עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by maors3,

שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by davidreznic,

הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש מסך שישמש למשחקי FPS מהירים, סרטים מדי פעם, וסתם גלישה.. לדעתי בעיקר משחקים אבל שזה לא יפגע באיכות הצבעים ובזוויות הצפייה. תקציב כ 2000 ש"ח.. עד עכשיו הייתי נעול על ה dell 2007FP אבל אין אותו בשום חנות. מה אתם ממליצים? לדעתי לא יותר מ 22".. גדול מדי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by noamb,

עברתי לאחרונה ממסך 19 crt למסך lcd 22 , מבחינת ה-desktop ומשחקים באמת מדובר בשיפור אדיר. בכל הנוגע לסרטים זה קצת בעייתי , מאחר והתצוגה האידיאלית היא ב-native resolution של 1680x1050 יוצא שכל סרט dvd נמרח כשאני מעביר ל-full screen , האם יש דרך לשפר את איכות הצפייה מעבר לאופציה להוריד רזולוציה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, אני זקוק למסך בגודל 24" או 22"(מעדיף איכות על גודל). בנוסף, אני מעדיף שהמסך יהייה רחב(בגדלים האלו הגובה של המסך הוא כמו גובה של 19", תקנו אותי אם אני טועה). תודה.

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  6. השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. המס"ך הנ"ל וגם הדל 24 תומך בזה - "1:1" ... זה אומר שגם אם אשנה את הרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא אם מדובר על ה22 כרגע) לדוגמא ל 1024 במשחקים... זה עדיין יראה טבעי וברור ? או שהוא פשוט יוצר שוליים שחורים ומקבץ את המסך למסך 19 או 20 אם אפשר להגיד את זה ככה ... ? מה זה עושה הפונקציה הזו ואיך זה פועל\ונראה בפועל מול העיניים ? תודה נ.ב חיפשתי ביקורות ותגובות בחיפוש לגבי ה2253BW החדש של סמסונג , ולא ממש מצאתי. לאף אחד בפורום אין אותו ? אם יש תביאו חוות דעת בקשה , חסרונות יתרונות וכו' .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. הגיע אליי המסך הוא מדהים ביופי והגיע בזמן ובקרטון ענק והכול בסדר.. עכשיו תגידו איזה בדיקות אני צריך לעשות לו עם איזה תוכנות?? צריך את עזרכתם דחוף![br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 17:26:30 חברה בדקתי פיקסלים עים התוכנה DBP ולא מצאתי ברוך השם.. אבל בנוגע לצבעים ומריחות איך אני בודק? שמתי לב שכשאני מסתכל על המסך מהצדדים הוא נהיה לגמרי סגול זה נורמלי?<ובכלל יש גוון סגול בצד ימין.. מה לעשות כדי לבדוק?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מה ההבדל בין Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp לבין Dell 22 LCD E228WFP ומה יותר מומלץ. כי אני גם מתלבט בין ה ASUS למרות שהוא די חדש בשוק ופעם ראשונה שומעים עליו דברים טובים.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  12. Started by ronin,

האם ה NEC LCD2090UXI-BK עם ציפוי גלוסיי מבריק ?? אם כן, זה חיסרון לטעמי. האם יש הבדלים מיוחדים בין ה HP LP2065 לבין ה NEC הנ"ל אני מעוניין להזמין את אחד מהם מחו"ל . שניהם בערך באותו המחיר כאשר ה NEC הינו מסך מחודש וה HP חדש לגמרי. לא מתייחס לאחריות, לא מעניין אותי, מוכן לקחת סיכון מבחינת נתונים נטו מי יותר מומלץ ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by israelnba,

