עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by ggg123,

אני מצטער שאני פותח עוד נושא, פשוט אני חייב תגובה על המסך לפני שאני קונה המסך שהציעו לי הוא LG W2252TQ, מסך חדש מאוד עם נתונים טובים: זמן תגובה 2ms, ניגודית דינמית 1:10,000 , סטטית נראה לי 1:700 כמובן 22 אינץ' ראיתי אותו בחנות והוא נראה טוב גם מבחינת התמונה והצבעים העמוד שלו באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2252tq.jhtml המסך עולה 1900-2000 ש"ח אבל אני יכול לקנות ב 1800 כדאי לקנות אותו? האם זה מסך ה 22" הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? עוד שאלה- מה זה ה 4:3 in Wide?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. שלום אנשים. יש לי את המסך שנכתב לעיל. ואני כבר ממש אובד עצות. המסך מחובר בכבל DVI אל כרטיס המסך שלי HD3850 והצבע במסך נראה קצת דהוי. הכוונה השחור נראה קצת כמו אפור. והאפור נראה כצבע הדומימננטי גם כשאני גולש באנטרנט. וגם כשאני נמצא בDESKTOP או קורא מPDF/WORD. האם ישנן בעיות שידועות על המסך הזה בהקשר שציינתי כאן? או בעיות אחרות? כל מי שיודע או יש לו את המסך הזה ויוכל לשפוך קצת אור. אשמח מאוד

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by MOR5AM,

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים איזה מסך יותר טוב ? מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  5. אהלן יש לי שאלה על הכבלים של המסך שבאים איתם. טוב אז ככה יש לי 2 כבלים 1 כחול ו1 לבן כזה, עכשיו מה ההבדל בין שני הכבלים הללו? ומה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. המסך בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וחשוב שלא יעשה כאבי ראש אבא שלי יכול להביא לי מסך MAg Xp2011a זה נחשב מסך טוב? ואיזה פאנל זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תקציבי הוא 2000 ש"ח. אני מחפש את המסך 22 אינץ' הכי איכותי שניתן למצוא. הזמנתי HP w2207 אבל שלחו לי HP L2245w. יש לי אפשרות לשמור את ה HP L2245w או לקבל בחזרה את כספי. האם ה L2245 טוב יותר או פחות מה W2207? האם יש מסך שיותר טוב מאלו של HP בתקציבי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 11:18:05 נראה שלא ניתן להשיג את ה w2207 איך ה DELL 2208wfp לעומתו?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  8. מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום רב, אשמח לקבל המידע שבנושא הדיון, מיודעי דבר בלבד (פתחו דיון בנושא זה לפני 4 חודשים ללא התייחסות - אז אני מנסה שוב) ראו ביקורת כאן: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/03/06/hyundai_w241d_24in_widescreen_monitor/1 דף מוצר כאן: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=83&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= בברכת סופ"ש נעים, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש מסך חדש LCD למשחקים, סרטים ועבודה כללית באינטרנט וכו'. תקציב 1500 מעדיף 19 אינץ' אבל מוכן לקחת מסך גדול יותר וטוב יותר במסגרת התקציב הזה אם יש. מהו המסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? שאלה נוספת- האם איכות ההצגה של מסכים בגודל 20-22 אינץ' נפגמת במשחקים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אני רוכש צג LCD חדש בזמן הקרוב (תוך שבוע בערך) ואני זקוק לעזרה והכוונה מבעלי הידע שביניכם משום שאני לא ממש מבין בתחום. קראתי טיפה על כל ענייני הפאנלים ורק יצאתי יותר מבולבל (עוד משהו שצריך לבדוק ושאני לא מבין בו כלום...). בקיצור - אנא עזרו לי לבחור צג חדש. כרגע יש ברשותי צג 17" ברזולוציה 1280*1024. אני רוצה צג שיאפשר לי שטח עבודה גדול יותר, ולכן אני לא רוצה צג ברזולוציה 1680*1050 משום שמספר השורות בצג דומה וזה לא יתן לי שיפור בעבודה על מסמכים / גלישה. הכיוון שחשבתי עליו הוא צג איכותי בעל רזולוציה 1600*1200, מה שכנראה אומר צג 20" (לא רחב). אם יש צג כזה שהוא גדול יותר זה עדיף (כדי שגודל נקודה לא יהיה קטן יותר ממה שיש לי עכשיו בצג 17"...) השימושים שלי הם כלליים. הצג צר…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ferrari599,

השאלה בכותרת. איזה מסך עדיף? HP L2245w או HP w2207? תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מסך שישמש לי לאקס בוקס ולמחשב...עכשיו אני רואה בזמן האחרון שיש מסכי lcd לטלויזיה שהם מאד איכותיים עם חיבורים למחשב...רק רציתי לדעת מה הבעיה עם מסך טלויזיה lcd מהדגמים החדשים לעומת מסך מחשב... ואם מסך טלויזיה הוא בעייתי..אז אם מסך מחשב ...אני מבין שיש חיבורי hdmi ואני צריך מסך מעל 24 אינץ' בשביל hd ועוד חיבור dvi איזה מסך יכול להיות הכי מתאים בשביל שימוש שכזה...? תודה...

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by KingYog,

שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by udi,

יש לי שאלה די קטנונית למרות חיפוש ממושך בפורום וגם במדריכים לא הצלחתי למצוא תשובה פשוטה לשאלה ממש פשוטה מה יותר כדי לכבות את המסך כל פעם שאני לא משתמש בו { אני לא מדבר על 10 דק' הפסקה } או פשוט להגדיר שומר מסך ולהשאיר אותו דלוק כמו המחשב עצמו { שהפעם האחרונה שכיביתי אותו הייתה בשנה שעברה... אבל זה כבר סיפור אחר } מצד אחד לכל מסך LCD יש שעות עבודה מוגדרות מראש ע"י היצרן כלומר לגביש יש זמן חיים נתון בעת פעולה { למרות שזה כמה שנים טובות ...} אז ההיגיון אומר נכבה את המסך שאני לא משתמש בו ובכך אחסוך שעות פעולה והמסך יחזיק לי יותר זמן מצד שני בעת הדלקת מסך LCD { האמת גם כל מסך אחר } הפולס הראשוני של החשמל שעובר בגבישים וחוסר האחידות בטמפ' המסך גורמת לנזק רגעי די גדול , …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R0tem1,

בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  17. כרטיס מסך 8800GT של אסוס. האם כדאי מסך רחב או רגיל? עם אחריות של שלוש שנים רצוי וגודל עד "20 . תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. Started by 3d7,

הרבה אנשים כאן אומרים שפאנל TN זה זבל, ועדיף לקנות פאנל PVA (הרבה יותר יקר). יש לי מסך ASUS MW221u בגודל "22 עם פאנל TN. אני צופה במסך שלי הרבה בסרטים (גם Full HD), ורואים ממש מצויין (גם מהצדדים). במה בדיוק מסך עם פאנל PVA יותר טוב מהמסך שלי עם פאנל TN, והאם ההבדל באמת מורגש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני הרבה זמן כבר מחפש איזה מסך LCD לקנות ואני עדיין מתלבט קשות. אני אוהב לשחק במשחקים, בנוסף לזה אני מתכנן להשתמש במסך בתור טלויזיה (מחובר לממיר באמצעות כרטיס טלויזיה). כמו כן אני עוסק בתכנות, עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. אחרי הרבה חיפושים הגעתי למסקנה שאני רוצה מסך "22 רחב (ספציפית: ASUS VW222U) - הוא נותן לי ביצועים טובים במשחקים, גדול עם הרבה מרחב עבודה וסה"כ צבעים לא מצוינים אבל טובים מספיק בשבילי. אבל לא מיהרתי לקנות ואני חושב על זה הרבה כי בקרוב אני אצטרך לשבת הרבה מול המחשב ולתכנת (שני קורסים תכנותיים באוניברסיטה, ואני מקווה שאתחיל לעבוד בתור מתכנת בקרוב) אז חשבתי - יאללה, נשקיע עוד קצת כסף ונלך על מסך כמו ה 2007FP ואז אפשר יהיה לחסוך גם את הכרטיס ט…

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי היום את המסך במקום האסוס 22 שהיה לי. האסוס הוא עם פאנל TN אז כמובן שציפיתי לפלאים. התמונה נראת לי באיכות פחות טובה משל האסוס(פחות חדה) ואין צורך לשאול שאלות מפגרות כמו האם שיניתי רזולוציה! אוליי אני צריך להתרגל או שאולי אני זקוק נואשות לכיוון של בהירות וחדות. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המסך כיצד המסך שלהם מכוון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by faza,

החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  24. עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. אכן מסך אלסידי ישן, נקנה ב2003 , והיה בזמנו אחד המסכים הטובים בעולם. בכל מקרה.. קניתי עכשיו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים, ומסך החלטתי בנתיים להשאר עם הנ"ל. גם בעיקר בגלל שיש לי בחדר גם מסך LCD 32 אינץ'. עד היום המסך היה מחובר למחשב בכבל VGA. והיום שמתי לב שיש לו גם חיבור DVI יהיה הבדל אם אני אחבר את המסך במחשב החדש בDVI או בVGA? תהיה איכות יותר טובה במשחקים או סתם ככה? ואגב .. אם אני מחבר את המחשב שיש לו חיבור DVI, לאלסידי שלי ( 32 אינץ' ) , שיש לו חיבור HDMI, ואני אשתמש בכבל HDMI ומתאם DVI, האם הסאונד יבוא מן הרמקולים של המחשב או של המסך 32 אינץ'? דבר אחרון, האם כשאני קונה כרטיס מסך, שיש לו שתי יציאות DVI , אני אקבל כבל DVI? בתודה, בן !

• 4 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים