מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול לגבי המסך מחשב של חברת סמסונג דגם 2253BW איך הוא בכללי לגיימר ורואה הרבה סדרות מחול (אבודים פמליה...) ואיך הוא לעומת MW221C ומה עדיף ?? ואם ההבדל משמעותי? ועם יש מישהו עם ניסיון במסך הזה (2253) שהשתמש בו והכל דרך אגב אני יכול לקנות אותו ב1300 שקל מקבוצת חיון נ.ב אני גר באילת וחודשיים אני מחפש את הMW221C ולא מוצא
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
נניח שאני יכול לקנות רק אחד משניהם, מה עדיף ומה ההבדל באיכות (הבדל גדול/קטן ואיפה) ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר חיפוש מסך טוב והחלטה לקנות את ה ASUS, קיבלתי הצעה על המסך הנ"ל שמאוד מפתה - 1050 שקל. קראתי קצת תגובות של אנשים על המסך, היו טובות, אך לא הצלחתי לימצוא סיקור מקצועי על המסך. איך המסך הזה בהשוואה ל ASUS ? ואני לא מדבר על כל פרט ופרט, בכלליות, איך המסכים של ACER ? המחיר הוא פקטור פה, אחרת הייתי לוקח את ה ASUS. רק שהוא עולה 250 שקל יותר. תודה לכולכם שוב..
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי את המסך LG W1952TQ הבהירות שלו יותר מדי גבוהה והוא מעייף את העיינים עכשיו אני רוצה לשנות בו את ההגדרות של התמונה להכות אותה אני מפחד שאני יעשה משהו ואחרי זה זה לא יחוזר לרגיל מישהו יכול להמליץ על התצוגה שאפשר להגדיר מבחינת הראייה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הכוונה לטקסטים אינטרנט וגרפים ,ואולי גם קצת סרטים,על רזולוציה מירבית. מה שיש לי זה Intel Extreme® Graphics 2 64mb ד"א, הייתי מחליף לכרטיס מסך רציני יותר אבל ל-AGP אין מבחר גדול ויכול להיות שאצטרך להחליף גם ספק כוח (יש לי 250W אם אני לא טועה),ואז כל הסיפור נהיה מסובך ויקר.....תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם התקציב שלי למסך הינו כ1000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה של עד 50-150 ש"ח לכל היותר. לאחר חיפושים רבים מצאתי את 2 המסכים הבאים: Samsung 931BW - 990 ש"ח מסך 19 LG L1900J 1100 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסכים נוספים או לבחירה בין שני המסכים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, למישהו יש מושג למה המסך הזה לא מופיע באתר של דל? הופסק הייצור שלו? יש דגם של דל שמחליף אותו? האם מישהו מכיר מסך מתחרה של חברה אחרת, עם פנל IPS או VA גודל 20" או יותר עד 2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם לפני קנייה. לאחר בדיקה, החלטתי ללכת על המסך הזה. המחיר הוא באזור ה 1200 שקל, והשאלה שלי היא האם כשאני יחבר אותו ללאפטופ (HP, מסך רחב 15.4) התמונה במסך הגדול תופיע בצורה ברורה, או שתהיינה כל מיני בעיות בחדות / איכות התמונה, מכיוון שזה לאפטופ והכרטיס מסך שלו הוא מובנה.. (לא יודע אם זה קשור, לכן אני שואל). האם תהיה בעייה כל שהיא בחיבור מסך זה ללאפטופ, או שהתמונה תופיע בבירור? כרגע אני עובד על רוזולוציה 1280X800 שזו הרוזולוציה הטבעית של המסך שלי. תודה מראש לכל התותחים.. עריכה: אני מעוניין להוסיף למסך מתאם TV BOX כדי ליצפות במסך גם טלויזיה. יש הצעות למתאם?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם המסך MAG a1937W ניגודיות: 1:3000 2MS עדיף על LG 1953TR הניתונים אשמח לתשובה בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הASUS VW222U. החנות היחידה שאני מכיר בירושלים היא אייבורי, אבל הבנתי שלא כדי לקנות בה בגלל שאחריות היא דרך היבואן ולא דרכם. מישהו מכיר חנות אחרת באזור שאפשר לסמוך עליה? אם לא אז מאיפה מומלץ לקנות במרכז? אני אדאג שמישהו יאסוף את זה בשבילי
