מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אחים! מבקש המלצה למסך מחשב טוב במחיר עד 750 ש"ח. צרכים: משחקים גם כבדים, גלישה באינטרנט כולל סרטונים ברשת. חשבתי על Samsung S22B300B http://www.1pc.co.il/product-1116-Samsung_S22B300B_21.5_5ms_11000_Full_HD.aspx תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדגם הזה והוא פשוט מדהים ביופיו! אבל גם בחנות וגם בבית לא הצלחתי לקפל בחזרה את ה"מעמד". כלומר, הצלחתי לקפל אבל הוא לא נשאר במקום ונפתח חזרה. יש אפשר לנעול אותו כשהוא מקופל? בנוסף, בחלקים הכהים (צבעים כהים ובעיקר בשחור) יש ריצודים של נקודות לבנות קטנות. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ואת הדרייבר של המסך וזה עדיין ככה. מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי. תגידו לי בבקשה,מה המרחק המומלץ לצפייה במסך הזה ? אני מתכוון גם כדי לא לדפוק את העיניים וגם כדי להנות ממנו.. כמובן הכוונה היא על מסך LCD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה למומחים. מה דעתכם האם המפצל הנ"ל נותן פתרון לבעיית חוסר בכניסת HDMI במסך? למישהו יש נסיון עם מפצל כזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד.. במעבר ממסך CRT ישן למסך LCD חדש ( כל מסך ניסיתי שני דגמים שונים), מתחילות לי בעיות מוזרות מאוד של חוסר תגובה ללחיצות עכבר על המסך. התופעה קוראת כרגע בשני תוכונות בלבד (Fire fox ו Google earth ), המוזר הוא שברגע שאני ממזער את התוכנה ומעלה אותה מחדש אז יש תגובה מחדש למספר לחיצות ואז שוב חוסר תגובה. במערכת ההפעלה עצמה או ב IE7 אין לי שום בעיה. אני עובד עם win XP PRO וכרטיס מסך Nvidia geforce 6100 עם הדרייוור המועדכן ביותר. מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שני המסכים עולים לי אותו דבר.. איזה מסך עדיף? ולמה.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו. או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר . לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה. מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל. יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך IPS של LG דגם 27MP35 בכל פעם שתוכן התצוגה מכיל רק שחור מוחלט (ללא אף פיקסל בודד שאיננו שחור מוחלט) המסך מחשיך את רמת הבהירות בתהליך הדרגתי מ100% ל0% הנמשך כשנייה אחת, עד כדי כך שהמסך כבה. אם אלחץ על לחצן הכיבוי במקרה שכזה, לא יקרה דבר בעצם מאחר והפאנל כבר פשוט דאג לכבות את עצמו... יש את האתר הזה שהוא למעשה חלון שחור ריק לחלוטין כך שבעזרתו הכי קל לשחזר את הסיטואציה: www.e-try.com/black.htm נכנסים לאתר לוחצים F11 כדי לפרוס אותו כל כל המסך ועכשיו רק להזיז את הסמן אל מחוץ לתצוגה. ברגע שהסמן מחוץ למסך - לא נותרו עוד פיקסלים שאינם מוגדרים כ-0, לכן המסך מרשה לעצמו לכבות את עצמו. הבעיה היא שההתעוררות מתרחשת תוך שבריר …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה משהו שלא הבנתי והייתי רוצה שיסבירו לי...
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק האם כדאי לרכוש מסך זה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242 נתנו לי אות במחיר מצוין האם שווה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עכשיו בתהליכי קניית מסך (ואני מתכוון שאני בתהליכים, בעוד כשעה וחצי אני כבר יוצא לקנות) חדש למחשב. מטעמי מקום בחדר, אני מחליף את מסך הCRT שלי (LG Flatron EZ T710SH ) במסך LCD LG 19" L1970HR. קצת פרטים על המסך החדש כולל כניסת DVI רזולוציה: 1024x1280 זמן תגובה: 2ms בהירות: 300cd/m2 זווית צפייה: 160 יחס ניגודיות 1:2000 המחיר הוא 1884 ש"ח. רציתי לדעת את חוות הדעת שלכם, והאם המחיר הוא סביר למסך הזה. תודה רבה מראש. NEXT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום... (הודעה ראשונה שלי גם ) בקרוב אני מקבל את המסך 20 אינטץ' של ה2007FP. אך יש לי כמה חששות. 1.הכרטיס מסך שלי הוא 420MX ואני חושש שהוא לא יוכל להגיע ל1600X1200 2. הכרטיס מסך שלי לא תומך בDVI אלה בVGA אז האיכות של המסך תרד? 3. יש לי מעבד 1.6G אז אני פוחד שהמחשב שלי יקרוס בגלל המסך החדש... אני מקווה שתענו לי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי מחפש מסך טוב לגלישה ומשחקים כרגע יש לי dell u2713hm מתאים לי בסביבות 27 תקציב בסביבות 3,000 ש"ח כרגע עם 980 ti ומתכנן לעבור ל-2080
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה שדרגתי את המחשב: i9 9900k oc 5.2 GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA corsair dominator platinum 32gb 3000mhz Samsung SSD 512G 970 PRO M.2 SSD Samsung 860 EVO 500GB Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda PNY RTX2080Ti 11G 1350Mhz - 1545Mhz XLR8 OC CoolerMaster COSMOS C700P Corsair 1200W 80+ Platinum HX1200i וחשבתי להחליף את המסך הנוכחי שלי, ASUS ROG Swift PG27AQ 27 4K במסך רחב וחשבתי על האופציות האלו: https://www.amazon.com/Acer-X34-Pbmiphzx-UltraWide-Technology/dp/B079FV8S5M/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1542704665&sr=1-1&keywords=acer+predator+x34p https://w…
-
- 20 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
למטרות עריכה גראפית דגש על איכות ופחות על גודל.. תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב הנושא הוא כזה : לאחר שהחלטתי לוותר על טלויזיה גדולה בחדר ולחסוך מקום -קניתי כרטיס טלויזיה למחשב מסוג Fly Video 2000 ומסך דגם ASUS VW202T עכשיו,רואים ערוצים,שומעים סאונד הכל טוב,חוץ מזה שאני רואה אוליי על 3/4 מסך בגלל שזאת תמונה מרובעת (ולא רחבה) במבנה של 3:4 במקום 16:9.חיפשתי הגדרות בתוכנה אבל ללא הועיל. למישהו יש רעיונות? תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי שתעשו השוואה בין מסך מחיר LG W2486L LED MONITOR!!!!! HDMI!! ש"ח1300- 1462 ובין Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 מחיר 940 ש"ח שימוש המסך הוא למשחקים וסרטים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-