עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקיי אז ככה, אני מחפש מסך 19' שישמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים וכתיבת מסמכים. יצא לי להיתקל במסך של דל גירסאת הUltraSHarp שכן על הדגמים "הגדולים" שלו המליצו רבות, וכן על הנייר הוא נראה מעולה. אז רציתי לשאול את חוות דעתכם. איך הוא? מישהו התנסה בשימוש שלו? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by messi,

מה דעתכם על המסך ASUS VW222U 22" LCD 2MS ? ועל המסך Samsung 226BW LCD 22" 2MS? איזה מסך טוב יותר ואיכותי יותר?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. אני לא יודע איזה מסך לקחת, אני רוצה מסך עם MS נמוך כמו של ה SAMSUNG 226BW שיש לי כרגע עם "S" פאנל שהוא ממש נמוך. אבל יש כל כך הרבה מסכים שחלק מהם אין בארץ ו ה DELL הזה ממש לא אלטרנטיבה למשחקים עם ה INPUT LAG הגבוה שלו, ו ה SAMSUNG היקרים 245 ו 244T גם לא הכי הכי טובים. יש לכם המלצה ? Benq G2400W 3000-3200 שקל LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, 5ms, 1:10000 DCR, DVI, Wide Screen 3,105 שקל

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  4. מסך מחשב 2208WFP Dell מסך מחשב E228WFP Dell מסך מחשב VW222U Asus תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. יש לי CRT LG F900B שהוא פשוט מצויין!!! כבר הגיע ל-42297 שעות תפעול. מה אתם אומרים כדאי לי גם לקנות מסך 20" של דל ה-2007FP או ה-24" 2408WFP או שלהשאר עם ה-CRT? המסך שלי עדיין עובד מצויין טפו טפו טפו, אני עובדת על רזולוציה של 1280X960 שבה אני רואה 2 דפי וורד אחד ליד השני ולכתוב בשניהם ללא בעיה של גופנים קטנים. אני קצת מאוכזבת מה-2408 שהוא לא פאנל S-IPS אלא S-PVA, אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים... אתם הייתם נוטשים את השמן החביב למרות שעדיין עובד טוב?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by Holy,

איך המסך ASUS VW222S 22" LCD 2MS ב-1200 שקל יחסית למסכים אחרים מבוססי TN? אני שוקל לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אהלן, לפני הכל, בחרתי במסך 19 אינצ' בעיקר בגלל ששמעתי שבגודל הזה נוח יותר לקרוא (ואני קורא הרבה בזמן הגלישה) , עד כמה זה נכון? אין לי עצבים לקמבן כל מיני פתרונות שיגדילו טקסט באם אקנה מסך גדול יותר. חיפשתי בארכיון והבנתי שהאיזו s1931 הוא המסך המומלץ בטווח המחירים שציינתי. שלוש שאלות, איזו רגלית כדאי לי לקנות אם רוצה את הרגלית שמאפשרת גמישות הכי גדולה, בעיקר בכל מה שקשור לשינויי גובה? נדמה לי שזו הרגלית בשם ezup, אני צודק? מישהו יודע אם ניתן להשיג אותה בארץ (מוכרים בארץ את המסך עם שלוש הרגליות)? שאלה שניה, ישנו ה- s1932 כבר שאלו פה לגביי ההבדלים וקראתי גם את התשובה ועדיין אני מתלבט בין השניים. מה שקורץ לי ב- 1932 זה תוספת הכיוונונים אבל אני לא בטוח שבשאר הפרמטרים הוא זהה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  9. היי קיבלתי הצעה על המסך MAG LCD 19" Wide BP919W ב-899 ש"ח (+39 ש"ח הובלה) לא הצלחתי למצוא מידע עליו מאתרים ישראלים. אני מחפש מסך לאדם מבוגר שלא משחק משחקי מחשב (שימוש סטנדרטי + קצת סרטים) מישהו מכיר או יכול להגיד אם הנתונים כאן מספיק טובים: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD WIDE משקל: 4.5 ק"ג גובה: 37.1 ס"מ רוחב: 45.7 ס"מ עומק: 21 ס"מ צבע: כסוף נתוני המסך זמן תגובה: 4 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.285 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 3000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~82 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה DVI: כניסה מספר חיבורי DVI: 1 כניסות D-Sub: כלול תקן ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by X7-007,

הוא ממש מצויין בהשוואה למסכים אחרים חוץ

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. שלום לכולם,המסך שלי נפטר ולכן אני צריך להחליף אותו במהירות המירבית. המסך מיועד לסרטים,גלישה בעיקר למשחקים(FPS) ולכן עניין המריחות חשוב. אז כמו שהבנתי המסך VP930 הוא מסך מאוד מומלץ לפי הדיונים שפורום ולכן דיברתי עם נציג TMS שמצאתי אצלהם את המסך והוא אמר לי שהפאנל של המסך הוא I(לא 100%)PS או משהו כזה ומחא הוא יוכל להקריא לי בדיוק מן המדבקה מפפני שצריך להביא אותו מן המחסן. עוד מסך הוא המסך הנ"ל : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=190P7EG אזר יצר דיון ממושך מפני המחיר שלו. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by vince carter,

לפני כ3 חודשים רכשתי מסך 22 אינץ סמסונג 226BW ....עד לפני כשבועיים היית מרוצה מאוד מהמסך ...וכל המשחקים שהרצתי עליו פעלו יפה מאוד (עם כרטיס88GT) לפני כשבועיים שמתי לב כי כל הצבעים במסך השתנו ונהיו כהים מאוד....במשחקים כמו COD4 וגירס אוף וורס יש קטעים שמרוב שהמסך כהה ..פשוט לא רואים ת'משחק....דבר שלא היה לפני זה...ניסיתי לשחק עם הקונטרס, גאמה , ניגודיות...אבל הצבעים עדין כהים מדי ... למישהו יש פתרון ?????

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by crssa,

מחיר המסך 1079 ש"ח http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=11439&catcode=59 האם לדעתכם מתאים לשימוש משרדי [בעיקר אינטרנט ומסמכים] ושווה את המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. Started by sugery,

יש לי מסך 19 אינץ LG 196WTQ מה קצב הרענון הרצוי? האם אפשר להגדיל קצב רענון לשם חוויה טובה יותר במשחקים?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by jety,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 הלינק הזה מפנה למסך VP930, אבל כשמחפשים את המסך ברשימת המסכים, אין אותו בכלל.. יש את ה VP950. את הלינק מצאתי באיזה דיון כאן בפורום על המסך.. אבל מוזר שאין בכלל את המסך ברשימה לא? בכל מקרה.. למה כתוב "המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים" אבל פה בפורום אמרתם שהוא מצויין למשחקים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nucleo,

שלום, ראיתי שממליצים פה הרבה על הדל (לא זוכר את הדגם) אבל בכל זאת אני אשמח להתייחסות אישית עבור השימושים שלי. התקציב הוא סביבות ה2,300 ש"ח והשימושים שלי הם (לפי הסדר, פחות או יותר): 1. גרפיקה ותלת מימד (בעיקר מאיה, לייטוויב... אבל גם טיפה פוטושופ וכו') 2. המסך ישמש גם כטלויזיה (HOT) 3. צפיה בסרטים וסדרות מהרשת ושימוש משרדי כגון קריאה וכתיבת מסמכים וגלישה ברשת 4. ממש מעט משחקים הרווח בין 1 ו2 לשאר הוא כי הם יותר חשובים. בנוסף, הסעיף הראשון מן הסתם הכי חשוב ובעיקר בגללו אני שוקל לא לקנות מסך רחב. בנוסף אם אפשר להמליץ על חנות אמינה אני אשמח מאוד. אני גר בתל אביב וחשבתי על IQPC או זיגזג אבל אשמח לשמוע דעתכם (אם מותר). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  18. לחבר שלי יש את אחד מהמסכים הבאים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680884 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501189# ורואים לא רע בכלל עכשיו רציתי השוואה בין המסכים הנל לאומת ה DELL 20" ולאומת ה 226BW

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי מסך SAMSUNG 206BW ו SAMSUNG 226BW (לי ולאחותי). בעבודה רגילה המסך ממש טוב, רואים מעולה. אבל כשאני מפעיל סרט (סדרות וסרטים) משום מה האיכות לא ברמה גבוהה :-[ בשתי המסכים רואים מן הילה מסביב לדמויות והפיקסלים... כיאילו אני משתמש במסך מלפני 100 שנה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? ??? יש אוליי איזושהי תוכנה שאני צריך לבצע איתה כיול למסך וזה יפתור את זה? המון תודה קובי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכל המתלבטים! לאחר קריאה ארוכה כאן בפורום על ההבדל בין פאנל TN לפאנל אחר ואיכותי, החלטתי ללכת ולראות בעצמי ה "כצעקתה". הרמתי טלפונים לחנויות ומהר מאוד הבנתי שאין בכלל חנות שמחזיקה בתצוגה מסך עם פאנל איכותי. זה ממש הרגיז, כי איך הם חושבים שמישהו יקנה מסך מבלי לראות אותו ולהשוות למסך אחר ? בכל מקרה, ככה התגלגלתי עד שמצאתי את החנות הזו בפ"ת שכבר הומלצה פה בפורום. הם גם נקראים notebookclub. והם החנות היחידה שיש להם בתצוגה גם מסך עם פאנל TN וגם מסך עם פאנל איכותי (מסך 2007WFP) ושנייהם מחוברים לאותו מחשב כך שממש ניתן לערוך השוואה מדוייקת בתצוגות. ולהלן התרשמותי: --- הבדיקה נערכה עם מסך Dell E228WFP ו- Dell 2007WFP --- 1) הצגת תמונות: מבדיקה פשוטה של הצגת תמונות לא הצלחתי ל…

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by ofir_16,

שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מסך חדש (יש לי עדיין מסך CRT לאחר חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שהמסכים המומלצים שהם 19 אינץ, לא רחבים ובעלי פאנלים איכותיים (לא TN) הם: 1. הפיליפס 190P7EG (הבנתי שרק גרסת 00 הוא בעל פנל MVA, נכון? שעולה כ- 1100 ש"ח, האם נכון? נראה לי זול מדיי...) 2. סמסונג 940T - גם הבנתי שהוא פנל MVA ועולה כ- 1800 ש"ח, נכון? (למה ההבדל הגדול במחיר לעומת הפיליפס?) 3. VP930 ו-971P שאני מבין שלא זמינים, על כן לא רלוונטיים.... 4. DELL 2007FP שעולה כ- 2000 ש"ח - יקר לי מדיי על כן גם כן לא רלוונטי... זה מה שידוע לי (אם יש עוד מסכים מומלצים, אשמח לדעת). לסיכום: איזה מסך הכי מומלץ בתקציב של עד כ- 1800 ש"ח? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by lalo,

הינה המסך: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3127&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& איך הוא ? טוב למשחקים ? ומה עדיף למשחקים 3:4 או 16:9 ? ועוד שאלה שפחות קשורה>_ כרטיס מסך מסוג 8800GT יריץ על רזולוציה כזאת 1680X1050 יריץ משחקים חלק על ההגדרות הכי טובות ורזולוציה הזאת ?

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  23. ישנו את מסך הlg דגם L1953TR ויש את הסמסונג 19 אינץ' גם כן 931BW שני המסכים עומדים על המחיר של 1000 -1100 ש"ח מה נראה לכם שכדאי לי לרכוש או שיש לכם אופציה אחרת מעניינת בשבילי?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by johnwoo,

ראיתי בהשוואה שערכו כי האסוס הכי מומלץ, אבל הוא לא זמין בארץ. איזה מסך כדאי לקנות במקומו, שייתן את התצוגה הטובה ביותר לשימושים של משחקים, אופיס ושיטוט באינטרנט (סרטים אני לא אראה דרך המסך הזה)?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  25. נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים