מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מסך שיהיה מחובר למחשב, בגודל 23 אינץ. תקציב 1500 שקל. שימוש: גיימינג כבד וצפיה בסרטים. חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר בריא לראיה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 אינץ' עם רזולוציה גבוהה יותר מfull hd אם זה קיים בכלל.. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום...כבר כמה ימים שאני מנסה לחפש מסך מחשב 24 אינץ' טוב עם hd ready...הבעיה שאין אחד כזה בשוק חשבתי שאולי אני יכול לקנות מסך טלויזיה ולהשתמש בו בתור מסך מחשב...מה אני צריך לעשות בשביל זה ועל מה צריך להסתכל כשקונים מסך טלויזיה שאמור לשמש גם כמסך מחשב
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב 24" כרגע מתלבט בין 3 מסכים, כשהתקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. הכרטיס מסך שלי זה 960GTX 4GB ההתלבטויות: מסך סמסונג http://ksp.co.il/?uin=33970 2 מסכי AOC http://ksp.co.il/?uin=30142 http://ksp.co.il/?uin=30078 כמובן שעדיפות יותר זול, תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בתקציב של בסביבות ה-1200 ש"ח מחפש מסך מחשב בגודל 24" לביצוע עבודות תכנות. אני די אוהב את מסכי הDELL בגלל הצבעים שלהם והמתקן של המסך המתכוונן, עד כה ראיתי את הדגמים הבאים: Dell UltraSharp U2417H 23.8'' LED IPS - FULL HD Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS - Full HD Dell P2416D 23.8'' LED IPS - 2560 x 1440 "24.1 Dell UltraSharp IPS LED U2415 אני למען האמת קצת מבולבל מכל הדגמים של DELL, אני רואה חלק עם מסגרת דקה, אבל שאר השלושה נראים אותו הדבר, אפשר טיפה הסבר בהבדלים? ועוד מסך 4K בגודל 28" במחיר מחשיד של Samsumg: Samsung LED 4K U28E590D - רק 1,245 ואני תוהה מה הקאץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן ואני מחפש מסך מחשב גדול ונוח לקריאה במשך שעות ארוכות. אני לא יודע איזה גודל כדאי לי, אם 27" נגיד, זה לא גדול מדי. חוץ מזה לא משנה לי איך הוא יהיה בסרטים/משחקים או כל שימוש שהוא לא משרדי. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי בנה לילד שלו מחשב גיימינג ועכשיו הוא צריך מסך מחשב שיתאים לכך הוא מכוון ל24 אינץ' עם אופציה (לדעתי בלתי אפשרי בתקציב) ל27. מה שחשוב זה מינימום 144 הרץ. זמן תגובה נמוך כמובן. התקציב הוא 1000 ש"ח , כשבמדית הצורך אפשר לחרוג ולהגיע ל1200. הוא ראה את המסך הזה : https://www.htzone.co.il/item/48721/מסך-גיימינג-_23.8/#productFullSpec2 שעולה 1250 באתר אבל הוא יכול לקנות ב1175 . המסך הזה טוב ? יש המלצות נוספות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום יש לי benQ G2412HD 16:9 full HD 2ms 40000:1 המחשב יושב מרפסת שהיא מאד מוארת. מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 1000 שח רוצה לראות קרוב לאיך שרואה בטלוויזה. אשמח להמצלצה למסך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יומלדת עוד שבוע ואני מחפש לקנות מסך מחשב חדש 27 אינץ. כרגע אני עם מסך מחשב גרוטאה שהיה פעם של אבא שלי philips 206v. מסך שאתם לא יכולים לתאר כמה הוא גרוע וכמה נמאס לי ממנו. אני מחפש מסך 27 אינץ במחיר של עד 1300 ש''ח מקסימום בלי חריגה. השימושיים העיקריים שלי במסך יהיו גיימינג (80%) ואינטרנט (20%). שאני אומר גיימינג, אני מתכוון למשחקים האלה: gta v, far cry primal, wwe 2k16, black ops 3, overwatch לגבי מה המרחק הישיבה מהמסך, המרחק הוא 1 מטר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 760 חשוב לי שיהיה במסך חיבור HDMI. איזה מסכים מומלצים יש? חשוב לי שתמליצו לי על מה כן כדאי במקום על מה לא כדאי כי קראתי כבר ברחבי האינטרנט מלא אנשים שאומרים מה ל…
-
- 11 תגובות
- 6k צפיות
-
-
תקציב 1500-3000ש"ח גמיש רצוי מאמזון יש ברשותי את המסך הזה https://www.amazon.com/gp/product/B078GSH1LV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 משרת אותי מ 2018 לצערי המסך אני רוצה לקחת אותו במקום המסך בעבודה (כן השווי שלו 2000-2300ש"ח) לכן צריך לרכוש מחשב לבית. צרכים: תכנות, למידה ויוטיוב מדגיש שצריך מסך גדול ככל הניתן שיהיה תחליף לנוכחי, ולא curved ! מקווה שיהיו הנחות האפשרות הכי טובה שמצאתי היא https://www.amazon.com/gp/product/B09TMKSN73/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 מדובר על ריענון מטורף (יש G-Sync לא שאני משחק) לצערי יש רק 32" אבל עדיין לדעתי מדובר במוצר הכי טוב סטנד פח אבל בשביל הבית לא רע, גם ה3…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי , יש לי את המסך מחשב predator acer xb271hu , יותר נכון היה לי עד שהוא בטעות נפל ( הסטנד לא היה מחובר טוב ) ורואים תמונה מטושטשת בצד ימין של המסך בנוסף האחריות פגה וקניתי את המסך לפני 4 שנים. ( האחריות הייתה ל3 שנים ) יש לי כרטיס מסך gtx 980 ti שמצאתי שהוא עושה את העבודה טוב מאוד .. עכשיו עם כל החידושים והבנתי שהולך לצאת דור חדש של כרטיסי מסך ממש בקרוב , לכן שאלתי היא כזאת: בגלל שאני חלוד כבר בתחום המסכי מחשב, משום שלא הייתי צריך לבדוק הרבה זמן .. האם קיים מסך מחשב 4K עם קצב רענון מעל 60 הרץ ופאנל ips שלא אצטרך למכור את הכלייה שלי בשבילו ?.. המלצות כלשהם יעזרו.. תודה !
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי... אני בקרוב הולך לקנות PS3, ואני מחפש מסך מחשב (דגש על מחשב... אני רוצה להעמיד אותו על השולחן, ולפעמים לראות בו סרטים דרך המחשב עצמו, או אפילו לשחק) שיתמוך ברזולוצייה FULL HD של הPS3... אני מחפש משהו בסביבות ה24 אינץ', והתקציב הוא 3000 שקל, או אפילו קצת יותר אם זה בשביל שיפור גדול... אני לא ממש מבין במסכים, ולפי מה שהבנתי לא כל המסכים מתחברים טוב לPS3 בצורה האיכותית ביותר- אז אני בא לכאן לעזרה... תודה מראש [[;
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מסך ה CRT שלי החל לגסוס ותוך כדי גם הורס לי את העיניים. אני מחפש המלצה למסך. עדיף עד 2000 שקל, אבל אם ממש איכותי אז אפשר להתפשר בתחום הזה. השימוש שלי בו יהיה ברוב רובו צפיה בסרטים (ולכן אני מעוניין גם במסך רחב). אני לא משחק בכלל במשחקים כך שזמן תגובה (נראה לי) פחות חשוב. בנוסף אני קורא הרבה וגם מתכנת ואני מחפש מסך שרואים בו כמה שיותר חד על מנת לשמור על העיניים. המחשב שלי הוא ישן למדי ויש לו כרטיס מסך radeon 9550 עם יציאת VGA בלבד. מסכים שראיתי עד עתה (מסכים די סטנדרטיים אני מניח- samsung 931,943 וכו) לא מצאו חן בעיני בלשון המעטה. הצבעים בהם היו הרבה יותר מדי בהירים ובוהקים, לא הייתה חדות בקריאת טקסטים (כמו שיש למשל בניידים החדשים) ובכל הסרטים שראיתי הצבע השחור נראה ב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת, גודל המסך צריך להיות בין 24 ל27 אינץ. תקציב בין אלפיים לשלום אלף שקל. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חייב שהמסך יהיה FHD, ועם חיבור של HDMI. מה יש להציעה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מסך קטן וקומפקטי (חדר קטן) אשר ישמש בערך בחצי מהזמן כטלויזיה (שמחוברת לממיר YES) ובשאר הזמן כמסך מחשב לכל דבר לשימושי טקסט בעיקר ואולי גם קצת סרטים. לא ברור לי כל כך מה עדיף לחפש לצורך העניין - מסך טלויזיה (סטייל טושיבה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=524178) או מסך מחשב שישמש כטלויזיה. מה שאני כן מבין זה שהרזולוציה של מסך מחשב גבוהה יותר - השאלה איך זה מתבטא בצפייה בשידורי טלויזיה. עד כמה שאני מבין יש לי אופציה לרכוש מסך עם כניסות מוכנות כבר (ASUS PW201, DELL 2007) או לחבר בעזרת TVBOX. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לאופציות ומהי לדעתכם האופציה העדיפה. אשמח גם להכיר חנויות שהיה לכם נסיון טוב עימן. בתודה מראש לכל העונים זיו.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך LG L1970HR אחלה מסך נהנתי ממנו מכל רגע אבל אני חושב עכשיו לקנות מסך מחשב גדול יותר... אני חושב על מסך מחשב בגודל של 22'... השימושים שלי הם בעיקרון משחקים, עבודות רגילות ופוטושופ.... יש לי GTX285 וזיכרון של 2GB (אם זה עוזר במשהו) איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי במחיר של 1500 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק ממערכת מחשב חדשה, אני רוצה גם להחליף את המסך שלי. רצוי מסך לפחות 24" וכמובן Full HD שישמש בעיקר למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם למישהו פה יצא לשחק על מסך גדול יותר (26" ומעלה), האם זה שדרג לו את חווית המשחק משמעותית (גם נראה לי כבר שצריך להתרחק מהמסך יותר) או שזה לא מצדיק את ההפרש במחירים ממסך 24".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין במסך מחשב בתקציב זול (600-800) עם אפשרות לחריגה קלה. אני סטודנט וקורא המון מאמרים. עד עכשיו הסתפקתי במחשב הנייד שלי (13 אינץ') שפשוט כיסח לי את העינייםם. אני מעוניין לרכוש מסך כדי לחבר את המחשב אליו והבעיה היא שהיציאה היחידה שלי במחשב היא VGA וכנראה שלא תשתנה עד סוף התואר. ככה שנחמד שיהיו יציאות נוספות אבל כרגע הן יהיו ללא שימוש. הדרישה היחידה שלי ועל סמך הקושי שנתקלתי בו בשנים האחרונות, המחשב צריך לשמש אותי בקריאה לאורך שעות. אין שימוש במשחקים(גג פיפ"א). חשבתי על המחשב הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 האם המחשב הזה הוא האולטימטיבי למשימות קריאה? תודה רבה, שי
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-