מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תודה להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מסך 24 אינץ' שולחני פשוט שאליו מחובר מסך 13 אינץ' משני בטכנלוגיה השמורה לרוב לקוראים אלקטרוניים - האם השילוב הזה יכול להפוך לאופנה חדשה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי צריך מסך LCD 22" עד 1000 הוא מצא את זה במחיר די זול http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000wWQCPRIVmE1l83WMiDXMkrt:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31512+30598&pr=QJ5&id=4138442 חיפשתי באינטרנט ביקורות עליו לא מצאתי גם את סוג הפאנל שלו לא מצאתי אפשר עוד המלצות על מסכים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למסך שברשתי יש פאנל S-IPS ולא P-MVA. איך אני יודע ? להלן התרומה לפורום: 1. מדליקים את המסך כאשר הכפתרים AUTO ו OK לחוצים. אני השארתי אותם לחוצים עד שההודעה שמציגה את סוג החיבור נעלמה. 2. מכאן והלאה, עד שמכבים את המסך, כאשר לוחצים על OK יופיע בסוף התפריט פריט נוסף שמציג את הגירסה של המסך. 3. כאשר בוחרים את הפריט הזה (הוא מסומן באדום, לא שחור על כחול כמו השאר) נכנסים לתפריט השרות. 4. אחד הנתונים המופיעים הא סוג הפאנל. ניתן להחליף בין LG ל AU. לא הייתי ממליץ ללחוץ על SAVE. מכל מקום, אצלי כתוב LG LG לא מיצרים P-MVA ו AUO לא מייצרים S-IPS. הפאנל הוא בבירור לא TN ולכן הוא כנראה S-IPS. ועכשיו השאלה: הבהירות מוגדרת 100, הניגודיות 50 והצבע SRGB. אלה ההגדרות האופטימליות שאליהן הגעת…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי סוף סוף מסך LCD חדש של סמסונג חיברתי בחיבור VGA זה היציאה היחידה שיש לי מכרטיס המסך שאלתי מה ההגדרות האופטימליות שאפשר להגדיר את המסך לצפייה דפי אינטרנט חיפשתי בפורומים אבל לא מצאתי פיתרון או מדריך לבעיתי בבקשה תעזרו כואבות לי העיניים ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין לקנות את המסך הזה. הוא כבר לא מיוצר, אז או שאקנה אותו כחדש מהשקית (זו לא בעיה להשיג), או יד שנייה, כחדש (גם לא בעיה). בחרתי בו כי לדעתי העיצוב שלו מושלם, העיצוב מאוד מאוד חשוב לי. ה- 24" החדש לא משתווה לו כלל מבחינת אסטתית לדעתי, וה- 30" פשוט גדול מדי (ה- 20" הישן קטן ולא רלוונטי). אז נשארנו עם ה- 23". רציתי לשאול - מבחינה טכנית - האם אני עושה החלטה חכמה? האם המסך הזה טוב גם כיום? (הייצור הופסק בסוף 2008). קחו בחשבון, שאני צריך רק חיבור אחד (DVI מספיק), והשימושים שלי הם משרדיים בעיקר, והשאר - משחקים (אבל לא תחרותיים או אונליין). בלי צפייה בסרטים ובלי עריכה גראפית. * הדגם עבר עדכון טכני-פנימי ב- 2006, אני מקווה להשיג מסך מעודכן. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני המסכים האלה של LG . http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EB23PM/technical-specifications לבין זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=883237 תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
כשאני מסתכל פה אני רואה כל כך הרבה מסכים עם תגובות יפות. בעיקר תפסו אותי 2 העליונים של הסמסונג, אחד זמן תגובה 8 מילי שניות והשני 4 מילי שניות אבל עולה 200 ש"ח יותר, השאלה אם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח בשביל עוד 4 מילי שניות על הנייר (בפועל אין לי מושג מה הולך שם...) כמו כן איני בקיא בנושא אז קצת מידע: הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI Radeon 8500 יש לו יציאת SVideo שמחוברת לטלוויזיה, יש DVI שהולך כנראה להתחבר לLCD ויש יציאה רגילה מחוברת למסך LG Flatron 795 FT Plus בן 4 שנים שכנראה כבר עומד לסיים.... (בפינה ימנית עליונה ותחתונה הצבע נדפק וזה מתקדם לאט לאט לכיוון מרכז המסך) , הוא ישמש כמסך נוסף (Extended Desktop) כאשר העיקרי כמובן יהיה הLCD. אני יכול להשקיע גם 3000 ש"ח …
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, שדרכו גם אני יהיה מעוניין לראות טלוויזיה.(לא בטוח אבל יש סיכוי טוב) כמובן שיתבר אליו כרטיס מסך עם יציאת DVI. רציתי לדעת איזה מהמסכים טוב יותר לשימושים של משחקים מהירים (UT), וסרטים, ועבודה שוטפת בווינדוס. בעקרון אני יודע ששינהם בערך אותו דבר, כי שניהם 8MS, בערך אותו דבר בזוויות, לשניהם יש אופציה של תלייה מקורית על הקיר (שמאוד עוזרת לי) שניהם תצוגה 8BIT. ידוע לי שהVP171B היה תמיד המלך הבלתי מעורער של המסכי LCD, אבל יצא עכשיו הדגם החדש ה730 שהוא בעקרון האח הקטן של ה930 המהולל. (אני יודע שיש להם פאנל שונה אבל עדיין ה730 הוא גם עומד טופ) תודה רבה קובי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open¤t=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הרבה בדיקות השוואות כאבי ראש ודיונים הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מסך מסדרת ה UltraSharp של דל. התקציב שלי מאפשר לי לקנות או 2007FP או 2007WFP. עכשיו השאלה היא... מה עדיף? רחב או קלאסי? היתרונות של רחב: סרטים יהיו יותר גדולים וישתמשו במקסימום מהרזולוציה. משחקי FPS יהיו יותר מהנים בשל זווית הPOV הרחבה. היתרונות של רגיל: שידורי טלויזיה, שהם לרוב 4:3, ינצלו את כל הגודל של המסך. יותר מקום עבודה אנכי - יותר שטח לאפליקציות מסך מלא. מה שאני לא בטוח זה לגבי עבודה משרדית ויום יומית כמו עריכת טקסטים, תכנות, עיצוב וכל דבר בעצם שעושים כשלא משחקים/רואים סרטים/טלויזיה. מה עדיף מבין השנים? הצביעו בהמוניכם ותנו את דעתכם.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
וכמובן יהיה גם טוב? והוא צריך להיות רחב...(לא משנה אם 20 או 21) אני לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי על DELL עם המדיניות החלפה שלהם... סביב האלפיים חמש מאות שקל?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך 931BF של סמסונג?והאם כדאי להוסיף כ200 ש"ח בשביל LG L1900R? מה מהם עדיף (בהתחשב בהפרש במחיר)... ומישהו יודע אולי אם המסכים הנ"ל מגיעים עם כבל DVI?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6858 http://www.prad.de/en/guide/screen6351.html מסך 23' עם פאנל PVA בפחות מ-1000 ש"ח... מעשהו נתקל בו ו/או בביקורת מהימנה ורצינית?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי אם אפשר להשיג בארץ את ה NEC EA231WMi או HP ZR22W ומה המחירים שלהם? (אם אין אותם בארץ כנראה אלך על ה 2209WA) תודה! י
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב לגלישה באינטרנט מגודל 19 עד 22 אינץ ראיתי באינטרנט דגמים של דל פאנל TN אבל השאלה אם שווה לקנות אותם?
-
- 12 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
למה למסך יש בד"כ 2 חיבורים ומעלה? למשל אם אני אחבר למסך שלי בנוסף למחשב שלי עוד מחשב או ממיר או PS3 איך זה ייסתדר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-