מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך לשימוש בנוסף לאינטרנט ואופיס גם בתוכנות גרפיקה אבל לא למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה היכן-חנות או יבואן ששם אפשר לראות בתצוגה מסכים בעלי פנל IPS ,PVA והרבה תודות לכל המשיב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מסך samsung 971p באופיס דיפו. אתמול גיליתי דליפת אור קלה באחת הפינות. עכשיו השאלה שלי- למי אני פונה? לאופיס דיפו או ליבואן של סמסונג בארץ? תום
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חוסר במסכי 2007FP/WFP אצל פנדה, וגם אצל היבואן. מה עושים? חבר'ה אני בבעיה... כל כך תיכננתי על הקנייה של ה2007FP, לעבור מCRT 17'' למסך LCD 20'' ועוד איכותי. אח"כ שיניתי את דעתי ל2007WFP (הן מחיר, והן ראיתי במציאות שה20'' הרגיל גדול מאוד). אתמול אחה"צ התקשרתי לפנדה, לשאול האם המסך זמין, מה התנאים של האחריות. וואלה...לא תאמינו אבל שמחתי.. הם מתחייבים לS-IPS ולאחריות על 0 פיקסלים שרופים ליום-יומיים הראשונים, ואם המעבדה תיהיה זמינה אז אני אבדוק שם. רק מה? לצערי הרב אין להם במלאי לא את ה2007WFP ולא את ה2007FP. בעיה? רצינית...רצינית מאוד בשבילי. ואם זה לא מספיק, בנוסף לזה שאין להם... אחרי בדיקה שלו, נאמר לי שגם אצל היבואן "אין במלאי, ואין צפי הגעה לארץ", אין תאריך אין כלום. בני…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אני מתאר לעצמי שלא רק אותי מעסיקה הבעייה,אני רוצה לקנות מסך כנראה 20 אינץ ומתלבט באיזה פורמט לקחת,השימושים יהיו בעיקר אינטרנט משחקים וסרטים.עכשיו בגודל כזה של 20 אינץ כמה שטח עבודה יהיה לי על מסך רחב למשל לאופיס כי סרטים די ברור שיש העדפה למסכים רחבים. אשמח לשמוע את דעתכם ובעיקר ניסיונכם תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט אם להשתמש ב-ClearType או לא (Asus VW222u)... אשמח לשמוע את דעתכם - אולי יש איזה אקסיומה שבמסכי LCD תמיד משתמשים ב-ClearType או משהו כזה ולא הייתי מודע לזה...
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מלבד זה שהDELL יפה יותר (שחור פסנתר, ועיצוב עדיף בהרבה) מהפיליפס, מה היתרונות/חסרונות האחד בהשוואה לאחר? כל זאת אני שואל כי אני שוקל אם לקנות את הדל מחנות אחרת (אני גר באיזור הדרום, והאלטרנטיבות רק באיזור הצפון-מרכז - שזה בעיה מבחינת יפקסלים שרופים ופאנל אם יהיו בעיות) או שכדאי לי לקנות מפנדה את הפיליפס.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המסך הנ"ל ורציתי לדעת איפה הכי כדאי לי לקנות אותו ומי נותן אחריות הכי טובה לגבי פיקסלים וכו'.. ורציתי לדעת מה צריך לבדוק שאני קונה אותו כי חשבתי שהוא בא רק בגרסת S-IPS פאנל אבל ראיתי שיש עוד סוג או משהו כזה.. בקיצור צריך את עזרכתם כי זה בכול זאת השקעה על מסך יקר ואני רוצה לצאת מרוצה תודה.
-
- 50 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חשבתי שלא.. אני עדיין חושב שמה שיש לי זה REV00 וגם כשקניתי אותו זה מה שנאמר לי ומה שחשבתי. אגב אין לי שום בעייה עם זה 00.. הנה זה מה שרשום על הדיסק: REV01 קניתי אותו שלשום, אין פיקסלים שרופים החנות: א.ד.ס סודרי מחשבים (ירושלים). מחיר: 3398 ש"ח (בטח עוד מעט ירד ל 3397.. מה אנשים לא יעשו בישביל לעלות שתי שורות בזאפ^^) תמונות המסך רגיל + 90 מעלות: - לצפייה בחלון חדש: http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00229.JPG http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00233.JPG וזה הדיסק שעליו רשום01 http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00232.JPG
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם הדגמים של DELL עדיין קיימים ? 2007WFP ? או שיש דגמים חדשים בגודל הזה (20 אינץ') ? בכל מקרה השימוש של המסך משחקים + סרטים ועבודה מול האינטרנט עד 2000 שקלים אפשר לחרוג קצת. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות שומר מסך במסך דק כדי שלא יהיו צריבות מסך או התחממות מיותרת ? יש לי תוכנה של כרטיס טלוויזה וכשאני רואה אפילו במסך גדול אז השומר מסך קופץ על זה בגלל זה אני שואל מחכה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 של AOC ויש לו מצלמה ומיקרופון ויש לו גם רמקולים יש כבל שמחבר בין המסך למחשב כדי שישמעו דרך הרמקולים .יש לי רמקולים וסאב למחשב אז אני לא משתמש ברמקול של המסך .זה הורס את המסך שאני לא מחבר את הרמקול של המסך ואני לא חיברתי את הכבל ? נ.ב את הרמקולים שסמתי אני שם אותם מאחורי המסך וזה יכול גם להרוס אותו ולפעמים אני שומע חזק?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מחכה כבר חודש למסך החדש שלי Samsung 245T וסוף סוף אתמול הוא הגיע לארץ ונחשו מה? המסך הגיע דפוק ליבואן... עכשיו צריך לחכות לעוד מסך לא מבין למה הם מזמינים רק אחד, גם כן היבואנים הקמצנים האלה... :'( עוד מישהו הזמין את המסך הזה וצריך לקבל אותו?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' , במחיר הכי זול שאפשר . אני לא רוצה לקנות משהו שיהרס לי אחרי שנה זה ברור, אז אני מבקש המלצות כי אני לא ממש מבין במסכים . אני צריך את המסך יותר בשביל קריאת טקסטים ואולי קצת משחקים .
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מסך 22" איכותי באמת עם מחיר סביר ומצאתי את זה >>> HP W2207 קבלו ביקורות: תגידו לי מה אתם חושבים והאם אתם ממליצים לי ללכת על משהו אחר ועל מה... http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/08/HP-w2207-22in-LCD-Monitor/p1 http://reviews.digitaltrends.com/review/4650/hp-w2207-review http://www.devhardware.com/c/a/Flat-Panel-Reviews/HP-W2207-LCD-Monitor/ http://www.hothardware.com/Articles/HP_w2207_22_Widescreen_Monitor/?page=1 השווה ל-samsung 226 samsung 226bw HP w2207 תמונות: רואים פשוט נהדר!!! מה אתם אומרים?????
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קראתי מלא פוסטים והסתכלתי במלא אתרים, ואין לי מושג מה לקנות... מחפש מסך שיהיה נוח לעבודה מול טקסט (אופיס, אינטרנט), גם לראות סרטים, וגם כמובן משחקים... אשמח לשמוע המלצות. תקציב גמיש אם צריך טיפה לעלות... תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' לשימושים שהם ברובם עבודה משרדית ועיבוד תמונות. חשוב שהמסך יהיה חד, שיהיו צבעים חיים, ניגודיות גבוהה לא TN וחשוב אמינות טובה. זמן התגובה לא מהווה פאקטור ושלא יהיה רחב. התקציב הוא 1500 - 1600, אם יכולת התגמשות ניתנת להזנחה תודה!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה או אולי מכיר את יתרונות חסרונות? אני חושב לקנות כי נכנעתי לחכות לdellwfp2007 שלא יגיע כבר.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני צריך מסך למשחקים וסרטים נטו,ולכן חשבתי על CRT.. הכי חשוב שיהיה לו REFRESH RATE גבוהה,ושיהיה 19".. אני חשבתי על המסך : Viewsonic CRT 19 GF90 מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אישרו לי 12 אחוז הנחה על ה971 וזה יוצא לי משהו כמו 1650, עכשיו רשום על הקופסא החדשה ניגודיות 1:4000 האם הפנל עדיין זהה וזה מסך מומלץ מאוד או שזה חשש לפאנל tn?
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-