מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל להתעניין במסך חדש, הסיבה האמיתית היא סרטים, אין לי טלוויזיה מי יודע מה בחדר וסטרימר זה התעסקות לא הכי כיפית, השאלה שלי האם זה נוח לצפות בסרט במחשב ב24 אינץ? אם כן איזה מסך כדאי לי לקחת? המסך של DELL ה 2414 מלא בתגובות פה על תקלות של זליגות אור וכד' אנשים שמעסקים פה באחריות ודברים כאלה, זה בדיוק מה שאני לא מחפש. רוצה לקנות מסך ולהנות ממנו, נכון להיום יש לי את הLG L1953TR מסך ישן שמשרת אותי נאמן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה רכשתי מסך "32 FULL HD של חברת נו-ניים בשם BAYERE מסך חביב לחלוטין ובמחיר דיי זול בכל מקרה אני חיברתי את המחשב למסך (הכ.מסך - 8800GTS 320MB) והוא מראה תמיכה רק עד 1360X768 ולפי החוברת מידע שהגיעה עם המסך בישביל להגיעה לרזולצייה FHD צריך WUXGA עכשיו השאלה בעצם היא מה זה אומר WUGA כבל VGA איכותי יותר? או אולי יש בעצם כבל בשם WUXGA? או שזה חלק הגדרתי באחד מהרכיבים?.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מסך מחשב בגודל שבין 23 לבין 30 (מעדיף 27), שיהיה פאנל IPS איכותי, קצב רענון גדול ככל האפשר (לפחות 120Hz ) ושיהיה ברזולוציית 1080 * 1920 (כמובן שאני אשמח גם למסך 1440*2560, אבל כל המסכים שראיתי ברזולוצייה הזאת עם המאפיינים האלו הם מאוד יקרים). אם מישהו מוצא אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר. הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN. אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף? לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים? האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר? האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול מסך חדש (Lenovo LI2264D ) שחיברתי אותו למחשב והגדרתי אותו ברזולוצייה המתאימה (1920X1080) התמונה הופיע התוך מסגרת שחורה כאילו המחשב לא מנצל את כל גודל המסך שיניתי את ההגדרות בכרטיס מסך ובמחשב הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ועדיין נשארה מסגרת שחורה סביב המסך מישהו יודע איפה הבעיה? (כרטיס מסך ATI Radeon HD 4250)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המס"ך הנ"ל וגם הדל 24 תומך בזה - "1:1" ... זה אומר שגם אם אשנה את הרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא אם מדובר על ה22 כרגע) לדוגמא ל 1024 במשחקים... זה עדיין יראה טבעי וברור ? או שהוא פשוט יוצר שוליים שחורים ומקבץ את המסך למסך 19 או 20 אם אפשר להגיד את זה ככה ... ? מה זה עושה הפונקציה הזו ואיך זה פועל\ונראה בפועל מול העיניים ? תודה נ.ב חיפשתי ביקורות ותגובות בחיפוש לגבי ה2253BW החדש של סמסונג , ולא ממש מצאתי. לאף אחד בפורום אין אותו ? אם יש תביאו חוות דעת בקשה , חסרונות יתרונות וכו' .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כ-8 חודשים מסך VP930-3. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעת זליגת האור מן הפינות (ה-X המפורסם). אני לא בטוח אם זו הידרדרות, למרות שנראה לי שכן. זה נורא מציק, בעיקר כשרואים סרטים ב-aspect ratio של 1.85 או 2.35 - זה נראה כאילו שמישהו מאיר לך על המסך בפנס. אני מתכוון למסור את המסך לאומניטק - לבדיקה ותיקון/החלפה/ווטאבר. מה דעתכם? יקבלו את זה? וגם: נניח שזה יתקבל. הם בטח ירצו לדחוף לי vp950 או משהו כזה, אבל אני לא רוצה מסך TN. מה הייתם עושים במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הציעו לי פה בפורום מפרט ואני רוצה לקנות למחשב הזה מסך התקציב שלי עד 600 חריגה גג 50 זה המפרט: SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 כרטיס מסך ₪1113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 מעבד ₪782 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 לוח אם ₪421 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3 1600Mhz CL9 BLS4G3D1609DS1S00, יחידות 2 זיכרון (RAM) ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4047 Sea…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך, 22 לא למשחקים אלא בעיקר לפיתוח תוכנה. הכי חשוב לי שהטקסט יהיה חד מאוד וקריא. קיבלתי המלצה על KTC W2206S LCD 22 במחיר של 1370 ש"ח + מע"מ אני לא מכיר את החברה הזו. אני מוכן להוסיף תשלום עבור DELL 22 מומלץ לא עם פנל TN. אשמח לקבל המלצה. אם לא תיהיה לי ברירה אתפשר על מסך 20. כי מסך 24 יקר מידי בסביבות 4000 ש"ח אגב, עדיין מוכרים בארץ iiyama ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך LCD. מצא חן בעני הרעיון של מסך עם כניסה כפולה אנלוגית + דיגיטלית. האם יש הבדל באיכות התמונה בין המסכים השונים של LG בסידרה L1752 אני מתכון בין ה T שמומלץ במדור מיפרטים לבין ה TQ עם זמן תגובה נמוך יותר שעולה אותו מחיר ואולי יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
האם ה NEC LCD2090UXI-BK עם ציפוי גלוסיי מבריק ?? אם כן, זה חיסרון לטעמי. האם יש הבדלים מיוחדים בין ה HP LP2065 לבין ה NEC הנ"ל אני מעוניין להזמין את אחד מהם מחו"ל . שניהם בערך באותו המחיר כאשר ה NEC הינו מסך מחודש וה HP חדש לגמרי. לא מתייחס לאחריות, לא מעניין אותי, מוכן לקחת סיכון מבחינת נתונים נטו מי יותר מומלץ ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
אני כרגע משתמש במסך LG F700P ומאוד מרוצה ,אבל הגיע הזמן להגדיל את המסך ראיתי אצל חבר את המסך 1970HR ולא התלהבתי , אפילו בFIFA היו מריחות על איזה מסך אתם ממליצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מעניין לדעת האם מישהו מכיר מסך רחב ברזולוציה הזו , משהוא בגודל 27 + נראה לי שאני יורד מ3 מסכים , אבל אני עדיין חושב שתצוגה רחבה IS THE WAY TO GO
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט לצפייה בסרטים (לא HD) חשוב לי שיהיה נוח לכוונן אותו בנוחות לגבהים שונים. הייתי רוצה בגודל 19-20 אינצ. 9*16 אשמח להמלצה בתקציב של 900+- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הדגמים שחשבתי במחירים הנ"ל סממסונג 2233BW או פילפס דגם PHILIPS 220CW9FB דגמים נוספים סמסונג P2250 שרשמית עולה יותר ( FHD זה חיסרון לשימוש הנ"ל ?) או סמסונג T220 בפיליפס יש יתרון של חיבור USB יש חברה אחרת שכדאי כמו LG או BENQ או אסוס ההבדלים משמעותיים בכלל? מקריאה בפורום ראיתי שהסמסונג 2233BW לא ממולץ ואת הסמסונג 2433BW קשה להשיג תודה לעונים אע"פ שהנושא נטחן מזויות שונות
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך למחשב בגודל 22" הכי טוב שיש ב 800 - 1000 שח ( רזולוציה 1680X1050 ) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-