עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לחברי הפורום, חיפשתי כל מידע בפורום על המסכים הללו אך לא מצאתי משהו מאד רלוונטי וקונקרטי. ברשותי היום מסך AOC728 "17 ואני די מרוצה,אבל אני מתכון לקנות מחשב עם מפרט גיימרים בסביבות ה 5K וכאמור מסך חדש נוסף. הייתי שמח אם מישהו יוכל להרחיב לגבי החברה ואיכות המסכים שלה האם הפאנל איכותי,התצוגה,אמינות והאם מומלץ לקנות ואם כן האם יש דגם מומלץ כלשהו שאלה קטנה נוספת: ראיתי הרבה תגובות והמלצות על ה VP930 האם זה מתייחס ל VP930B ?? והאים הוא טוב יותר או עדיף מAOC תודה רבה לכולכם

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by haviv822,

מה ההבדלים בניהם שבגללם המחיר של E248WFP הוא באזור ה 2500 שקל ו 2407WFP ב 3100 ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. Started by arik100,

לפי מה ששמעתי המסך אמור כבר להיות בשוק http://www.tgspot.net/archives/1702 http://www.engadget.com/2008/03/14/dell-busts-out-20-inch-ultrasharp-2009w-lcd http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 איזה שיפור הוא בעצם מציע מול ה 2007FP ומה צפוי להיות שוני המחירים? והאם הוא אמור לגרור בעצם ירידת מחירים של ה 2007?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by XpHunTeR,

מחפש מסך עד 2,000 ש''ח למטרות משחקים (כגון SWAT4,COD) וגלישה באינטרנט (טקסטים...) לא משנה לי רחב או לא (כרטיס מסך 7600GS) מעדיף שזה יהיה מסך חדיש ופופולארי התקציב הוא 2K (שזה נחשב הרבה) בגלל שאני מבין שמסך מחשב נשאר להרבה זמן, אפילו אחרי שהמחשב מתיישן וקונים אחד חדש. משום מה כל מסך שאני בודק יש לו איזשהו חיסרון, אבל מסך פשוט כמו ה LG L1752T שיש לי עכשיו נראה מעולה להכל... הדבר היחידי שמושך לי את העין זה ה 226BW בגלל שכולם ממליצים עליו והוא מאוד פופולארי ב ZAP, אבל לפי ביקורת של HWZONE וכמה אנשים שאומרים שהוא "ממוצע, גרוע, TN" גורם לי להתרחק ממנו. ועוד משהו..אילו חנויות נותנות לבדוק את המסך מפיקסלים שרופים לפני הקנייה? (KSP לא רצו אבל אמרו שאפשר להחזיר תוך שבוע\שבועיים) לש…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לבן דוד שלי יש מסך LCD SAMSUNG SyncMaster 226BW 20 ויש לו בעיה שהמסך מרצד, יש לכם אולי מושג מה הבעיה? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לעבודה עם טקסטים. אני מפתח ולא משחק כמעט משחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 שח. לא ברור לי האם כדאי לי ללכת על מסך 2MS בשביל טקסט. הייתי מעדיף מסך רחב אבל זה לא מאד חשוב לי. האם יש לכם המלצות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by jety,

מחפש מסך 19" בעיקר למשחקים. אני מחפש משהו שלא ימרח, ושיהיה טוב למשחקים. אני אוהב יותר מסכים כהים.. זאת אומרת שהמסך לא יהיה בהיר יותר מדי. תקציב.. סביבות ה 1600 ש"ח פלוס מינוס. משהו שיהיה איכותי, שלא יהרס אחרי חצי שנה. תודה

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by pasha314,

היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by עמיר שחר,

שלום רב, יש לי שתי שאלות 1. ראיתי את ההודעה שמדברת על מסך סמסוג 226BW ועל זה שהוא עם פנל NT לא איכותי, האם סידרת 206BW אם עם אותו סוג של פנל?? 2. אני מעוניין לנקות לי מסך 20-22'' רחב (16X9). אשמח לכבל המלצות למסך איכותי. בתודה מראש, עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. האם כדאי להמתין בשבילו,ולהעדיף אותו על הVP930 ? הוא טוב בהרבה ? אפשר להעריך אם ה950 יהיה יקר באופן משמעותי לעומת ה 930 ?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

בקבצי וידיו המסך שלי כהה כהה ואני לא מצליח ליראות כלום !!! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  14. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by Shtupel,

איך המסך בכללי...האם הוא טוב לסרטים, משחקים...וכו' והאם שווה את המחיר. (בלי להציע מסכים אחרים באותו מחיר) תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  16. http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 בשביל ה XBOX360

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. לאחותי יש LG L1752T, מסך 17 אינצ' פשוט מעולה...במשחקים אין מריחות (ואני משחק בFPS) והטקסט חד, הצבעים מעולים ולא כיילתי כלום. (8MS, TN - מה תגידו על זה?) כבר לא מוכרים אותו והוא לא היה מפורסם לפי כמות חוות הדעת, שזה מפליא אותי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424979 אז הגעתי למסקנה שעדיף להפסיק לחשוב על 930 הישן, ועל 226BW המפורסם אבל הענקי, ועל DELL 2007 שהבעיות ששמעתי שהוא עושה הן אינסופיות. -יש לי תקציב של עד 2,000 ש''ח, אבל אפשר הרבה פחות. -למטרות משחקים ואינטרנט (טקסטים)..(לא רואה סרטים..אני צורב ורואה בטלוויזיה.) -מסך ענק או רחב לא ממש יתאים לי - לא רוצה לעייף את העיניים עם טיולים מיותרים ברחבי המסך..לדעתי 19 אינצ' יהיה סבבה. -משהו חדיש ופופולארי של חברה מוכר…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. Started by נמשל,

לפני שבועיים הגיע המחשב החדש, עם מסך דל 2407 ברזולוציה 1920:1200. בעזרתכם רכשתי את כרטיס המסך של G FORCE 8600GT 512 שבועיים הכל עבד טוב עד שהמחשב שבק חיים. הוא חזר היום מתיקון עם הבחנה שמשהו גרם לשיבוש בכרטיס המסך ובהארד דיסק ווינדוז הותקן מחדש והחליפו לי כרטיס מסך לאותו אחד, רק פסיבי במקום אקטיבי. הבעיה: נכנסתי לאתר הזה להוריד תמונה כרקע עם רזולוציה מתאימה http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?w=1920&h=1200&sort=date&id=&page=1 ובניגוד לפעם הקודמת שעשיתי זאת, לפני שבועיים, הפעם התמונה עלתה ממש מטושטשת, לא ברורה, כאילו שהמחשב לא קורא את הרזולוציה המתאימה. כאמור, זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. אני שם לב שגם באתרים אחרים, כמו למשל YNET, אני רואה את הת…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  19. חשוב שאם מציעים מסך 19 אז שהפנאל לא יהיה tn ואם 22 אז שהפאנל יהיה איכותי עד כמה שאפשר!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by natu,

אז מה אתם חושבים? מי יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by ychig,

השימושים הם: גלישה סרטים ומשחקים.. עדיפות למסכים בעלי אפשרות הטיית המסך תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן ולילה טוב לכולם, לאחרונה התחלתי שוב לשחק ב-Rainbow six: VEGAS, ושמתי לב שקורה לא מעט שאני מת מטרוריסט שלא היה שם בכלל - מה שאומר שהמסך לא הספיק לצייר אותו מולי בזמן... הדרך לשפר את זמן התגובה של המסך היא כמובן מנגנון ה-OverDrive, השאלה היא איך עושים את זה. לא מצאתי את האופציה בדרייברים של NVIDIA, אבל אולי אחד מכם ראה משהו שאני לא. בתודה, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3 תודה ויום נעים לכם

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3. תודה לכם ויום נעים..

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים