עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  2. והכי חשוב בריאות! חשבתי לקנות 2 מסכים. עכשיו יש קונפליקט ואולי אחד יספיק? מסך כמו LG LCD 20 L204WT נידמה שיש לו הרבה מקום ל"יצירה" ושהtoolbar ישתלב יפה מסביב ולא יתפוס יותר מידי. דילמה שנייה, ViewSonic LCD 19 VP930 קיבל הרבה ביקורות טובות מגולשים. אבל אולי לא יספיק מסך אחד. אשמח לכול "אור" וניסיון שלכם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yoni_h,

טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום מקצועניים. יש לי זרוע כפולה, ואני רוצה לשדרג את עמדת המחשב שלי שאני עובד מהבית. המסכים יחוברו למחשב נייד. התקציב שלי עד 600 שקל, ואני צריך 27 אינץ מסך. חשבתי על הדגמים הבאים Samsung Essential S3 S31C S27C310EAM FHD IPS 27 https://ksp.co.il/web/item/253420 או Asus VA27EHE 27 https://ksp.co.il/web/item/90649 אשמח לחוכמת ההמונים תודה

5. Started by D-9,

קראתי את FAQ - ניקוי מסכי LCD אבל מעבר לתאוריה, תוכלו לרשום כאן מניסיון שלכם על מוצרים ספציפיים? איך לנקות מבלי להשאיר סימנים? מים מזוקקים משאירים סימן. נ.ב. לצורך הנוחות האמור מנוסח בלשון רבים אך מכוון גם לכן באותה מידה. אין לי קשר עם חברה זו או אחרת.

6. Started by amir.shani,

אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  7. שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by Salwaby,

מעוניין לקנות מסך LCD למחשב, שימוש בעיקר משחקים (סרטים, אינטרנט...) אני מחפש 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך Radeon 1950x pro ויכלתי לשים את המסך על 75hz. הכרטיס הזה נהרס לי וקניתי Geforce 9800 GT ועכשיו אני יכול לשים רק על 60hz. חשוב להגיד שבמשחק Warcraft 3 אני לא רואה רזולוציות שראיתי קודם לכן, עם ה Radeon שיחקתי על 1400x1050 מכיוון שאין תמיכה ל 1650x1050, אבל עכשיו עם ה Geforce המקסימום שאני יכול לשים זה 1280x1024. למסך שלי אין דרייברים והוא מציג לי אותו כ Plug and play אבל זה היה ככה גם כשהייתי עם ה Radeon ועדיין יכולתי לשים על 75hz ולראות רזולוציות אחרות ב Warcraft 3 לכן אני לא חושב שיש קשר... מישהו יודע איך לסדר את הבעיות האלה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. היי, כמו שאתם יכולים לראות כמה הודעות למטה אני מתלבט בין כמה מסכים ועדיין לא יודע מה אני קונה, אני רק יודע שמה שזה לא יהיה זה יהיה מחר כי אין לי ברירה, מחר בבוקר אבא לוקח אותי לתל אביב ואו אני או הוא בוחרים מסך... בנתיים האופציות הם: LG L2000C: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 SAMSUNG 970P: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385253 VIEWSONIC VP930: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369995 EIZO S1920: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353108 ה-LG הוא 20 אינטצ ואני מפחד שזה אוליי גדול מידי ושהרזולוציה הטבעית תהייה לי קטנה מידי ככה שאני אשמח לשמוע מה דעתכם על לקחת מסך כזה עם רזולוציה כזאת... אבל מצד שני ל-LG אין מסך 19 עם פאנל טוב ולפי מספר הצב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן

12. אין לי בעיה אם המסך לא יצא מכוון פיקס מהקופסא- אני יכול לכוון אותו בעצמי עם כפתור ה-setting - האם זה כיול? או שצריך תוכנת כיול מיוחדת? איך אני "מאבחן " פיקסל מת? תודה ערן

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. המשחק הוא warrock ואין בהגדרות את הרזולוציה של מסך רחב 1440-900 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ? כי לפעמים המסך נהיה שחור לשניה וחוזר כרגיל וזה לפעמים מציק לא הצלחתי למצוא פיתרון בנתיים נשמח לעזרה מכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים, אחד ישן עם VGA , השני עם חיבור DVI למסך עם כניסת DVI אחת באמצעות קופסת מיתוג או משהו דומה ? KVM ודוגמתם שראיתי מאפשרים מיתוג בין אותו חיבור. האם זה בכלל מומלץ לעשות את זה ? מפסידים משהו באיכות ? המסך שאני שוקל לחבר אליו את שני המחשבים הוא Apple Cinema והוא עם חיבור DVI יחיד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691094 Samsung 2243BW VS. 228DChimei הבנתי ששניהם מסכים מצוינים .. מי לוקח מבניהם ? והאם ההבדל בין הצ'ימאי לסמסנג שווה 150 ש"ח ?

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by lalo,

הינה המסך: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3127&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& איך הוא ? טוב למשחקים ? ומה עדיף למשחקים 3:4 או 16:9 ? ועוד שאלה שפחות קשורה>_ כרטיס מסך מסוג 8800GT יריץ על רזולוציה כזאת 1680X1050 יריץ משחקים חלק על ההגדרות הכי טובות ורזולוציה הזאת ?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by giloman,

הגיע הזמן להחליף את הsamsung 206bw הישן שלי למסך חדש. מכיוון שאני גיימר רציני אני צריך מסך 2MS עם עדיפות לגודל 22''. איך מסכי הLED החדשים עם הקונסרסט הגבוה ? או שאולי עדיף LCD רגיל ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש מסך 22 - 28 אינץ' למחשב על מנת לראות סדרות/סרטים באיכות HD. הייתי רוצה לדעת מה הם המחירים האם אני צריך כרטיס מסך או משהו בשביל להפעיל סרטי HD בקיצור מחירים דרישות וחברות

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. הי, אני מבין שיש כמה שיטות שיצרני הטלויזיה מטמיעים כדי 'לדמות' קצב רענון גבוהה בשידורים רגילים לא משנה איך , אבל אי אפשר להתעלם מההצלחה של השיטות האלה בליצור אפקט של תמונה חלקה להפליא ביחס למסך מחשב שאלה למה אין דבר כזה במסכים של מחשב, בין אם זה דרך חומרה או תוכנה מישהו יגיד הכפלת פריימים פוגעת באיכות הטקסת\תמונה סטטית , אוקי אז יתמוך בשני מצבים , טקסט וסרט יש דבר כזה ואני מפספס ? לא מדבר על קידוד מחדש של סרט , INTERPOLATION וכל מיני מונחים כאלה , בזמן אמת תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by FireCharge,

מתכנן לקנות מסך בקרוב בנוסף לכרטיס מסך. השאלה היא כזו: רוצה לעלות ל27 אינצ' 2k ומתלבט בין הS2716DG של דל, פאנל TN עם 144 הרץ ו GSYNC וללכת על 1080 כמו שתכננתי או ללכת על הMG279Q של אסוס שהוא פאנל IPS ו144 הרץ עם FreeSync אבל אז אני אצטרך לחכות לRX490 או איזה הצעה של AMD שתהיה מקבילה ל1080 בלי צורך בCF. מה דעתכם? טכנית אני יכול להסתדר סתם עם פאנל IPS בלי איזה טכנולוגיה של adaptive sync או משהו כזה, ולקחת את ה 1080. הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הי. אני סטודנט בדרך לקנות לפטופ שגם מצלם הרבה ועובד עם תוכנת לייטרום לצלמים. ניסיתי קצת לחפש מדריכים שמוכוונים לסוגי מסכים במחשבים ניידים ולא בדיוק מצאתי מה שאני צריך. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי למה לנסות לכוון ע"מ שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר למסך(חדות, דיוק, עושר צבעים וכו') הבנתי שאני צריך להתעניין במושגים כמו רזולוציה (אם זה רלוונטי אני הולך על מסך 15.6) סוג מסך, מבריק או מט וכו'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by prager,

מחפש מסך מחשב "27 מעולה לצורך עריכה גרפית. עדיפות ל-Dell ו-Samsung.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לאינטרנט וצפיה בסרטים (מדי פעם) עד 700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.