מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים. אני מחפש מסך מתאים לעיבוד תמונה קריאת טקסטים וגלישה באינטרנט. אני מתלבט לגבי 20 אינץ רחב. האם יש חסרונות למסכים הרחבים? האם הסמסונג 206BW מתאים לצרכים שלי? אם לא, מה עדיף? התקציב הוא בין 1300-1500 שח. כמו כן רציתי לדעת איזה מסך מתאים לחדר ילדות עד גיל 10 שמטרתו גלישה ומשחקים בקטנה. אני חושב על 19 אינץ', איזה מסך נותן תמורה טובה למחיר? אשמח לשמוע דעות והמלצות והיכן כדאי לקנות. אשמח לקרוא את דעתכם ומודה לכם על זמנכם היקר. מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על חנות שמחליפה מיידית במקרה של פחות מ-6 פיקסלים תקולים שהיא המדיניות של Dell גם IQPC וגם NOTEBOOK(LCDTV) רק החל מ-6 פיקסלים תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, מחשב שנועד בעיקר לגימינג. כרטיס המסך שרכשתי הוא Gainward GeForce GTX 970 Phantom 4GB והוא בעל יציאות - minihdmi dvi minidp לרוע מזלי המסך שברשותי כרגע הוא פיליפס יחסית ישן (22el) בעל כניסת vga וdvi הוא כמעט זהה מבחינת רזלוזציה ומראה חיצוני למסך הזה - http://www.philips.co.uk/c-p/222EL1SB_00/56-cm-22-inch-w-e-line-1920-x-1080-full-hd/overview (לא מצאתי את המסך הספציפי שלי) רק שלא נראה לי שהוא פול hd כי אין לו כניסת hd. שאלתי היא כזאת: מה הצעד הכדאי ביותר מבחינתי, לחבר את המסך בחיבור dvi, לחבר את הdvi מהכרטיס בעזרת מתאם ל vga במסך, לחבר את הminihdmi או את ה minidp מהכרטיס בעזרת מתאם לvga במסך או לdvi במסך? או שבכלל …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD 17 למחשב של אייסרacer מדגם AL1717. עכשיו אני בטעות דפקתי את היד על השולחן ופתאום הוא נכבה. ניסיתי להדליק והוא לא נדלק,נתתי מכה והוא נדלק שוב.. עכשיו ברגע שהוא נשבע היה בזזזז כזה כמו של חשמל . ממה זה נובע ? והאם זה יכול להרוס לי את המסך או מכשירים אחרים?(טלויזיה , מחשב וכל מכשיר שמחובר באותו שקע)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משחק (אולי משחקים ישנים ) צריך מסך נטו לסרטי HD ומסך שיהיה נעים לעינתיים לתיכנות ארוך כמו כן טווח המחירים 1200 מה שכן ראיתי מלא מסכי 22-24 בטווח המחירים האלו (ובדביק לא ראיתי הסברים על מסכים שהם לא למשחקים ) תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ציפיתי לאיכות ירודה יחסית לCRT (הגרוע) שהיה לי וראיתי מסכים בתצוגות לפני כן ובכל זאת הופתעתי... בסרטים ומשחקים התופעות נסבלות יותר אבל בעבודה מול המחשב אפשר לשים לב לשינוי בגוונים כך שהחלק העליון מאופיין בגוונים כהים ועמוקים וככל ושיורדים הגוון מתבהר ונראה ממש בהיר ושטוף בחלק התחתון של המסך.כתוצאה מכך החצי התחתון של המסך בהיר מדי ולכן פחות חד. - האם מדובר בבעיה אופיינית בגדלים האלה כחלק מזויות הצפייה האנכיות הצרות של פנל TN או שמדובר ביותר מכך? הבעיה השני של הבנדינג פחת מציקה לי כי חשבתי שכך באמת יהיה אך כיול נכון יכול למזער זאת, -מהם ערכי הבהירות RGB וקונטרסט שלכם והאם השתמשתם בפרופיל מוכן כלשהו? ריפר.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רק רציתי לשאול כמה שאלות. 1. שמבקשים מפרט מחשב, בטופס יש את השאלה לאיזה מסך המחשב יתחבר, איזו רזולוציה? רציתי לדעת איך זה קשור מפרט המחשב לרזולוציית המסך. 2. שאתה מבקש כאן מסך אתה צריך לרשום איזה כ.מסך יש לך במחשב. למה זה משנה איזה כ.מסך יש במחשב? 3. מה מיוחד במסך מסוים? נגיד מסך גיימינג, איך הוא מתבטא בדיוק לגיימינג? מה שונה בין מסך למסך? המסך משפיע על משחק/כל תוכנה אחרת שהמחשב מריץ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! אני כנראה יקנה מסך השבוע רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים 226BW ו 2243BW ואם הוא שווה את ההבדל במחיר כ 100 ש"ח ואיך ה2243BW לעומת הASUS MW221C השימושים שלי הם בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בטלויזיה (ע"י כרטיס טלויזיה מסוג WinFast TV2000 XP Expert) וקצת סרטים. תודה לעוזרים! ofeky1 עריכה: המפרט שלי בצד למקרה הצורך!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת על המסך הזה ממישהו פו בפורום ,שיש לו את המסך הזה או שהוא ראה אותו בפעולה. אם מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר אני אשמח. אני מחפש מסך 19 אינץ רחב בתקציב של עד 1700 שקל שיהיה טוב למשחקים,סרטים וכול השימושים הרגילים. אבל יש עוד כמה דברים ממש חשובים בשבילי: בלי מריחות חדות ועומק צבע( מומלץ 8ביט) פאנל איכותי (אני יודע שהרוב במחיר הזה הם TN) אבל בכול זאת אני מחפש TN הכי איכותי שאפשר. זויות נורמליות. ומסך רחב. בגדול אם יש מסך כמו המסך CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI,רק 19 אינץ ,אני בטוח יקח כזה. הבעיה שה19 אינץ של CMV הוא מסך בינוני.
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב עד 1000 ש"ח יש דבר כזה?! שיראו מדויק ומאוד איכותי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Samsung S23C650K 23 LED PLS Dell P2314H 23'' LED IPS Philips 234E5QHAW 23' LED IPS השימושים העיקריים הם צפייה בוידאו באיכות גבוהה ותכנות (תחביב). שאלה נוספת, האם ברזולוציות האלו זה משנה אם החיבור הינו DVI או HDMI? *אם יש לכם המלצה אחרת למסך עד 1100 בגודל 23-24 זה גם טוב, רק בבקשה שיהיה מKSP/IVORY/מחסני חשמל/ רשת עולם הקולנוע
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקשרתי ל notebookclub ושאלתי על הזמינות של המסך 2408WFP. הם טוענים שDELL בארץ לא מביאים אותו יותר משקולים שלהם ורק גירסאות חדשות יותר יהיו זמינות בעתיד. לא שאלתי ברשתות אחרות. עריכה: ניראה לי סתם חירטוט ...אני אדבר עם DELL ... בלי קשר עם כל הבלגן סביב ה2408WFP וכל העלות שלו אני בסוף אתפשר על E248WFP
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך מסוג זה לשימוש במחשב אישי ואיזה כרטיס מסך מתאים לו
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצות עם אינפורמציה על המסך המומלץ ושמח לקבל רשימה של הפאנלים מגרוע אל הטוב ביותר. מסך 19" ב-2000 ש"ח חשבתי ללכת על ה-VP950B לעשות הזמנה מארה"ב אז יהיה גם טוב לדעת מה המיסים על LCD.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, מבקש המלצה על מסך לשימוש של עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ואולי בעתיד גם צפייה בסרטים.בגדול חשוב לי איכות תמונה גבוהה,טקסט נקי ברור וקריא ורזולוציה טובה.עדיף ללא חריגה גבוהה בתקציב..גודל בסביבות 24 אינץ
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ממה שהצלחתי להבין תדר גבוהה חשוב למי שאוהב משחקים ב 3d ולאלו שמשחקים בצורה מיקצוענית on line . היות ומשחקים מרובי משתתפים זה לא הקטע שלי ומהתנסות קצרה עם 3d לפני מספר שנים קיבלתי סתם כאב ראש , אני שואל אם זה באמת פרמטר ששווה לשלם עליו אקסטרא עבור המשתמש הממוצע שרק משחק בשביל הפאן אבל ממש לא בצורה תחרותית כמו החבר'ה האלו שעבורם כל אלפית השנייה הינה קריטית מבחינת פרסים/אגו ושאר ירקות שממש לא מזיזים לי ? הצרכים שלי די בנאליים ומסתכמים פחות או יותר בעריכת תמונות , צפייה בסרטים ומשחקים כמו דום החדש .
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-