עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by babu,

למטרות משחקים כבדים וסרטים SAMSUNG 2253BW SAMSUNG 2243BWX איך המסכים האלה ואיזה פאנלים יש להם? אחד מהם יותר טוב מה DELL 2007WFP? אאגב מישו יכול להביא לי אתר בחול שמוכר את ה DELL במחיק זול יחסית אתר אמין

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה אתם אומרים על dell 2007wfp? (תקציב של1500-2000) למשחקים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by vipnisim,

למשחקים וסרטים בעיקר תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by Guy King,

השימושים הם רק לאינטרנט, אופיס וסרטים. המסך ישמש למשחקים לעיתים נדירות ביותר. תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  9. שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עסוק בהתלבטויות לא פשוטות בין רכישת מסך "24 LCD למחשב בתקציב של 3.5K לבין רכישת טלוויזית LCD "32 בתקציב של 5K. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אחד מהסכים הוא שונה בתכליתו ולכן גם הדבר מקשה על ההחלטה. אני מתלבט האם ההכלאה הזאת, בין מסך לטלוויזיה משתלמת או שמא עדיף לשמור על ההפרדה הזאת בין טלוויזיה ומסך מחשב על מנת להנות משתי העולמות בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בנושא על…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by barak4ever,

מדי כמה ימים, תוך כדי עבודה שוטפת (בין אם זה עבודה על מסמך או גלישה) המסך(Dell 2407 HC) פתאום נהיה שחור ומופיעה הודעה entering to power save לא עוזר שאני מזיז את העכבר או לוחץ על כפתורים במקלדת - אני נאלץ לעשות reset למחשב ההגדרות ב- "Power Options" נמצאות על כיבוי המסך לאחר 10 דקות כמו כן נראה לי שיש לי Catalyst מעודכן, זה הגרסה שיש לי: תודה רבה למשיבים !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  11. אהלן כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך כמה שיותר טוב לא משנה הגודל למשחקים 2000 שקל גג. בין 19 ל-22 אינץ' בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  13. הבנתי שהDELL הוא הכי מתאים... אפשר שיכנוע למה הוא כל כך טוב ושווה את הכסף שלו?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=20056 או אולי מסך אחר? המסך ישמש כמסך מחשב בעיקר למשחקים ולסרטים אבל יהיה מחובר גם לממיר Yes. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  15. לשום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שישמש אותי בעיקר לראות סרטים (אבחנה גבוהה בעיקר..) בגדול הבנתי שזה הדגם החדש שיצא.. מה אתם אומרים עליו ? שווה משהו ? ממה שקראתי באתרים אחרים הוא עבר מקצה שיפורים מהדגם הקודם שלו. נראה לי אני הולך עליו.. אשמח לחוות דעות נוספות ... 8)

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. מחפש lcd 20 שגם יכול לשמש כמסך טלויזיה ולהתחבר לממיר של יס בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. שלום המסך הישן מת (לאחר 6 שנים) , אני מתעניין במסך של 22" למטרת גלישה,אופיס וקצת משחקים (לא כבדים) וגם לשם עבודה עם תוכנה גרפית (AUTOCAD ) כרגע אני מתלבט בין 2 מסכים : 1. Samsung SyncMaster 226BW 2. Asus VW222U התקציב שלי בין 1300 - 1500 . (עדיפות לכיוון 1300 ) האם יש למשהו המלצה על המסכים האלו ואשמח לקבל הצעות נוספות . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש לעצמי מסך lcd לשימוש הפרטי גלישה אינטנרט אופיס ולפמעים משחקים ... התקציב הוא 1400 תודה לכולם המחיר נערך

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by ilil,

במסכי LCD רבים קיימת תופעה של גרסאות פנל שונות, הנבדלות גם באיכות ובביצועים, הנמכרות תחת אותו שם מוצר ומופיעות תחת אותו מק"ט אצל היבואן. האם זה המצב גם לגבי המסך שבכותרת? אם כן, מה יש לבדוק בעת הרכישה על מנת לוודא שמדובר בגרסת פנל האחרונה, ושהיא מתאימה לספסיפיקציות היצרן? בתודה, ilil

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. חלקכם אולי מכירים את המסך אני מבין שבארץ הוא נמכר רק לארגונים או לעסקיים, תקנו אותי אם אני טועה יש סיכוי שאם תתארגן קבוצת רוכשים על-מנת לרכוש את המסך הנהדר הזה ייתכן ונציגות HP ישראל תמכור לנו דרך אחד המשווקים. למי שלא מכיר : זהו מסך עם פנל S-IPS (לרוב), נתונים נהדרים וארגונומיה די טובה הוא זוכה לביקורות טובות ולדעתי אופציה נהדרת על ה DELL 2007FP מה גם שבחו"ל הוא יותר זול מדל ,כלומר אולי גם בארץ הוא זול יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326705.0 מה אתם אומרים ? יש מעוניינים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך vp930B של viewsonic או 971P של סמסונג. מה שהיה חשוב לי זה פאנל איכותי (זויות צפיה זה גורם מאוד מכריע בחדר שלי) ואיכות תמונה. לא בחרתי מסך רחב כי אני צופה בממש מעט סרטים על המחשב. מישהו מכיר עוד דגמים שיכולים לעניין אותי לפני שאני קונה?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  22. אז ככה ל 206 יש 2 MS וקונטרנסט של 1:3000 לעומת ה 204 שיש לו 5 MS ו קונטרסט של 1:8000 המסכים ישמשו למשחקים מהירים(כמו UNREAL TOURNAMENY?) את שניהם אני משיג כמעט באותו מחיר... השאלה מה עדיף? והאם ההבדל בין 2MS ל5 MS הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. Started by manshush,

1000 שקל לא יותר אני לא מחפש במסך 50 אינץ רק מסך נורמלי עדיף של חברה טובה כמו lg samsung ו 19 אינץ לא חייב!! רק אם אפשר

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. מצורף לינק ובו מספר תמונות. לאור התמונות הללו, האם ניתן לאפיין את תכונות המסך? http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=350&t=504258&p=1&cache=0

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. במהירויות של היום בין 2MS ל 5MS ל 8MS האם העין יכולה להבחין בהבדל.......(אני לא חושב שאפשר להבחין ...) ??? חברה אשמח אם תגיבו.....

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים