עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Cilay,

איך הטלויזיה הזו ? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=UZFWD42PV1 יגודיות 1:10,000 נתוני מסך גודל מסך: 42 אינץ' יחס ניגודיות: 10000 :1 זוית צפיה: 178 מעלות רזולוצית מסך: 852x480 מספר צבעים: 1.07 מיליארד בהירות: 1500 cd/m² גודל נקודה: 1.08 מ"מ יחס תמונה: 16:9 מספר מצבי צפיה: כלול שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול יהיה נחמד אם מישהו עיזור זה די לחוץ תודה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by ronif,

שלום למומחי הפורום לאחר התלבטות רבה ( גם כאן בפורום ) אני לקראת רכישה של המסף הנ"ל. אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בתמונות וסרטים. רציתי לקבל אישור סופי שאכן המסך איכותי ולא אמור לצאת בקרוב דגם של DELL או חברה אחרת ואולי כדאי להמתין עם הרכישה. בנוסף, אשמח לחוות דעת לגבי החנות הרצ"ב : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19032 מה כוונתם ב - "דגם החדש" ?

4. Started by R0tem1,

בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  5. שלשום קיבלתי מפנדה מחשבים חנות קיסריה את המסך הנ"ל. לא קיבלתי עימו תעודת אחריות, ונאמר לי ע"י בחור בשם סמי בחנות שהאחריות היא ל-36 חודש והוא רשם את המילים האלה בכתב יד על גבי החשבונית. האם זה אינו מוזר ? כמו-כן היה משהו מוזר אחר: בתוך הקרטון לא היה כבל לחיבור המסך לחשמל. לא נראה לי שזה טבעי, האם יכול להיות מצב שהיצרן שכח לשים כבל חשמל בתוך הקרטון ? טרם בדקתי את סוג הפנל ואם קיימים פיקסלים שרופים - אנסה לחפש בפורום איך עושים זאת. מה שחשוב לי כרגע זה תעודת האחריות / פירוט תנאי האחריות - אודה למי שיש נסיון על עצותיו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by kinduv,

התקציב הוא עד 1400 השימוש העיקרי לעריכת סרטים האם באמת dell הכי איכותי? מה כדאי 23 לעריכת סרטים או 24? מישהו הכניס לי לראש שבמסך 24 אני יראה פסים שחורים ובמס 23 זה הכי מתאים, האם זה נכון... בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל‏ כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים‏ Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים‏ CoolerMaster …

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by dino,

אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by maormark,

931b של סמסונג יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לראות אם יש פיקסל שרוף? ואיזה הגדרות כדי לשים למסך הזה אם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by adi518,

וכמה חנויות כבר מחזיקות.. המחיר? גבוה בצורה מזלזלת. זה הולך להיות סוג של rant. אני מבין שהמוצר חדש, אבל יש כבר 3 חנויות שמוכרות את ה Acer Predator 34", מסך עם אותו פאנל של LG, עיצוב יפייפה, רמת גימור טובה למדי וביקורות משבחות רבות באמזון לאחר חבלי לידה קצרים ביחידות הראשונות שיצאו מהמפעל. להערכתי, ההבדל המשמעותי היחיד הוא שאסוס לא מוציאים מהמפעל פאנל שלא מגיע ל 100 הרץ. באייסר זה לא מובטח וכנראה שלא תקבל מסך חדש אם נפלת על אחד שלא מגיע לתדר הזה. למעט זה, המסכים כנראה כמעט זהים לחלוטין בתכונותיהם. המחיר הכי נמוך שמצאתי את ה ACER הוא 5600 ש"ח אז בואו, ה"חלון" שהיה למכור את הרוג במחיר מופרז נגמר.

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. תהיתי איך חוויית הגלישה באינטרנט וקריאת הטקסט במסכים הללו? אני מעוניין לקנות מסך FHD טלוויזיה שישמש אותי כמסך מחשב. אומנם, אני רואה לא מעט סרטים. אבל אחד השימושים העיקריים יהיה גלישה באינטרנט + קריאת טקסט. מסך ה24 אינץ קטן לי מדי. ותהיתי מאנשים שראו במו עיניהם, האם זה נוח? בלאו הכי אני צריך מסך טלוויזיה לחדר. אז חשבתי לחסוך עלויות ולקנות מסך 32 אינץ שיוכל לשמש אותי לשני הצרכים. אבל שוב מלבד הצפייה בסרטים, אני גולש הרבה וקורא לא מעט טקסטים. אבקש רק לאנשים שניסו וראו בעצמם להגיב.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by azaz,

אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by UncleRico,

נערך לא שמתי לב שקיים הפורום הזה... אתם צריכים להוריד את המילה "מסכים" מהפורום של "תצוגה וגרפיקה..."

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by NO FEAR,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שאני אוכל לשחק בו גם ב-XBOX360 (בעל חיבור HDMI). התקציב שלי הוא 1300 מוכן לחרוג ל-1400 עם קיים צורך בכך. ורציתי לשאול איך המסך הזה? http://www.lastprice.co.il/PrivateAuction.asp?auctionid=5278

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?

18. Started by shlompis,

שלום, באילו אתרים אוכל למצוא מאמרים וסקירות למסכים ? חיפשתי בגוגל "Monitors reviews" וקיבלתי מגוון תוצאות. אם אתם מכירים אתרים מומלצים אשמח לשמוע. הנה מה שאני מצאתי : http://www.testfreaks.com/monitors/ http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=10 הפורטל של המגזין - PC Magazin http://reviews.cnet.com/monitors-projectors/ תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Nonomu198,

שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מסך חדש, ומימי לא ראיתי מסך 144hz. הסתובבתי במספר חנויות ולא ראיתי אף לא אחד בתצוגה, והמוכרים בחנויות אמרו שהם לא יודעים היכן אוכל למצוא אחד. האם אתם מכירים חנות שבה אוכל לראות מסך כזה בפעולה? עדיף באיזור הרצליה או נתניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by radar,

היי לכולם האם יש חברה שמייצרת מסכי מחשב שכוללים רמקולים בילט-אין, והרמקולים שלה טובים ונשמעים באמת טוב? אם כן, איזה חברות לבדוק? תודה

21. Started by Spiritus,

תודה.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. אני מתכוון למסך הזה: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009893 ואם לא - כמה יעלה להביא אותו כולל מיסים וכו' ?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.