עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kudu,

אני מתלבט בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=18371 מסך: Viewsonic LCD 27.5 VX2835wm לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 מסך : Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black התקציב הוא לא בעייתי. אם אנשים בעל ניסיון עם המסכים האלו יכולים ליעץ לי אני מאד אודה לכם. אני בעיקר משחק משחקים (יש לי 8800GT-> מוכן לעבור לSLI במקרה הצורך) ורואה סדרות מתוך עצלנות על המחשב כי יש לי 37 של טושיבה בסלון. הוא גם משמש כמחשב העיקרי של הבית כלומר אינטרנט ועבודה. אשמח לכל דעה אך בבקשה דעות מנומקות תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mambo,

קניתי את המסך בחודש אוגוסט. בזמן האחרון (אני חושב שמשהו כמו חודש) אני שם לב לתופעה מעצבנת. זה בעיקר בולט במסמכי וורד. מצד ימין של הטקסט נראה כאילו הוא מרוח, כי יש המשך של הצבע השחור של הטקסט שהולך לכיוון ימין. כלומר אם בדף הוורד כתוב "אבגדהו" אז בשוליים הימניים, שמימין לאות א' יש מעין מריחה שחורה כזו. למי יש מושג מה זה ומה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. אני מתלבט בין קניית מסך מסך מחשב Chimei 22" 221D 5ms ¤1351 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=36110-221-00[/url או מסך מחשב Asus 22" VW222U 2ms LCD ¤1496 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51433[/url או מסך מחשב רחב Mag 22" AI2237W 2ms ¤1490 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AI2237W[/url לפי הביקורות שראיתי הראשון הכי טוב אבל הוא דווקא בעל זמן התגובה הגבוה יותר!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  4. במקרה וקיים אשמח לקבל את שמו המדויק ולינק . יש אפשרות חריגה אבל עד 100ש"ח גג אלא אם כן אצליח לקבל דבר מדהים בטיפה יותר. בתודה מראש!

5. Started by tomey,

ברשותי מסך סמסונג חדש 206 20 אינצ רחב ברצוני לכוון אותו כי ידוע לי שהוא מגיע עם כיוון צבעים גרוע איך אני עושה את זה????

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. עדיף כמובן שיהיה זול עם תמונה טובה ואמין, עם אחריות מינימום ל 3 שנים. יש לי כרטיס מסך (PX8600GT(TDH החיבור שלו זה DVI אבל יש לי מתאם VGA שבא עם כרטיס מסך. אני עובד עם פוטושופ (בעיקר חותך תמונות לבניית אתרים) אז איכות חשובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by misha275,

שלום לכולם. יש לי מסך פיליפס 200W6CS. לאחר כיול עם מכשיר eyeone display 2 שנעשה פעמיים לא הצלחתי להגיע לאיזון של הבהירות. גם כאשר הבהירות במסך מכוונת על 0 עדיין יש פער של 25 דרגות של עודף בהירות מול תוכנת הכיול. בקיצור התוכנה מבקשת ממני להוריד עוד בהירות אבל אין יותר נמוך. מה עלי לעשות? האם זה אומר שיש בעיה במסך? חוץ מזה המסך נראה מבטיח ביחס לתמורה שלו. תודה מיכאל.

8. Started by michfir,

קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by devek,

שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by ShakedB,

ראיתי בתגובות של זאפ שהמסך עובד ברזולציה אחת 1050על1600 משהו כזה. אמרו שאם משנים התמונה לא יוצאת טוב. הדבר נכון? ואם זה נכון אם זה נכון גם למשחקים? או רק בוינדווס

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by GOVNER_T.S.Y,

ננזפתי על ידי MCFLY ומכיוון שיש לי סימפתיה למייקל ג'פוקס נעתרתי לדרישתו govner

13. שלום, אני חושב על לקנות מסך ורציתי לברר האם הרמקולים המובנים שמגיעים עם חלק מהמסכים שווים משהו, ואם כן מה מומלץ בתקציב בסביבות 1200 תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב בגדלים 19-20 אינץ' לא רחב בתקציב של כ-2500 ש"ח. כמובן שאם קיים מסך עם חריגה של עד 500 שקלים שיהווה עילוי מבחינת יחס עלות/תועלת, אשמח להשקיע יותר. בכל אופן הרצון הוא במסך שאינו רחב, וכן אין צורך במסך גדול יותר, שכן לא יעשה בו שימוש נרחב לצפייה בסרטים, ובטח שלא מרחוק. לאחר עיון נרחב בפורום, ומעט ביקורות מהעולם צימצמתי את התלבטותי ל-3 מסכים עיקריים, הנעים סביב אותם מחירים, פחות או יותר: Philips 200P7ES Dell 2007FP Eizo S1931SH כמובן שאם קיימים דגמים מתאימים יותר, אשמח לשמוע עליהם, אני פתוח לחלוטין להצעותיכם. השימוש המרכזי במסך יהיה אינטרנט, תוכנות לעריכת תמונות, ותוכנות אחרות כלליות (אופיס ודומיהן). כמו כן רצוי שיהיה מתאים גם למשחקים …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אני צריך תוכנה שתבדוק את המסך ואת זה שאין פיקסלים שרופים וכו. תוכלי לתת קישורית לזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by maor676,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך 19 אינצ' לא רחב. מוכן להשקיע כסף בשביל איכות. עדיף שיהיה מהחברות: samsung, lg. חשוב לי שהוא לא ימרח במשחקים, שיראו יפה צבעים,שיהיה נוח לעבודה ממושכת ונעים לעיינים. (ד"א מה לגבי הדגמים: 932bf , L1960TR) תמליצו לי עוד חוץ מהם. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  17. שלום, אני צריך מסך לעבודה משרדית שיעשה בו שימוש מועט יחסית ולכן השאיפה היא שהמחיר יהיה נמוך ככל האפשר. חיפשתי בפורום המלצות וראיתי שהמסך Samsung 932BF מוזכר מספר פעמים. מחירו קצת יותר מ-1,300 שקל. יש משהו טוב או זול יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by nicksaf,

אני חייב להחליט סופית.. מה יותר יתאים לי למשחקים ולסרטים ? זה באמת הבדל ענק ?? אני לא אצטער על זה שלא רכשתי דל אם אני ארכוש סמסונג ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. Started by meowmix,

כאשר מסתכלים בזאפ בהשוואת מחירים על 2407WFP אז הכי זול הוא E248WFP ב 2620 ש"ח והבא אחריו הוא ה 2407WFP HC ב 3197.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  21. היי Guys.. ידידה שלי עורכת גרפית בפוטושופ במקצועה מתכננת על מחשב חדש. ה-24" הם מעבר להשגתה, והשאלה היא על מה ללכת. אם בוחרים ב-19" איכותי כמו ה-VP930 או הסמסונג, אז מתפשרים על גודל המשטח עבודה הנרחב, שמאוד יעזור לה. אם הולכים על 22" כמו ה-Asus מהביקורת אז מתפשרים על זווית צפיה ודיוק הצבעים. באשר ל-20" רחב איכותי, יש עוד משהו מלבד הדל עם פאנל איכותי? הדל עדיין במלאי בכלל? כרגע היא עובדת נראה לי על 17 עם פאנל TN והיא מסתדרת... (אני זוכר שבהתחלה היא היתה בשוק מהשינוי של הצבעים בהתאם לזווית אבל היא התרגלה).

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by דודיפלצת,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6257

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  23. Started by DoroS,

מה אתם אומרים על המסך ? הביקורות משבחות . החנות = www.bestbuy.com , המחיר - 300$ מה אתם אומרים ? הקפצה - 24 שעות .. למה אף אחד לא עונה ? זהו בעיקרון המחליף של ה226BW .. אך אחד לא מכיר ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך ב1000, אשר יקנה מהדיוטי פרי לקראת פסח. עדיפות למסכי 19 אינץ. תודה לעוזרים! אלון

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ככה אני גיימר כבד... והחלטתי שאם אני קונה מסך הוא יהיה איכותי ומתאים למשחקים וסרטים....החלטתי לחקור את כל נושא הפאנלים וממאמר מאוד משכנע שקראתי וזה המאמר http://www.pchardwarehelp.com/guides/lcd-panel-types.php הבנתי שהמסך שאני צריך הוא ללא צל של ספק הS-IPS אבל וזה האבל הגדול לפי המאמר מסכים בעלי הפאנל הנל בזמן תגובה של מעל ל8ms לא יתאים לגיימרים מכיוון שזמן תגובה גדול מזה יגרום לטשטוש בעט תנועה ולמריחת צללים מה שכמובן אני רוצה להימנע ממנו לחלוטין.... אז ככה יש לי מספר שאלות: א.האם קיים מסך בעל פאנל S-IPS בעל זמן תגובה של מתחת ל8ms ?והאם ניתן להשיגו בארץ? ב.אולי כדאי כברלהשקיע על מסך בעל פאנל TN אבל איכותי וכך גם למנוע תופעה של מריחות? ג.ראיתי את המסך ACER FERRARI F-20 אש…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים