 אינץ של MAG (LB2006W . הבעיה שלי היא ב- FIFA08 , כאחד שהתרגל לCRT אני מרגיש מריחה של התמונה במשחק (בעיקר במסירות ארוכות) אני חיברתי את המסך לכרטיס המסך ב- DVI , האם זו בעיה של כרטיס המסך ושידרוגו יעזור ? (אם כן המלצות בתקציב נמוך 250 ש"ח) האם חיבור המסך ליציאה האנלוגית (לא DVI יכול לשפר ? ) האם זו בעיה אחרת ? הגדרות וכו... רציתי לציין שגם ב- FIFA אם אני מוריד את הרזולוציה המצב משתפר אבל עדיין יש מריחות . נא עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מסך עבור TV ומחשב,שלמחשב עיקר השימוש הוא סרטים די הייתי נעול על 2407 של דל,ולא מזמן ניסיתי לחפש משהו יותר גדול, יש את את 3007 של דל,שנמכר בארץ ב 7000+ קיצר ראיתי ב EBAY את המסך HP LP3065 מחיר 875$ משלוח לארץ 190$ מיסים 280$ סה"ב 4900 ש"ח מישהו מכיר את המסך?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1284&category_id=c8d88f1bd8e870245c68ea3aaa&PHPSESSID=98fa0735dca1e4715fb856ac1d385dd4 השאלה בכותרת...
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שלושת המסכים הבאים עדיף מבחינת:כסף,איכות,וביצועים Samsung SyncMaster 226BW .1 Dell E228WFP .2 ASus MW221C .3 בתודה אור.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מסך - L1970HR 19" - 1280*1024 כרטיס מסך 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם אני יכול להציג תצוגת HD מכל סוג שהוא(HDFULL, HDPC, HD וכו') תודה.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מבחינת איכות וביצועים מה יותר טוב "19 או "20 או "22 ? איזה מסכים טובים יותר למשחקים אינטרנט וכ"ו רחב או צר? ואל איזה דגמים של מסכים אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה לרכישת המסך הזה ב-2450 ש"ח. http://zap.co.il/model.asp?model_id=681569 איך המסך הזה? איך הוא בהשוואה לדל 2407 (גם הוא 24 אינטש)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
22 אינץ' גדול לי מדי. ואני לא מתכוון לראות בו סרטים בשביל זה יש לי LCD 32 אינץ'. המטרה היא קצת משחקים וגלישה באינטרנט ועבודה בוורד וכו'... יש למישהו המלצה? חשבתי בכיוון של 206BWוSamsung אבל קראתי את הביקורות של ה22 ואני מניח שזה אותו אותו דבר גם ל20 אינץ'.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על המסך הזה איך הוא? אני יודע שהוא פנל TN אני יכול להשיג אותו ב 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
השאלה שלי אם אני קונה מסך שם -האם אני יכול לפנות ליבואן בארץ למימוש אחריות? אני קונה שם בגלל שיש לי כסף ב PAYPAL שאני לא רוצה להפסיד עליו יחסי המרות וכולי.. גם יותר זול שם (500$)
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
(אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לתקשורת חזותית ואני מחפש מסך טוב (אפשר CRT) לעבודה גרפית וידאו ותלת. אני לא יודע מה הטווחי מחירים של מסכים כאלה ואני שמעתי שCRT יותר איכותיים לעבודה וזולים יותר. זה נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם המסך בגל ציפוי (מגן) זכוכית?? מיועד לחדר ילדים האם יש עוד משהו מומלץ בקטגוריה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. איך המסך הזה בתצוגת טקסט? כאחד שמרבה לקרוא טקסטים במחשב חשוב לי שתצוגת הטקסט שלו תהייה ברמה גבוהה ושלא יעייף את העיניים. 2. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce FX5200. האם יכולה להיות בעיית תאימות (או בעיה אחרת) בחיבור עם המסך? (אני חושב שאין לי כניסת DVI). 3. בזאפ הדגם VP930-3 עולה הכי זול 1648 ש"ח (בניר טק). מישהו יכול אולי להפנות אותי למקום זול יותר? 4. אגב, כתוב שם במפרט הטכני שהמסך תואם HDTV. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מספר מועט של מסכים שמגיע עם תמיכה ב-(PIP (Picture in Picture כך שניתן לחבר את הטלויזיה ישירות לכניסה אנאלוגית של המסך, או לחלופין לחבר את הממיר של הטלויזיה ולצפות בטלויזיה במסך מוקטן תוך כדי עבודה על המחשב. איך זה עובד, אם למסך אין יכולת של ממיר ואין חיבור לכרטיס טלויזיה ? כיצד המסך יודע לעשות עבודה של ממיר, וכיצד ניתן להחליף ערוצי טלויזיה ?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כשתסגר הרשימה ע"פ כח הקנייה יתבצע משא ומתן על המחיר. בכל אופן הוא לא יעלה על המחיר הזול ביותר ב-ZAP. אם למישהו יש הגבלה כל שהיא (מחיר, סוג פאנל) - נא לציין זאת בגוף ההודעה. ההזמנה תצא לפועל ביום ששי הבא (לא הקרוב). נא לציין בתגובתכם (אם למישהו יש בעיה עם זה אז לפרטי - אבל לא כפול בבקשה) : שם : מיקום : טלפון : דגם מבוקש : מגבלות : יום טוב, גל
-
- 101 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו כאן התנסה בחיבור DELL 2407 לממיר כבלים ישירות? אני מעוניין לקנות DELL 2407 שישמש אותי כמסך מחשב וגם יהווה תחליף לטלוויזית CRT "21 שיש לי כרגע, השאלה היא מה תהיה איכות השידורים בחיבור ישיר, ללא כרטיס TV או קופסת TV, לעומת הטללויזיה הרגילה. האם מישהו יכול לעזור ? ועוד שאלה, האם מישהו מכיר חנות שניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה, בדקתי כמה חנויות ולא היה להם, ואני די משוכנע שחשובה פה התרשמות סובייקטיבית... תודה לכולם...
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-