מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל, שמבחינת רמת המחיר הם כמעט זהים לחלוטין וההבדלים הם כמובן בגודל המסך, תוך התפשרות על איכות הפאנל והתמונה בגרסת ה-22 אינץ'. אני לא מומחה במסכים והיום אני עובד על 971P שקניתי בזמנו. השאלה הנשאלת היא, עד כמה אבחין בהבדל מבחינת איכות התמונה, במעבר ל-2208WFP? האם מדובר בנפילה גדולה עד כדי כך ששווה לסגור עניין וללכת על ה-2007WFP? (למי שתוהה, את ה-2007FP פסלתי על ההתחלה כי למרות שרוב העבודות שלי הן משרדיות וכו", אני רוצה להתכונן לעידן של ויסטה שתומכת בצורה מאוד מאוד טובה במסכים רחבים.)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי יש לי מסך סמסונג 226BW שאני רואה סדרות (למשל אבודים) אז בקטעים בחושך המסך ממש חשוך והוא מוגדר על 100 BRIGHTNESS ,אשמח לקבל המלצות מה עוד אפשר לעשות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מדבר על מסך dell 2007WFP ולמה אי אפשר להפעיל אותה זה פשוט נשאר על pc agp?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 19" PHILIPS 190P7EG ושמעתי שיש כמה דגמים שלו 01/00/10 - ורק הדגמים עם מהירות תגובה 8MS הם עם פאנל PVA. על האריזה של המסך רשום 190P7EG /10. אז הבקשה שלי היא דרך לגלות את מהירות התגובה של המסך ובכך אני יוכל לדעת את סוג הפאנל.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צלם ועובד הרבה בפוטושופ. אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS השאלה היא איזה מסך כדאי לי לרכוש ועל בדיוק אני צריך להסתכל. רמת הדיוק מאוד חשובה לי והתקציב עומד על 2500 ש"ח. טל
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם מישהו יושב כמטר ממנו, אפשרי? בכלל ניתן להגדיר מסך בגודל כזה כמסך מחשב? והוא ניתן להגדרה של "מסך עבודה" כשמדברים על מרחק ישיבה סביר ועם שולחן סביר וכו', במרחקים הרגילים שרובנו יושבים (חצי מטר עד מטר וקצת), ולא עבור מרחקים כמו בסלון של 3 מטר ? נראה מאוד מדהים שיש לו רזולציה כול כך אדירה וכו', אבל כמה זה פרקטי? בתודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר) הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שהוא גם יכול לתפקד כמסך טלויזיה אבל שבא עם שלט. מישהו מכיר משהו כזה? או דרך לשים שלט? כלומר לחבר איזה אינפרא רד או משהו... תודה מראש... צח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, בדקתי עד כמה כל מה שאומרים על TN נכון, ונחרדתי עד כמה שהמצב מזוויע(דעתכם לא חשובה לי אם הוא מזוויע או לא, תחסכו ממני תגובות נאצה). אני מחפש מסך LCD רחב, ברשותי מחשב ישן מיושן(P4 HT עם כרטיס מסך Radeon 9600p, יש לו כניסת DVI), ואני רוצה צג איכותי, 20 אינטצ' מפנל טוב. הדגש הוא על איכות, ואני כן אצטרך זווית צפייה רחבה שלא ישתנו בה הצבעים יותר מדי(בניגוד למה שקורה ב-TN). שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודה באינטרנט כסטודנט, סרטים וסדרות. תקציב: עד 2000 ש"ח. גודל צג: 20 אינטצ' או יותר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט ממש איך הוא יהיה למשחקים וסרטים?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם המסך הזה נוטה לזליגה כי שמתי לב שהמסך שקניתי היום סובל מזליגה רצינית
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-