עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Jules Winnfield,

ההבדל עומד על 20 שקלים לטובת הEWX? מה ההבדלים בינהם? ואם יש המלצה למסך אחר אשמח לקבל אותה, תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. Started by guy_intel,

סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  3. Started by barak4ever,

מדי כמה ימים, תוך כדי עבודה שוטפת (בין אם זה עבודה על מסמך או גלישה) המסך(Dell 2407 HC) פתאום נהיה שחור ומופיעה הודעה entering to power save לא עוזר שאני מזיז את העכבר או לוחץ על כפתורים במקלדת - אני נאלץ לעשות reset למחשב ההגדרות ב- "Power Options" נמצאות על כיבוי המסך לאחר 10 דקות כמו כן נראה לי שיש לי Catalyst מעודכן, זה הגרסה שיש לי: תודה רבה למשיבים !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לפי מה שהבנתי קשה לראות בסריקה ראשונית פיקסל בעייתי ולכן צריך תוכנה. ז"א שצריך להגיע עם מחשב לחנות?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  5. מסך זול מאוד שמצאתי, רציתי לדעת אולי מישהו נתקל בו בעבר ויכול לפרט קצת יותר על מוצר המדבקה הזה http://www.atlantic.co.il//product.asp?productid=651&CatCode=100

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום חברים חשבתי להחליף את המסך המיושן שלי באחד חדש . המסך הנוכחי 19 4:3 . איזה מסך מומלץ לגיימר ( כרטיס 280x ) או האם ניתן לקנות טלויזיה led ולחבר עם hdmi תודה

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

שלום, הייתי רוצה לדעת היכן ניתן להוריד דריברים למסך DELL 2007FP? על הדיסק אשר מצורף למסך אין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם אני בחרתי שני מסכים ואני מתלבט בינהם. הראשון הוא מסך רחב 20 אינץ : LG L206WTQ http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 השני הוא מסך רגיל 19 אינץ : LG L1900J http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 הייתי מעוניין לדעת מה עדיף יותר והאם אתם ממליצים על המסכים הנ"ל בכלל. השימושים הם משחקים סרטים וקריאת טקסטים. בנוסף הייתימעוניין לדעת האם נוח יותר לקרוא טקסטים במסך רגיל או במסך רחב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. עשיתי חיפוש בפורום ויש המון ביקורות טובות על המסך. אני מעונין לראות אותו לפני שאני קונה אתם יודעים אולי איזה חנות מוכרת אותו אני גר בת"א ככה שכל מה שבמרכז יכול להיות סבבה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. יש לי התלבטות גדולה. אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי (עד עכשיו אני משתמש בשיתוף במסך מחשב של ההורים שלי) ואני לא יודע מה לקנות. אני רוצה מסך גדול אבל גם איכותי. עכשיו פה אני מתפצל לכמה שאלות ב2 היבטים. 1) לקנות מסך 24' או טלויזיה של 37' Full HD שאחבר דרך כבל DVI (כי אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אבל DVI גם מעביר תכני HD ככה שאין פה בעיה) ? 2) ברור לי שLED נחשב היום יותר טוב מLCD. השאלה היא - עד כמה? יש הבדל משמעותי שמצדיק את ה-400 שקל הפרש כפי שאני רואה במסכי מחשב הרגילים (לא בטלויזיות)? אם כן אני לא אתבייש להשקיע כי את התקציב יש (מתנת שחרור חחח). עכשיו העניין הוא שאני גיימר. אני משחק כל הזמן במשחקים חדשים בגראפיקה גבוהה. אף על פי שהמערכת שלי מתחילה להתיישן ( :'( ) אני …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by kasjghdkashbd,

שלום! אז אני לא יודע אם זה כדאי לי או לא לעבור לסמך רחב. אני החלתתי ללכת על הדגם הזה: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23B3UVMV/ZA-features אתמול איזה אחד אמר בפורום אחר שזה לא שווה מסכים רחבים בגלל הקצב רענון מסך שלהם שהוא 59-60mhz מאשר אחד מרובע שהוא 75mhz ואני צריך את המסך למשחקים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by alonkl,

שמעתי שהגז של הפלאזמה יוצא לאט לאט.. הדבר תקף בLCD?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. ראשית אני אציין שלפני שפתחתי את האשכול עשיתי סיקור וחיפוש ברשת בכל מיני אתרים, החל מחיפוש מפרט טכני 'יבש' באתרי השוואות zap,wisebuy (וגם קריאהבCNET),חיפוש מפרט טכני באתרי יצרן,קריאת חוות דעת גולשים[טוקבקים] וסיקורים בYNET (דליתי מידע ועזרה יותר מהטוקבקיסטים,מאשר מהסוקר עצמו שלא התרשמתי כלל), קריאת רוב האשכולות שנמצאים ב4 הדפים האחרונים בפורום הזה [מצאתי מידע אבל לא מספיק], וגם קריאת מדריכים איך לבחור מסך LCD. אך הדרך הטובה ביותר לבחור מסך זה לשאול כאן, ושאקבל תשובה מדוייקת לצרכים ולמה שאני צריך מאנשים שזה התחום שהם מבינים ושולטים בו. כי לדלות מאשכול כזה רבע מידע, ומתגובה כזאת עשירית מידע לא כל כך עוזר לי. לפני שאני אציג את המסכים אציין שאני פתוח להצעות למסכים נוספים חוץ מ…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ofekd23,

אני רוצה בבקשה המלצה למסך טוב למישחקים עד 1000 עם חיבור HDMI !HDMI זה בקבל הכי איכותי נכון ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by yuval345,

שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ameer7,

שלום, Dell UltraSharp UP2716D לגלישה וסרטים בעיקר, אולי קצת משחקים. האם יש חלופות טובות יותר למסך 27 בתקציב 3K ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  20. Started by ziv,

מה ההבדל בין 1080P ל-1080i רק רציתי לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. Started by isra1222,

יש לי בעיה המסך, איזהשהוא ריבוע לבן באמצע המסך מופיע, העכבר לא עולה עליו, כלומר הוא לא נגיש.. בתוכו מופיע שני חיצים בין קו מקוקו, מעליהם סימן של קול-שמע, ובצד ימין ליד החץ, מופיע 0. אני באמת לא יודע מה זה, אם קרה למישהו משהו דומה, אשמח לעזרה. זה ממש מעצבן. ד"א, ניסיתי לעשות Pint Screen, אבל המחשב לא מצלם אותו. הוצאתי את הכבלים, חיברתי, זה עדיין הופיע. זאת בעיה מסובכת, כמו שאתם רואים, למי שמבין. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. שלום לכולם אני כיום עובד עם viewsonic 20.1 שאני נהנה ממנו כל רגע אבל אני צריך לשדרג למסך גדול יותר ו 24" נראה לי אידיאלי בשבילי (גם תקציבי וגם גודל) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ומשתמש ב3dmax,rhino,solidworks אשמח להמלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. מחפש מסך מחשב בגודל 21.5 אינץ (19 קטן ו-24 גדול) לצורך עבודה משרדית (אולי לתוכנות הנדסיות, אבל בשלב יותר מאוחר) וצפיה בסדרות. אני לא מעוניין במסך 24 בגלל המרחק הקטן ביני לבין המסך, וגם השולחן לא גדול. התקציב הוא בערך 500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. המליצו לי ללכת על טכנולוגיה IPS. ראיתי ב-KSP שני מסכים של דל: S2216H ו-P2217H. חפשתי הבדלים מהותים, היתרון שיש ל-P2217H הוא חיבור USB במסך שזה נחמד. אשמח לשמוע על הבדלים או המלצות למסכים בתקציב. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by einatamam,

ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by ABL,

שלום. חשבתי לקנות את המסך LG 34UC89G-B מאמזון. העלות היא $649.99 על המסך + $395.29 הובלה ומיסים. אני יודע שהנקודת תורפה של המסך היא הרזולוציה אבל מצד שני גם יהיה קל יותר להריץ משחקים על FPS גבוה יותר ועל הגדרות גבוהות יותר. האם שווה לקנות אותו מאמזון? אני מחפש רק מסך 30 אינץ ומעלה עם G-SYNC וקצב רענון גבוה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.