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך שישמש גם בתור מסך מחשב, וגם יהיה בעל חיבורים מתאימים לממיר. גודל המסך שחשבתי עליו הוא 22", אבל זה יכול לנוע לפה ולשם במסגרת התקציב (1500-2000 ש"ח). כרגע האופצייה המרכזית שחשבתי עליה היא ה Chimei 222H, שמתאים לכל הדרישות, אבל כאמור אני רוצה לראות אם יש דגמים נוספים שיכולים להתאים לי, ולבחור מביניהם, ולא מתוך דגם אחד. תודה רבה על העזרה. עדכון: שתי אפשרויות נוספות שמצאתי - Dell 2007WFP: יותר איכותי מבחינת טכנולוגיית הפאנל, ביקורות טובות, אך קטן יותר (20") ועולה 300 ש"ח יותר. LG M228WA: פאנל בטכנולוגיה זהה ל Chimei, אותו גודל, אך עולה 800 ש"ח יותר. מה הפשר להבדל במחיר? האם איכות התמונה טובה יותר מה chimei?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? שוב אני בא להתייעץ איתכם קצת. אני מחפש מסך רחב (16:9) שמספק תמורה טובה למחיר יחסית נמוך. כמובן רזולוציה נתמכת שתתאים למסך רחב, תקנו אותי אם אני טועה 1680x1050 רמקולים ממש לא מעניין אם יש או אין, יש לי רמקולים כבר. ראית כמה מסכים במחירים שנראים אחלה השאלה אם מה אתם אומרים עליהם. אחד, של ASUS - שאין לי מושג איך הם במסכים, אבל בחומרה אחרת אני יודע שהם מותג אחלה : http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=864447 שהמחיר שלו נראה מדהים ממש ביחס למסך הזה! אחד של MAG, שעד כמה שאני יודע, בעבר נחשבה לאחת היצרניות הטובות בתחום המסכים, השאלה אם גם היום : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2508&category_id…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5930 מבקש חוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
איך המסך הזה ההורים שלי קנו תמסך הזה בלי לדבר איתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593594
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיוון שהדל 2007WFP, לא זמין כרגע מה דעתכם על המקביל לו מחברת פיליפס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=20944 למה הוא יקר ממנו ב-430 ש"ח? איך ניתן לוודא שאני מקבל פאנל IPS?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך 17 עד 1000 שקל יש לי כרטיס מסך 8800GT של גי'גה בייט תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם 70% אינטרנט ואופיס, 25% סרטים ו-5% משחקים. 1500 זה הגבול העליון ואם יש מסכים שמתחת לכך זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עריכה: נראה שיש דגם כמעט זהה עם פאנל TN (ראו דיון למטה) - הנושא בבדיקה מול המלאי בארץ... חכו לעידכונים! עריכה 2: ראו עדכון בעמוד 2 - ככל הנראה אכן מדובר ב-פאנל MVA ולא TN אך המלאי נמוך. עדכונים בהמשך...! עריכה 3: עדכון בעמוד 4 - מדובר בפאנל TN בדגם 190P7EG/10. בדקו היטב לפני הקניה שאתם מקבלים את ה-190P7EG/00 בלבד! נתונים טכניים: http://www.prad.de/en/guide/screen3079.html ובקצרה: * פאנל MVA * ארגונומיה מלאה, כולל PIVOT * כולל USB HUB * זמן תגובה 8ms G2G * שתי כניסות DVI * זויות צפיה רחבות (178 מעלות). * לא תואם HDCP * ספק כוח פנימי. * הצגת צבעים ב-8bit אמיתיים. לינק לדף המוצר: http://tinyurl.com/6bjxtv מחיר: פחות מ-1200 ש"ח לרוב - בסביבות המחיר של מסכי TN ת…
-
- 45 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-