עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kanety,

נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  4. המסך CRT שלי בן 10 שנים נשרף סופית (כבר פעם שלישית, אבל במקרה הזה אין דרך חזרה ) ואני חייב לקנות אחד חדש. אני משתמש במחשב למשחקים כמו COD4 ולסרטים, כשלמטרה הזאת אני צריך מינימום 1400 שקלים בשביל מסך LCD מינימלי שיעמוד במשימה, 1400 שקלים שאין לי . אני חייב ללכת על CRT, וראיתי שיש בזאפ עדיין כמה מהם ובמחיר זול. מישהו יכול להמליץ על אחד טוב מהרשימה הבאה? http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Monitor&DB55019=138767&keyword=crt לקרוא שם את התגובות ולפיהם להחליט לא ממש יעזור, כי רוב הפעמים מדובר באנשים שאין להם מושג בתחום או במוכרי חנויות שרוצים לקדם את המוצר :-\.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך עזרה. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי, הוא ישמש אותי להרבה אינטרנט (HWZone וכאלה), משחקים וסרטים/סדרות. רציתי ללכת על מסך גדול ורחב. קראתי הרבה בפורום פה ויש התלהבות כללית מ-Dell 2407WFP-HC. אני מאוד רוצה אותו. יש לי בעיה אחת קטנטנה... אני נורא מוטרד מההפרש במחירים לעומת 22". אני לא מצליח לעכל את העובדה שהוא עולה כמו שני מסכים עם פאנל TN. הלכתי היום לראות אותו, הוא אחלה והכל, אבל לא הצלחתי להבין כל כך לאן הולך הכסף הזה... גם ה-TN סבירים. מצד שני, אני לא רוצה לקנות TN ולהתבאס על זה אח"כ. ובכל זאת אני, כמו כל גיק, רוצה לדעת שקניתי איכות. אז אני צריך עזרה: 1. תסבירו לי בדיוק איך לבחון את המסך בחנות ואיפה הנקודות שבהם אני רואה הבדל מול מסכים נחותים …

• 54 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by talnisim,

שלום לכולם! אני צלם ועובד הרבה בפוטושופ. אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS השאלה היא איזה מסך כדאי לי לרכוש ועל בדיוק אני צריך להסתכל. רמת הדיוק מאוד חשובה לי והתקציב עומד על 2500 ש"ח. טל

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by sapartil,

מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. Started by gilvi,

שלומות, בדקתי עד כמה כל מה שאומרים על TN נכון, ונחרדתי עד כמה שהמצב מזוויע(דעתכם לא חשובה לי אם הוא מזוויע או לא, תחסכו ממני תגובות נאצה). אני מחפש מסך LCD רחב, ברשותי מחשב ישן מיושן(P4 HT עם כרטיס מסך Radeon 9600p, יש לו כניסת DVI), ואני רוצה צג איכותי, 20 אינטצ' מפנל טוב. הדגש הוא על איכות, ואני כן אצטרך זווית צפייה רחבה שלא ישתנו בה הצבעים יותר מדי(בניגוד למה שקורה ב-TN). שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודה באינטרנט כסטודנט, סרטים וסדרות. תקציב: עד 2000 ש"ח. גודל צג: 20 אינטצ' או יותר. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by Clicker7,

כמו בכותרת לפני כשנה קניתי 940B החזרתי אותו לא מזמן למימוש אחריות.. ובמקומו קילתי 930BF אז מה כדי להישאר אם ה930BF או להחליף ב940B ?? הדבר היחידי שמפריעהלי (אבל גם לא ממש) שב930BF אין PIVOT

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  10. שלום לכולם לפני כ-3 שבועות התפרסמה במדור ביקורות כתבה על ה אזוס 221C היה לי LG1900R לפני ונמכר העניין הוא שכבר שבועיים וחצי אין את המסך לאף חנות באייבורי אמרו לי שהם לא מביאים אותו יותר במור לוי הוא מקוטלג כפריט חסר.מה שאומר שלא ידוע מתי מביאים אותו ןממש נמאס לי.רציץי המלצה על מסך טוב 22 אינץ עד 1700 שקל שיהיה טוב גם למשחקים בתודה מראש. מה ללכת על זה וזהו? SyncMaster 226BWוSamsung ואיך האזוס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598360 או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by tamir245,

שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by weinman,

אני שוקל לרכוש מסך 24 לשימוש כללי וטיפול בתמונות EIZO מציעה כמה מסכי 24. לצרכים שלי הפרט החשוב הוא איכות הצגת התמונה בייחוד בתחום הכהה יש סיבה לא ללכת על הדגם הזול S2401W ? לא מצאתי על S2401W סקירות ברשת. אשמח לקישורים מה ההבדל המשמעותי מול הדגם S2431W ? המקבל תגובות טובות בתחום איכות התצוגה אבל מחוץ לגבולות התקציב כמו כן אשמח להמלצה למסך באיכות מקבילה באותו טווח מחירים (עד 5000 ש"ח) ה DELL 2408WFP-HC אולי שווה את מה שהוא נותן במחיר המחיר אבל לא מומלץ כבחירה מועדפת לעיבוד תמונה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שהוא גם יכול לתפקד כמסך טלויזיה אבל שבא עם שלט. מישהו מכיר משהו כזה? או דרך לשים שלט? כלומר לחבר איזה אינפרא רד או משהו... תודה מראש... צח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kelazar,

מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by 659zzz,

שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  16. יוצא לי מהמסך מן צליל מאוד מאוד גבוה(סטטי אם אני לא טועה) כשאני מפעיל משחקים. מה שמוזר הוא שזה רק כשאני מפעיל משחקים וגם זה לא בכולם. בסרטים וכל שאר הירקות אין כלום.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by ha_miki,

האם המסך הזה נוטה לזליגה כי שמתי לב שהמסך שקניתי היום סובל מזליגה רצינית

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. Started by Shoko,

זה הדגמים שמצאתי: SyncMaster 226BWוSamsungו http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 L226WTQוLGו http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649\ VW222UוAsusו http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 W2252TQוLGו http://zap.co.il/model.asp?model_id=692075 E228WFPוDellו http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 2208WFPוDellו http://zap.co.il/model.asp?model_id=688916 או אולי אפילו דגם אחר? סומך על המומחים פה שכן זה מסך שהולך לשרת אותי בלפחות 7 שנים הבאות. שימושים:משחקים ,גלישה באינטרנט(זתומרת הרבה קריאה אז שלא יכאבו לי העיניים), ישומי אופיס וגם סרטים מה שווה מסך גדול בלי לראות עליו סרטים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by babu,

לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט ממש איך הוא יהיה למשחקים וסרטים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

שלום חברי הפורום היקרים יש לי שאלה בקשר ל 2 מסכים של DELL קישור כפול = 2 יציאות של DVI-D על הכרטיס מסך? (יש לי 7800GT) 2. בקשר ל UltraSharp 3008WFP של Dell האם הוא משתלם יותר מה 3007WFP מבחינת מחיר? או שבכלל עדיף להסתפק ב 2408WFP.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by babu,

LG 22 W2252TQ 22 הוא עולה 1800 בערך הוא יהיה טוב לסרטים ומשחקים ? בכסף הזה יש 22 יותר טוב ממנו אולי? שבת שלום

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by RobiNooB,

יכול להיות שהמסך הזה עוד לא בארץ ? ושיגיע מה יהיה מחירו ? http://www.pcworld.com/article/id,138852-page,1-c,monitors/article.html - האם הוא טוב יותר מה vx2235wm של VIEWSONIC ? - האם הוא טוב יותר מה 2253BW החדיש ? 10x

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by nozza,

רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב Pentium 4- 2.4ghz עם 512MB RAM וכרטיס מסך GF440MX 64MB. וכרגע אני משתמש במסך 17" ישן, שכבר מתחיל לעשות קצת צרות. בכל מקרה אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. השאלה שלי זה מה יותר טוב לשימושים שלי: 22" בפורמט רחב או 19"-20" בפורמט רגיל. (השימושים העיקריים במחשב הם: צפיה בטלויזיה, אופיס ואינטרנט ואולי בעתיד אולי קצת עריכת וידאו ביתית). איזה דגם כדאי לי לבחור בתקציב של עד 1800 ש"ח? ושאלה נוספת שמאוד מעניינת אותי לדעת היא האם הגובה של מסך 22" רחב גבוה מגובה מסך 19"? (אני מתכוון לגובה שטח הצפייה, לא כולל המעמדים) תודה מראש לעוזרים, ניב

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים