עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. {נקודה קטנה בצד של המסך נדלקה בירוק} קניתי את המסך הוא חדש וזה מה שקרה .האם להחליף את המסך על הבעיה הזאת או שזה מצוי במסכי ה lcd ?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by ohaddi,

שלום אני עומד בפני שידרוג כללי של המחשב ובו גם שידרוג המסך רוב השימוש שלי במחשב הם גלישה באינטרנט וסרטים(כרגע אני לא מסוגל לראות סרטים בהבחנה גבוהה אבל ברגע שאני אשדרג כנראה אתחיל לראות ב720), וגם קצת מסמכים אחרי הכל אני סטודנט ראיתי עוד מסכים של ASUS שנראים מעניינים כמו ה-VK222H/U שיש להם מצלמה ומיקרופון וטיפה יותר זול וגם ה-T220P החדש של סמסונג אבל בינתיים אני מנסה להתמקד בשני אלו העומדים על הפרק כי הבחירה גדולה מדי, חשוב לי שיהיו ביקורות טובות על הדגם שאני ספיציפי קונה כך שמצד אחד ל T220 יש חוות דעת מצוינות ומצד שני ה-MW221C הוא מלך המבחן של HWZONE כך שאשמח לשמוע את דעתכם בעניין המשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by IDOnoach,

Dell P2720d Vs U2719d שניהם 27 qhd מה ההבדל ביניהם? אחד עולה 1390 והשני 1600 האם ההפרש מוצדק? והאם יש עוד מסכים שצריך לבדוק בטווח הזה השימושים הם בעיקר עבודה וקצת גיימימג

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נגיד את P2419H, פשוט בלי המעמד שאני לא צריך, ואין סיבה לשלם עליו. אני רואה שיש מוצר כזה אצל דל https://www.dell.com/ng/business/p/dell-p2419h-monitor-ws/pd לא מוצא מקום שמוכר אותו. קשה לחפש את זה כי בכל דף פירוט מוצר רשומות המידות "ללא מעמד". מכירים מקום כזה בישראל/ששולח לישראל?

5. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by snir0,

מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by roni5,

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  8. (מן הסתם) עכשיו אני מפחד להחליף את הכבל עם אחד ישראלי שכבר יש לי בבית מחשש לדפוק את המסך. עדיף לקנות מתאם? מה בדיוק אני אמור לעושת? אני דיי תקוע :\ על הכבל שקיבלתי עם המסך כתוב LL41230 גיגלתי את זה והגעתי לחיבור הבא: http://www.tedss.com/2024000649 המצד השני של הכבל אכן רשום l-SHENG מתחת כתוב: IS-14 10V 125V 1250W אין לי מושג מה לעשות עם האינפורציה הזו :\ יש לי בבית כבל אחר של מסך שהביאו לנו ואנחנו לא משתמשי (מישראל, עם חיבור ישראלי כמו שאמרתי), אני מפחד סתם ככה לחבר אותו. (אם אתם צריכים לדעת מה כתוב עליו אז תגידו לי, אני סתם לא רוצה להעמיס יותר מדי מידע שאוליי יהיה מיותר כרגע) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, הבקשה בכותרת. בכל זאת, ארחיב מעט: המסך, כאמור, ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים, אך מדי פעם גם משחקים. אין גודל מסוים שאני יכול לנקוב בו, אך אשמח אם ניתן יהיה לדחוף מסך LED במחיר הזה, במידה וזה בכלל שווה את הכסף... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by arkady,

היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מסך 19 אינץ' עד 2000 שקלים ייועד למשחקים כמו QUAKE 4 ודומיו בבקשה אם אפשר המלצה למסך טוב במחיר שציינתי פה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מעביר את המסך שלי הלאה (viewsonic vx922) ולכן אני מחפש לי מסך חדש. ככל הנראה אלך על מסך רחב. לא אכפת לי עובי המסך וגם לא עיצוב אחורי (קדמי דווקא דיי חשוב) שימושים : בעיקר אינטרנט ויישומי אופיס , משחקים לעיתים רחוקות מאד כרגע , youtube וסטרימים אחרים. חשוב לי מאד שהתמונה תהיה איכותית למרות שסרטים אני רואה על מסך הטלויזיה בחדר שוהא full HD . חשוב גם שהמסך לא יהיה תנור חימום. והכי חשוב , אמינות וחדשנות - אני בונה על המסך ל 3 שנים הקרובות... חיבור מועדף - DVI בגלל שפורט ה HDMI כבר תפוס ע"י הטלוויזיה. תודה רבה על העזרה חברים.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה

16. Started by chenrp,

מצאתי ל 222H שזה אותו מסך עם חיבורים רבים יותר. האם זה באמת אותו מסך? האם ניתן להשתמש בפרופיל שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by Ori Goren,

היי. אשמח לקבל המלצות עם מסך מחשב עם ניגודיות גבוהה MS 2 24 אינטש מסך שחור-עדיף טכנולגיית לד 1080p דבר נוסף כיצד מתבטאת היום ניגודיות מסך במסכי led לעומת מסכי ה-lcd הישנים ? התקציב שחי עומד על עד 1600, למרות שלא אכפת לי להעלות המחיר עבור משהו רציני יותר תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD, רצוי שיהייה 19"(האם יש גדולים יותר במחיר הזה?) עד 1600 ש"ח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Shi_IL,

שלום, יש לי מחשב נייד של acer דגם: 4820TG עם כרטיס גרפי של ATI דגם: HD 5650 עם 1GB. אני מעוניין לקנות מסך מחשב שאחבר אותו באמצעות כבל HDMI וככה אוכל לעבוד על מסך גדול יותר. ניגשתי לחנות מסויימת כדי לבדוק מסכים ואף נתנו לי לחבר את המחשב כדי לראות איך זה עובד. כאשר חיברתי את המחשב למסך 24' Full HD של PILOT התצוגה לא הייתה טובה ולא הצלחתי לשנות את הרזולוציה כדי לשפר אותה (המסך נראה גרעיני כזה) ואילו כאשר חיברתי את המחשב למסך 23' HD של אותה החברה היה אפשר לראות הרבה יותר טוב. למרות שלא הייתי בטוח שזה התצוגה הכי טובה. אשמח לדעת מה למה לדעתכם זה קרה? האם המחשב שלי יכול בכלל להוציא תצוגה טובה למסך Full HD? איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של +/-1500? (לצפייה בסרטים, משחק…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mora3,

שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by avinatbezeq,

יש מכירה של T260 במחיר טוב דרך קופ"ח הכללית. כמובן שזה TN והדל-ים עדיפים, אבל זה זריז, זול וזמין.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש ללא מסך. לאחר הקנייה, שמתי לב שקשה לי לשבת מול המסך ושהראש שלי מתחיל לכאוב לאחר צפייה של יותר מכמה דקות על המסך. המסך נראה מעט "מטושטש". בנוסף, כאשר אני מדפדף בדפי האינטרנט עם הגלגל של העכבר המסך מתחיל "לרצד" באופן ניכר. החשד עלה עוד פעם לאחר שאחי הגדול גם כן התחיל לשבת מול המסך וטען את אותו דבר. יש ברשותי כרטיס מסך של ATI Gigabyte 4850. המסך הוא של Viewsonic מדגם VP930. יש לציין שהמסך נקנה לפני שנתיים ועבד מצויין במחשב הקודם. ניסיתי לשחק עם ה-Brightness וה-Сontrast - לא עזר. ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך\למחוק ולהתקין מספר פעמים ביחד עם DriverCleaner - לא עזר. ניסיתי להעביר ל-DVI השני של הכרטיס מסך - לא עזר. ניסיתי להחליף כבל DVI…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.