מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
http://www.mustop.co.il/Content/StoreFrameset.asp?NavUrl=http%3A%2F%2Fwww%2Eubid%2Ecom&contentId=59&categoryId=4
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אני אפתח את הפוסט באמירה שכן אני יודע שעבור וידאו מדובר בעולם בפניי עצמו הדורש מסכים איכותיים יותר בתקציב גבוה יותר, וכן אני יודע שדרוש גם מכייל מסך שזה ירכש בלי קשר להמשך, לכן אבקש להתייחס נטו לתנאי החיפוש שלי בפוסט ואני אודה לכם מראש על העזרה :] ועכשיו לענין, אני מחפש מסך 27" בתור שדרוג ל-DELL U2419H החביב שלי, הסיבה היא שאני מרגיש שאני צריך קצת יותר מרחב עבודה על המסך + מעוניין לעלות ברזולוציה, 2K וצפונה, כרגע אני מתלבט מאוד בין מס' מסכים כאשר התנאים שלי הם תקציב סביב ה-2000 ש"ח, אחריות טובה מאוד לפחות כמו של DELL, מנסיוני עם המסך הנוכחי שלי, קיבלתי אותו עם שריטה במסך מהקופסא ובוצעה החלפה באחד חדש בתוך 24 שעות, אני מעוניין ברמה כזו של אחריות שלא…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מאמזון את המסך asus vg248qe עכשיו גיליתי שיש גירסה עם g-sync המסך בדרך (משלוח ימי). מקצת חקירה הבנתי שיש ערכה של עשה זאת בעצמך של g-sync איפה אפשר להשיג כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצגתי בקשה למפרט במדור מפרטים. מפרט גיימינג http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441624.0 בצורה די גורפת מסכימים שם שה 24 של - DELL U2410 - הוא הטוב ביותר. אבל עכשיו הדילמה. הוא עולה 3K ככל הנראה בגלל הפאנל IPS. ומה שהבנתי זה שלמשחקים (אני קונה מערכת גיימינג) דוקא ה TN הוא יותר טוב.. לפי מה שנאמר ה TN יספק חווית משחק יותר טובה. ו IPS יספק גם חווית משחק טובה אבל הדגש גם על סרטים ומסמכים. אז השאלה הנשאלת היא האם מה ההדל בין TN ל IPS ואיזה צג יתן לי איכות תמונה צבע חיי ורזולוציה יותר טובה במשחקים. אחרי הכל SAMSUNG 24 שגם הומלץ בפניי עולה 1400+-. זה הבדל מטורף של המחיר. איפה ההצדקה בהבדל הזה? חשוב לציין גם שאני לא מחליף מסך ב 5-6 שנים הקרובות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך 60HZ האם יש לי מגבלת FPS במשחקים? כלומר, האם כדי לגדול מעבר ל-60, אני צריך להחליף מסך? לדוגמא פורטנייט תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר בעיות מרובות במחשב קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9250 במקום GeForce FX5600XT) וגם פירמטתי את המחשב. קודם לכן הטלוויזיה הייתה מחוברת למחשב ולא היו לי שום בעיות, כעת יש לי 2 בעיות. החיבור הוא S-Video לכרטיס מסך, ו-Composite לטלוויזיה ורואים בשחור ולבן. הגדרתי בדרייברים שהכרטיס מסך ישדר ב-B/PAL וזה עדיין לא עוזר. בנוסף יש לי בעיית ריצודים קשה במסך הראשי (BenQ FP92W). הדרייבר לא נותן לי להעלות את ה-Refresh Rate מעל 60Hz ברזולוציה הטבעית של המסך (1440X900). על מנת להעלות את קצב הרענון אני חייב להקטין את הרזולוציה, מה שגורם לתצוגה מגעילה. אם למישהו יש פתרון לכל אחת משתי הבעיות אני אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך LG 194WT (רחב). יש לי ויטסה במחשב שפירטמתי אותו. כאשר המסך מוגדר להיכבות אחרי 10 דקות הוא לא נכבה. ניסיתי לחפש דרייבר למסך לווינדוס ויטסה ולא מצאתי. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מסך לשימוש כוללני סרטים משחקים וכו' שיהיה HD זה חשוב שמתי עין על הDELL 2209WA אבל הוא לא תומך HDMI מה הם האופציות ? באזור 1K?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עבדתי עם מסך משני והבנתי עד כמה הוא משפר תפוקה שלי והחלטתי שאני צריך מסך למחשב נייד בבית. במהלך תקופה שעבדתי עם מסך הנ''ל במידה של 18 אינץ' (לא HD) יצא לי גם לעבוד עם מסך יותר חדשני אבל 22 אינץ' ו-HD. לא אהבתי שהכל מאוד קטן על המסך, שאני צריך למתוח עיניים ובסוף יום עבודה להיות עם ראיה כפולה ועיניים עייפות ואדומות. אני מחפש מסך נוח לעיניים כמו שאחד שאיתו הייתי בהתחלה ולא צריך HD הזה האמת כי זה לעבודה לרוב. האם אוכל לקבל אחד כזה במסכים חדשניים שמתחילים מ-20 אינצ'ים? אני מציין כי רזולוצייה של מסך 18 אנץ' הייתה 1024X768 כאשר של מסך 22 אינץ' הייתה 1600X1200 (קטנה מדי בשבילי) במחשבי נייד אין לי DVI-OUT ויש VGA-OUT ו-HDMA. אשמח בעצות שלכם! (במיוחד מרופאים אם יש כאלה בפורום...) ת…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך הזה? SAMSUNG 226BW 22'' LCD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 האם יש עוד אפשרויות למסך נוספים תקציב אני לא בידיוק יודע כי אני לא יודע כי לא יודע מה טוב. המסך ביקר לאינטרנט, סרטים ומדי פעם משחקים. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן. יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ? give me your best shot. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יצרתי קשר למשל עם יבואן של BENQ והם לא מתכוונים לייבא ארצה האם יהיה ניתן מתישהו להשיג מסכי GSYNC לא משנה של איזה חברה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל אחד ממליץ על מסך אחר ויש מלא מחירים ומלא מסכים שכולם ע"פ נתונים שווים אני לא מצליח להינעל על מסך וזה מתסכל אותי חבל שאין פה המלצות כמו בפורום של הרמקולים בקצב הזה כדור בראש לעצמי חח..
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-