עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני משתמשת במחשב כ - 4 שעות בכל יום לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. קראתי את כתבות הסקר על מסכי 20" ו24" איכותיים שפורסמו באתר ואת הפוסטים בנושא מסכים טובים לקריאת טקסט, שבהם תופעת הפיקסליזציה אינה בולטת גם ברזולוציות מסך נמוכות ולא טבעיות. 1. אשמח לשמוע עצת מומחים על המסכים הבאים, או מסכים מודרניים אחרים, שיתאימו לקריאת טקסט ממסמכי PS או PDF, ומדפדפן ללא צורך במשחק עם גלגלת העכבר לצורך הגדלה: Philips 20 LCD 200P7ES UXGA - 50 W Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110 W 2. האם המסכים המומלצים על ידיכם מוחלפים עבור כל פיקסל מושבת? ומהי תקופת האחריות? האם קיים יבואן הנותן שירות מסודר למסך המומלץ על ידיכם? 3. בנוסף , האם הצפיה דפי אינטרנט ממוטבת עבור מסכים ביחס 3:4? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. אני רוצה המלצה למסך רחב שיתאים לי: משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים וגולש הרבה. גודל: יותר מ 19 אבל לא מוגזם, אני לא משוגע שצריך איזה 27". אני חשבתי על 22. תקציב: לא יודע כל כך, כי בינתים אני רק רוצה הצעות, אבל ממה שראיתי שרוב המסכים בגודל הזה הם בערך 1500 ש"ח, אז משהו בסביבות המחיר הזה. עכשיו לדוגמא המסך הזה DELL E228WFP - זה מה שאני רואה שהרבה לוקחים או שזה דגם אחר ? כי אני רואה יש לו "רק" 5ms וניגודיות 1:700 - זה ממש כלום, לי יש עכשיו LG עם 2ms ו- 1:3000, אז אני ארגיש הבדל כלשהו ? ואיך זה למשל LG L226WTQ 22'' ? לפי הנתונים הוא ממש טוב: 2ms, 1:5000, זווית צפיה רחבה. יש עוד נתונים שבודקים לפיהם ? אשמח לקבל עזרה טל

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  3. מישהו מוכן להסביר למה רחב ודק עדיף על רגיל ודק ?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by zurkin1232,

יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by itaiprz,

חברה מצאתי כמה דברים תיראו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1JXDC1FDF ואת זה שזה עולה 990 http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 מksp ויש את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DILM2201Wkvkv אני יותר מתכנן על השני ניראה לי דיל טוב אמה אתם אומרים. המחשב לסרטים וסדרות נטו לא ליותר

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך מסך חדש שיחליף לי את הcrt הישן שלי בעיקר משחקים סרטים ואיכות גבוהה.עשיתי חיפוש באתרים של חנויות של מחשבים ומצאתי את הדגם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3787 איך הוא ?ומה עם הdell fp?באיזה חנויות הוא בא עם s-ips?, תודה לעוזרים ובבקשה מהר!

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by casio888,

מזה הרצים? יש 75 הרץ יש 60 ואני יכול לבחור בין 5 סוגים השאלה מזה נותן לי? המסך שלי הוא אסוס 19 אינץ vw193d והכרטיס מסך 9600

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. היי יש לי שני מסכים, אחד סמסונג 931BW ואחד חדש LG M228WA. חיברתי את שניהם ב-DVI למחשב, והפעלתי אותם יחד הסמסונג עובד בלי בעיות, אבל LG לא מוכן לפעול על הרזולוציה הטבעית שלו (1050X1680) ואם אני מנסה להפעיל על רזולוציה גבוהה יותר מ-1024X768 הוא פשוט מציג מסך שחור. בדקתי את ה-LG על מחשב אחר, עבד שם ברזולוציה הטבעית. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות קצב רענון ולא עזר... כרטיס מסך 7800GT. הבעיה היחידה שלי היא שכשאני מנסה להציג עליו סרט 16:9 זה מותח אותו כאילו אני מנסה להפעיל סרט 3:4 (שני המסכים 16:9). יש למישהו הצעות? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.03.2008 בשעה 16:11:31 UP

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by polkmen,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by ElemenTal,

אני רואה כולם היום לוקחים 22" רחב של DELL - למה מה יש בוא ? http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428908 איך המסך הזה ? (יש ל אותו כבר) גדול אני לא צריך, מבחינת איכות, ביצועים ? הוא טוב לא ? הנתונים שלו גבוהים !! רק מה לגבי הפאנל - הוא טוב ?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by מאור247,

אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. 1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  15. שלום לכולם. אני זקוק לתשובה מהירה בעניין די פעוט: אני הולך לקנות מסך LCD 22" של ASUS, כבר החלטתי על דגם VW222U, ואז הבנתי שיש דגם כמעט זהה שנקרא VW222S. ההבדל ביניהם הוא זניח מבחינת מחיר, ומבחינת ספסיפיקציות באתר אסוס כל ההבדל ביניהם הוא שה-U נותן גם פונקציה שנקראת HDCP, ובנוסף לפירוט התדרים של האות האנאלוגי, מופיעה במפרט של דגם U השורה הבאה: Digital Signal Frequency:31.3~80.2KHz(H) / 56~75Hz(V), שלא כתובה במפרט של דגם S. העניין הוא שאני יכול לקבל S מחר, ואני יכול לקבל U בעוד שבוע וחצי. בא לי על מסך עכשיו!! הפלאטרון שלי זקן ונוטה למות... השאלה היא עד כמה אני צפוי להשתמש בפונקציות המאוד חשובות האלה שמפרידות בין שני דגמי המסכים האלה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. מישהו מכיר מקום שבו ניתן לראות יחסית הרבה מסכים 20-22" בתצוגה? הייתי מואד רוצה לראות את המסך עובד לפני שאני קונה אותו... תודה, פבל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אני בנתיים בלי מסך ואני רוצה לקנות מסך אני רוצה 22 אינץ' מה שאני עומד לקנות זה 2253bw ב1600 שקל איך הוא בהשוואה ל226bw אם פאנל A ואיך הוא בכללי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by yigael_o,

היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by galedri,

כשאני מכבה את המסך אני רואה עליו מלאא סימנים עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מנקה את הסימנים האלה היה לי כבר מסך אל סי די וניקיתי אותו עם מגבונים ונשארו הסימנים של המגבון וזה מעצבן אז אני רוצה לדעת אם יש חומר מיוחד כלשהו שאפשר לנרות איתו את המסך? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שלום, אני שוקל לזנוח את ה CRT לטובת LCD חדש. שני פרמטרים עיקריים חשובים לי במסך: 1. רזולוציה נוחה (עדיף טבעית) שלא תוציא לי את העיניים בקריאת טקסטים. 2. אני צלם חובב ומעבד תמונות על המחשב. ארצה לשמור על גוונים וצבעים באיכות גבוהה (כמו / כמעט כמו ב- CRT). האם אפשר לענות על דרישות אלו בתקציב של עד 2000 ש"ח? כמובן, עדיפות למסך גדול. תודה, נועם.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by motorishta,

לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם ‏L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, האם קיימת בעית התחממות במסך Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110W ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. Started by TheReaper,

יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  24. החלטתי לוותר על מסך גדול ואני אסתפק ב LCD 26 לראות סרטים. אבל בשביל משחקים ולקרוא באינטרנט איזה מסך מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  25. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים