עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום המסך LG W2453V ששירת אותי יפה מאוד כ 8 שנים התקלקל השימושים במחשב שלי מחולקים כך: אינטרנט-50% , וידאו/טלויזיה-25% , משחקים-15% , סרטים-10% תקציב עד 3000 ש"ח התחלתי לחפש מסך חדש. ואם להתחדש אז ביותר גדול ויותר טוב כמובן. כי אני הרבה פעמים שמתי לב שחסר לי מקום במסך כשאני שם שני חלונות בצידי המסך. וידאו וסרטים אני לא רואה לבד אז בגלל זה חשבתי ללכת על פנל IPS. חשבתי לקפוץ בגלל זה ל27". ורזולוציה הכי מתאימה לו זה 2560x1440 . השאלה שלי אם המחשב שלי לא יהיה איטי מידי במשחקים כי המפרט שלו לא הכי חדש. עד עכשיו רוב המשחקים אצלי היו רצים די טוב על 1920x1080 . אם אני לא ארגיש ממש בהבדל במשחקים אז המסך הזה מתאים? Dell U2715H…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by david1792007,

שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by liel3,

אני מתלבט מה לקנות יחד עם מחשב שאני קונה, יש לי 3 מסכים: 1. samsung 930B 2. EIZO S1910/AS 3. VIEWSONIC VP930B לפני שאתם קופצים וממליצים על ה - EIZO או אולי על ה - VP930B , נכון שיש הבדל בין 2 האחרונים לבין ה - 930B וכמובן שיש הפרש במחיר. השאלה היא, האם למשתמש ממוצע כמוני, (אינטרנט, קצת משחקים, תוכנות..) מספיק ה 930B, או שעדיף להשקיע במסכים היקרים? מבקש תשובות מפורטות! תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  4. Started by Mantis,

בעוד כחודש דוד שלי מגיע מגיע לביקור מארה"ב, והוא הציע לקנות מסך בשבילי. התקציב שלי היה 2000 - 2500 ש"ח למסך 19 בארץ אבל ראיתי שבארה"ב המחירים הם 40-50% פחות אז נראה לי אני יוציא פחות. עכשיו כמה שאלות: 1 - הכרטיס מסך שיהיה לי כנראה הוא X1950PRO אז האם כדאי לי להשקיע במסך 16X12 (או יותר)? 2 - בנוגע לפיקסלם מתים או בעיות אחרות במסך, חשבתי הכי בטוח זה שדוד שלי ינסה את המסך אצלו לכמה זמן, ואם תהיה בעייה יחליף, זה לדעתכם יעבוד או שצריך לעבוד עם המסך לאורך זמן כדי לראות בעיות? (לא שיש לי ממש ברירה). 3 - מה עם המכס/מע"מ, כמה צריך לשלם והאם אין אפשרות להמנע? 4 - אם המסך מתקלקל יש בעיקרון מקומות לתיקון בארץ (גם אם זה בתשלום)? אשמח להצעות למסכים טובים ב 200-400$ תודה.

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by alonkl,

נכון יש בו את הPIP שזה או מסך חצוי או מלבן בפינה שרואים בו מכניסה אחרת? אז כל פעם שאני שם את זה כשאני על הDVI (המחשב) הוא מפעיל את הS-Video ואני צריך מחדש להחזיר בהגדרות לComposite, וברגע שנאי מכבה הוא חוזר לS-Video איך שומרים לו את ההגדרות? תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by uv84,

כאשר המדייה פלייר מריץ סרט אני מקבל מין פס כזה בחלק העליון של התמונה כאילו היא מקרטעת כאשר אני מפעיל את אותו קובץ בתוכנת BSplayer התמונה רצה חלק הגירסה שאני משתמש במדייה פלייר היא 11 2. האם יש אפשרות להבדיל בין הרזולוציות של המסך הזה 1680x1050 לבין הטלויזיה שמחוברת אליו במצב CLONE כי פשוט הטלויזיה לא מצליחה להציג את כל התמונה?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך מחשב מיעד לגלישה בין 5 לבין 7 שעות הוא יותר וגם למשחקים שהיה גם 2 מילי שניה עדיפות לחברות samsung .lg על איזה מסך אתם ממלצים לי? תקציב עד 1000 שקל ברשותי גם כרטיס מסך gtx260

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מסך בין 23-24 אינץ בתקציב שרשום בכותרת. ההתרשמות הראשונית שלי מהתגובות בפורום היא שה-2443BW של smsung הוא מסך טוב. עזרו לי בבקשה לגבי מסך זה ואחרים, תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אני די סגור על המסך Samsung 932B שלפי מה שהבנתי הוא הטוב ביותר בתקציב, אבל אם יש מתחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by israelnba,

לפי הפורום תמיכה הרשמי של DELL הקושחה כבר יצאה.

• 541 תגובות
    • 78.2k צפיות
  12. שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Animor,

אני מחפש מסך רב תכליתי (גלישה, סרטים, גיימינג) בגודל 24 אינץ' וחשבתי לרכוש מסך 1440. הבעיה היא שכרטיס המסך שלי הוא gtx 970 ולכן במשחקים מסוימים אני אוגבל ל-1080p. האם יש פגיעה באיכות התמונה כאשר משחקים/צופים ב-1080p במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1440p?

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by BloodFist,

לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Odedb52,

אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Joy,

שלום המחשב הביתי שלנו משתדרג בשעה טובה ממסך 17" CRT למסך שטוח. התקציב גמיש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות OFFICE. משערת שעם מסך ראוי אתחיל לראות סרטים מדי פעם. שולחן העבודה שלי בעומק 60 ס"מ כך שאינני מעוניינת במסך רחב מדי. חשבתי להסתפק במקסימום 22 ". לאחר קריאת ביקורות רבות הצטמצמתי לשתי האפשרויות הללו: LG W2220P ו- DELL U2211H (או בגרסת ה-23 אינץ') מקריאת המפרטים אני מבינה שההבדל העיקרי ביניהם הוא ש-DELL הוא FULL HD ו-LG אינו. וכן שב-DELL יש חיבורי USB וב-LG אין. ובכל זאת שניהם מקבלים ביקורות מצויינות. אשמח לשמוע אם יש למישהו דעה או מידע שייתכן ונעלם מעיני, לגבי העדיפות של אחד ממסכים אלו על פני השני. כמו כן אשמח לשמוע מהו היתרון של 23" בדגם ז…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי ברצוני לקנות את המסך אני יודע שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לחיבור הממיר אך האם ניתן לצפות בו ללא להדליק את המחשב אלא רק להדליק את המסך ולשמש את המסך כTV ומה בנוגע לסאונד יש לו רמקולים?. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ori83,

המסך נועד בעיקר לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. דברים שאני אשמח שיהיו אבל לא חובה: PIVOT וחיבורי טלויזיה (COMPONENT ו COMPOSITE). רשמתי שהם לא חובה כי עבור מסך יותר איכותי אני מוכן להתפשר בסוגיות הללו. תודה רבה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by redead,

המחשב שלו בעיקרון דיי מיושן והמשחק הכי רציני שהוא הולך לשחק עליו זה פרו אבולושן.. הוא רוצה לקנות מאיזשהי סיבה את המסך באופיס דיפו ואלה המסכים שהוא אמר לי : *samsung 923bf * lg l196tr * mag lb2006w *xerox xm7 *samsung t20 *asus ww222u *samsung 226bw איזה מסך פחות או יותר הכי משתלם לקניה מבחינת יחס עלות/תועלת כמובן בהתייחס לזה שהבן אדם לא הולך לעשות איזה שימושים מטורפים במסך הזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by michabb,

שלום רב, אני מחפש מסך 22-24 שלא מעייף את העיניים.מהם הפרמטרים החשובים לצורך זה? אם אפשר המלצה למסך עד 1K ש"ח. תודה רבה.

22. גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orlando,

לפני שבוע רכשתי vp930 אני מאוד מרוצה מהמסך באמת הכי טוב ש1500 ש"ח יכול לקנות. וחיפשתי הרבה. אבל בכל זאת זה הlcd הראשון שלי וטיפה קשה לי להתרגל לבהירות במיוחד בחושך שלזה מצאתי פתרון. מנורת לילה קטנה שאני מדליק מאחורי המסך פותרת את בעיית הסינוור בגדול הצבעים מאוד חיים עמוקים ומפורטים בתמונה שהמסך מציג בכל אופן אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי הכייול של הצבעים כי אני נתקל בגוונים של אדום וכתום מאוד בוהק וזרחני הבנתי שהמסך עוזב את המפעל לא הכי מכוייל ואני מניח שזה מקור הבעיה. וסיפרו לי שאיכות הצבעים יכולה להיות אפילו כפולה אם מכיילים כמו שצריך. אז מאיפה עדיף לכייל: מהמסך עצמו או מכרטיס המסך (8600gt) ומהם הערכים שאתם ממליצים לכל המאפיינים: צבע בהירות קונטרסט גמא (מה זה בכלל גמא) ויי…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. שימושים: 60% טקסט (כתיבת קוד ומסמכים) ואינטרנט - הרבה חלונות פתוחים במקביל. 30% משחקים מהירים (FPS וכדומה) 10% סרטים ותמונות. אני "מבלה" בממוצע כ-10 שעות ביום מול המסך ואני עובד מהבית ולא בסביבה משרדית. אני לא מעוניין במסך רחב וחשוב לי שגם רזולוציות נמוכות יותר יראו טוב. במחיר הזה כבר יש CRT 22 מצויינים ואם אני כבר קונה LCD בתקציב הזה הוא צריך להיות קרוב ברמה. למשל לזה: VIEWSONIC 21" P227FB - PROFESSIONAL SERIES שעולה 3200 ש"ח דגמים ששמתי עליהם עין: SAMSUNG 204B - למרות הנתון של 5MS הוא לא ממש "מקיים" וגם זוויות הצפיה לא משהו. LG L2000C - למרות שהוא מוגדר 8MS קראתי שהוא מצויין במשחקים ומאוד משתלם - הביקורת מכאן: http://www.custompc.co.uk/custompc/buyer-reviews/94083/lg-fl…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by avio15,

אני רוצה לקנות מסך 19 בסביבות ה1500 ש"ח נתקלתי בדגמים האלו: LG L1970HR http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956 LG L196WTQhttp://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577957 LG L1900Rhttp://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 ועכשיו אני כבר בבעיה לא יודע מה לבחור...המסך מיועד למשחקים וסרטים מישהו יכול לעזור לי להחליט?

• 12 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.