בדקתי את האפשרות להביא מחו"ל באתר www.ushops.co.il הכנסתי את הערכים, שמתי חבילה של 10 קילו וגודל של 60 על 60 על 20 ויצא לי מחיר משהו כמו 2600 שח שזה ~700 ש"ח פחות מהמחיר ההכי זול בארץ. קודם כל האם יש על המסך אחריות בינלאומית? והאם באמת זה יהיה בערך מחיר המסך הסופי עד אליי?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום לכולם קראתי כמה פעמים בפורום שישנה גירסא חדשה למסך 2408WFP משהו 01 , אולם לא מוסבר בשום מקום מה ההבדל בגירסא הזו לזו הקיימת והאם ישנה איזו מגרעה בדגם הנוכחי שתוקנן בגרסא 01 ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. המפרט שלי : P4 כ.מסך LEADTEK 7600GT לפי מה שהבנתי הכי טוב לראות סרטי 720P או 1080P במסך הזה,ואני לא בטוח שהמחשב שלי יוכל להריץ את זה. האם הוא יצליח? קידוד x264 קשור לכל העסק לא? זה סוג של קידוד HD לפי מה שהבנתי. אני לא הכי בקיא בנושא,כל עזרה תבורך. אני לא רוצה לחכות עם קנייה של המסך כי יש סיכוי שייגמר המלאי בארץ,אבל אני לא רוצה לחכות חודשיים עם מסך שאני לא יכול לראות עליו סרטים בצורה נורמלית(סרטי DVD לא יראו טוב) נ.ב. יש דרך לנעול את היחס של התצוגה כך שניתן יהיה לראות סרטי DVD באיכות נכון? למישהו יש מידע בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. צריך חוות דעת על Asus -VW222u - התלבטות רכישה מול SAMSUNG 226BW. הרכישה מחר... תודה.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום, הזמנתי לפני כחודש את המסך מפנדס והוא עדיין לא הגיע, אני שוקל מאוד לבטל את ההזמנה שלי אצלהם ולרכוש מסך זמין. שימושי המסך יהיו בעיקר לסרטים, עבודה באינטרנט ועם תוכנות מקצועיות(Matlab, ודומיו). אני רוצה פאנל איכותי, TN לא עונה על הדרישות שלי ואני רוצה שהמסך יהיה (מן הסתם) גדול ככל הניתן. אני כן נוטה לכיוון המסכים הרחבים, אך תרגישו בנח להמליץ לי גם על 3:4. התקציב, כאמור, הוא עד 2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים, גיל.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by The Ball,

דודה שלי חיפשה מסך והמלצתי לה על ה 1953TR שכולכם ממליצים בסביבות ה 1000 שקלים.. הציעו לה בנוסף את המסך הנ"ל ב 1250, האם זה מחיר טוב? יש דברים יותר טובים באותו סביבות מחיר? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. קודם כל, איכות התמונה מאכזבת ביותר. עברתי ממסך CRT 17 של מאג משנת 2000 (דגם לא מוכר) ואיכות התמונה בו הייתה יותר טובה. אולי זה בגלל שהמסך לא מכוייל אבל. אז איך אני מכייל את הצבעים של המסך? הירוק, האדום, הכחול - מה המספרים האופטימליים שכדאי לשים בהם? ועוד שאלה, ברזולוציה של 1050X1680, בניגוד לרזולוציה של 768X1024, אתרי האינטרנט מאוד קטנים והם תופסים אולי 50% משטח המסך - מה אפשר לעשות כדאי להרחיב את האתרים על פני כל המסך, כמו ב-768X1024? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by nir-z,

שלום לכולם אני מחפש מסך איכותי לעבודה עם ADOBE CS3 לעיצוב גרפי מקצועי ולעיבוד תמונות. אני מניח מדברים שקראתי כאן שמסך "20 הכי יתאים לי, רק שאין לי מושג איזה. חשוב לי מאוד דיוק הצבעים, זוייות הצפיה (ללקוחות שיושבים לידי) ושיהיה נוח לשבת מולו שעות ארוכות. אם אפשר יהיה גם לראות משחקים וסרטים בצורה סבירה אז זה בכלל יהיה מושלם (אם כי זאת עדיפות שניה). מודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  23. שלום אני מתלבט לגבי 2 מסכים: Asus VM222U Samsung 226BW וגם עוד שאלה: מחיר Samsung 226BW הוא בסביבות 1400 שקל. בכמה הכי נמוך ניתן לרכוש אותו במכירות פומביות. היות וכל האתרים של המכירות הפומביות מחזיקים אותו. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by דניאל99,

במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  25. כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים