עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Vitaly Lubin,

שלום כולם, אנחנו רוצים מסך 21.5 /22' לשימוש בבית. חשוב שיהיה בהיר ומהיר. בעיקר עבודה עם אופיס ותוכנות סטטיסטיות וצפיה בסרטים. חשוב ניתן יהיה לכוונן גובה. אודה להמלצות. חשבתי על המסך הזה, האם יתאים לנו? https://ksp.co.il/?uin=55605&select=.1024..230..194..424.&txt_search= תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.

3. Started by hensh9,

.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by chen902,

שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום מחפש המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27 אינץ פלוס שבעיקר מיועד לסרטים ושימוש פשוט יומיומי במחשב. לא למשחקים. תקציב עד 2.5K ראיתי את ה dell u2713hm שהוא מעולה אבל נראה לי כמו overkill ומיותר. תודה חברה

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by olegr,

מחפש מסך 22-מתעסק בצילום-גרפיקה-פוטושופ עד1500 ש"ח תודה מראש חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by klayton,

• 41 תגובות
    • 10.3k צפיות
  8. צהריים טובים וחג שמח, רכשתי מסך למחשב מדגם Dell u2311h עבור משחקים, צפיה בסרטים וכן עריכת תמונות. במסך שנתיים היה ברשותי מחשב Apple iMac '27, לו מסך LED איכותי. באשר למסך ה-Dell קראתי במספר אתרים אודות המלצות לכיולו, רובן סובבות אודות הורדת ה-Brightness לאזור ה-30/35, שינוי ה-Preset ל-Custom RGB ושינוי של ערכי ה-R/G/B בהתאם וזהו פחות או יותר. לאחר ה"כיול" הנ"ל התצוגה עדין כהה לטעמי, גם כאשר אני מעלה את ה-Brightness חזרה. שמתי לב למצב Gamma המאפשר שני מצבים: PC או MAC - במצב MAC התמונה הופכת בהירה יותר (לא ראיתי אפשרות אחרת לשינוי ידני של ה-Gamma), יחד עם זאת אין לי מסך רפרנס אחר לאמת כי מדובר בפלט מדויק יותר, בדקתי עם iPod Touch עם בהירות תקינה (גם כן רפרנס...) והתמונה…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  9. לא חייב להיות 22 אינץ.הבנתי שאתם מתפעלים מ DELL 2007 האם הפער באמת כה גדול?שמוש עיקרי זה עבודה באינטרנט ומסמכים,צפיה בסרטים וטיפה משחקים.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by zglazer,

שלום לכולם התחדשתי במסך חדש PHILIPS 200W6CS\00 מצטער לא סיימתי את השאלה ע"ג מדבקה לבנה בגב המסך רשום : MODEL ID=200W6CS\00 S\N= ומדבקת היצרן הכסופה מופיע 200W האם יש אתר בו מזינים מס S\N ולדעת את סוג הפנל תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by nadavcj,

קניתי היום מסך DELL U2410. סתם לצורך סקרנות. האם לחברת APPLE יש מסכים שעומדים בסטנדרטים של איכות התצוגה של המסך אותו רכשתי. אם כן אשמח לקבל הפניה לדגם ספציפי.

13. Started by FoxMaster,

יש לי התלבטות בין 2 מסכים לגיימינג Samsung T220P או Samsung 2253BW או שיש בכלל מסך יותר עדיף עד 1200 שקל

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  14. חברת BOE הסינית ממשיכה לרוץ קדימה עם נתונים טכניים משוגעים שלא בטוח אם תוכל להיות להם השפעה ממשית על חוויית השימוש של הצרכניםלכתבה

15. שלום, אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו. אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה. אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי. שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי. קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה. אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול. תודה מראש, אורן

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hedva,

CRT AOC +K9 המסך הוא 19 אינץ http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=1035&ref=yes&refname=zap לאומת דל 2007 FP לדל מחיר יותר מכפול הדל נותן יותר שטח עבודה אבל בלי בדיקה מעמיקה סביר להניח שאיכות התצוגה פחותה, בדל יש בעיית פיקסלים שיכולה לגרום להרבה הצקה פסיכולוגית (יותר מאשר בעיית ביצועים) כנ"ל לגבי סוג הפאנל הדל תופס פחות שטח על השולחן וכנראה יותר עמיד בטילטולי העברת דירות (אינטואיציה) אורך חיים של המסכים? ולשאלה היותר מציקה, עקב שיטות עבודה שונה של המסכים, הם כנראה פולטים קרינות שונות וטווחי הנזק שלהם משתנים. בהנחה שעובדים ממרחק 50 ס"מ (שם רמות הקרינה נמוכות), איזה מסך יותר יפגע בראיה (לאורך זמן) ובמידה שלפעמים בלי לשים לב עובדים קרוב למסך (כ 30 ס"מ), איזה מסך יגרו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by rOnka,

לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  19. לגבי רזולוציה נראה לי 1920x1080. יותר מזה ה 970g1 שלי לא יתן fps גבוה על הגדרות ultra. מעדיף יצרנים מובילים כמו asus samsung dell. בתקציב של עד 2500 ש"ח מקסימום. תודה רבה!

20. Started by Rockstatement10,

שאלה שמעניינת אותי: אם אני שם ראוטר מאחורי מסך המחשב שלי או רמקול מאחורי מסך המחשב שלי, האם זה יזיק לו? כי הראוטר פולט קרינה מן הסתם וזה לא מזיק למסך מאחורה? האנטנה של הראוטר כמעט ונוגעת במסך מאחורה. או שזה בסדר לשים את זה מאחורי המסך.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר לפורום המתאים. עקב מעבר עמדה החלטתי לחסוך במקום על השולחן ולתלות את המסך מחשב על הקיר. המסך שלי הוא LG IPS236V שמאפשר את זה, השאלה היא לגבי הזרוע, אני רוצה זרוע שקרובה כמה שיותר לקיר ושיתיה חזקה ויציבה, הקיר הוא קיר מבטון (ממ"ד) צריכה ליהיות בעיה עם זה? אשמח להמלצה על זרוע שעונה לדרישות, עוד דבר, אין צורך באחת מתכוונת אני צריך שהמסך יהיה מקובע. השאלה השנייה: יש לי מסך טלוויזיה שמחובר למחשב במקביל מסך הראשי בשביל לצפות בתכני מדיה, הבעיה שהוא לא מציג את השוליים של המוצג בו כלומר יש תוכן חסר שלא מוצג. ניסיתי לשחק עם הדרייבר אבל לא מצאתי פתרון לזה, שהייתי עם win7 זה עבד כראוי, וגם אין לי אפשרות ששני הצג…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by uncommon,

האם ה-XG-91D הוא 8 ביט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחבר מסך DELL2209WA כמסך משני, לפעמים כשהמחשב עולה המסך נשאר שחור, נורית ההדלקה הופכת כחולה(ממצב המתנה). בפירוט: 1.מחשב דנדש CORE I5, כרטיס מסך HD5450 SHPPHIRE, על היציאה הראשית DVI מחובר SAMSUNG B2430 דנדש. הדל מחובר על הHDMI בכבל מעביר לDVI. 2.אותה תופעה היתה לי בפנטיום 4 הקודם (שעדיין עובד) כשהמסך היה מחובר ל DVI והמשני היה מסך LCD 17", גם אז לפעמים הוא לא עלה. עבדתי עם כרטיס מסך יותר פשוט עם שתי יציאות VGA ו DVI. 3. כשאני נכנס במסך הראשי (הסמסונג) ומשנה הגדרות של המסכים להכפלה של המסך הראשי הוא נדלק מיד ונשאר גם אחרי שאני מחזיר לפיצול מסכים, ללא שום שינוי בחומרה. גם כשאני משחק עם הגדרות המסכים של מי משני ומי ראשי ולוחץ על APPLY הוא מתחיל לעבוד. אם אני מגדיר אותו בתור …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-monitor&modelsid=898686,889457,899473,855384

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. אהלן אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש, ואני מחפש עכשיו דגמים מומלצים. עקרונית לא משנה לי-WIDE או לא, העיקר שהפאנל יהיה איכותי. עקרונית אני אשתמש בו המון המון שעות ביום, חלקם למשחקים וסרטים ככה שאני רוצה שהוא יציג משחקים כמו CS או COD4 למופת. הגודל שלו יכול להסתובב בין ה-19-22 אינץ', והעיקר שיכנס בתקציב-1800 שקל,אפשר לחרוג למעלה. בתודה מראש=]

• 4 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.