עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך רחב בגודל של כ-"22 לעבודה משרדית כבדה. רצוי מתכוונן: pivot, למעלה-למטה, וכו'. עדיפות אחרונה למשחקים וסרטים. אך פאנל מתקדם חובה! עקב בעייה בעיניים כרגע, רזולוציה גבוהה לא טובה לי: רואה כרגע ב 1024*768 ומעוניין לצפות ברזולוציה באותו סדר גודל. אולי אבחר ב- DELL, אבל הנייטיב שלהם הוא כנראה 1050*1668, וזה יותר מכפול!! ממה שאני רואה עכשיו. בכל מקרה, אראה ברזולוציה שהיא הרבה פחות מהנייטיב, אבל צריך לראות ברור. הבנתי שהטקסטים ב-"24 לא תמיד ברורים. תקציב 1300-3000 - מה לא: לא מבריק, לא רחב מאד, לא LG, לא LED, לא TN. תודה מראש לידענים ולעונים כאן!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אשתי שברה לי את השולחן בניסיון של לשלם למישהו לתקן אותו (אמרתי לה לא לגעת בו).... היא אמרה שאני כנראה עובר לשולחן שלה ושכדאי לי לחזור עם LCD הביתה אם אני רוצה להשתמש היום במחשב שלי. הדרישות שלי די פשוטות - כמה שיותר רזולוציה על כמה שפחות שטח. שימוש עיקרי שלי הוא משחקים. אני משחק גם הרבה משחקים ישנים אז גרפיקה לא הכי משנה לי. בנתיים אני מצאתי אחד שמעניין אותי samsung t220p יש לו רזולוציה של 1920X1200 והוא בגודל 22" אני לא רוצה להתפשר על מספר שורות - פחות מ1200 לא מעניין אותי . אני חושב שמסכי 1600X1200 גם סבירים בשבילי. אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות מסך 24" אבל בקטגוריה הזאת המבחר הרבה יותר גדול. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by Tzahi Vaxman,

http://www.samsung.com/il/business/business-products/computer-monitor/uhd/LU28E590DSR/CH http://www.hye.co.il/siteFiles/13/55/9600.asp זה מה שמצאתי בנתיים מהבדיקה שלי תוכלו לעזור לי איזה מסך יותר טוב? והשמח גם להמלצות עד הסכום של התקציב שלי 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. המסך ישמש לקריאה בלבד, יישומים כמו word excel ואינטרנט.. המסך בהחלט לא ישמש למשחקים. המסך יעבוד בכל מקרה ברזולוציה נמוכה לא יותר מ 1024 על 768, ככה שרזולוציה גבוהה לא הכרחית. התקציב הוא עד 1400 שקלים, עם זאת אני מוכן להוסיף עוד קצת (200 שקלים~) כדי לקבל משהו יותר טוב ששווה את ההפרש. המסך לבן אדם מבוגר, ועדיף שיהיה בגודל 22". תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בוקר טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by The Ball,

המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !

9. אני חושב לקנות את ה22" של dell במגה ב1700 ש"ח... אני רוצה מסך גדול והאיכות לא חשובה לי מאוד (אז אל תמליצו על 2007FP) מכיוון שאני רק גולש באינטרנט ועורך מוזיקה. השאלה היא אם לא יפריע לי שהמסך רחב? הבנתי שמסך רחב זה בעיקר למשחקים וסרטים...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by avishai220,

היי יש לי כרגע מסך 19 עם כרטיס מסך של gtx770 4gb יש איזה מסך טוב שאפשר להמליץ עליו באיזור ה24 אינ'ץ? אני משחק את כל סוגי המשחקים bf4 sc2 ועוד משחקים כמו the witcher 3 ועוד... עריכה: לגבי התקציב יש לי באיזור 1000-1200 כמובן שאם יש משהו שממש משתלם ושווה להוסיף עליו אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Lord Flacko,

אני מחפש מסך שיתאים לגיימינג ב1500 אבל אפשר לחרוג למשחקים כמו CSGO PUBG GTAV הגודל לא כל כך משנה לי ושיתאים למפרט שלי כמובן (אני מתכוון לשדרג את המעבד בקרוב כנראה לI7 7700K) מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI תודה

14. שלום, אני מחפש מסך מחשב עד 24" לגיימינג ולעבודה משרדית. חיפשתי באתר של אייבורי ו ksp אבל אני לא יודע כל כך מה מתאים לדרישות שלי. תקציב עד 1400. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מחפש מסך מהיר שיתאים למשחקים כמו COD4 וכו'... גם סרטים אני רוצה לראות עליו וגודל אני לא יודע בדיוק מה מומלץ אבל התקציב הוא 3K

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, אשמח לעזרה! דיי הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים.. אני מחפש מסך 27', 4K שישמש אותי לפיתוח וגיימינג. השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח לכן אני מעדיף מסך שטוח. רזולוציה: 4K. קצב רענון: כרגע אני עם כרטיס מסך התומך בעד 60hz אך בעתיד אני כנראה אשתדרג, לכן מעדיף קצב גבוה יותר. שוב לי גם שבגב המסך תהיה הכנה לתליה עם זרוע. לגבי התקציב והקניה, עד 1500 ש"ח. אפשר בארץ אבל גם אין לי בעיה לרכוש מחו"ל - amazon, newegg וכו', כל עוד המחיר יהיה משתלם. מה דעתכם? נתקלתם במבצע מעניין בבלאק פריידי בתקציב דומה לשלי?

17. Started by nattyk212,

למשהו יש המלצה למסך גיימינג טוב עד 1500 שקל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תקציב: 1,500₪ חריגה: ~300₪ שימושים: שימושים כלליים (גלישה וכו'), גיימינג, סרטים/סדרות אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? אני משחק כל מיני דברים ככה שאין לי משהו ספציפי, לא חייב להיות במיוחד לגיימינג אבל שיהיה אפשר לשחק בו כמו שצריך. גודל מסך רצוי: לא פחות מ28", עד עכשיו השתמשתי במסך טלוויזיה 32". כרטיס מסך: Gigabyte R9 390 8GB בקשות מיוחדות: האם יש אפשרות לקנות באתרי קניות בינלאומיים (eBay, Amazon, Massdrop..)? כן. הערות: ראיתי את המסך הזה:https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18584&iszap=1 כדאי? יש מצב למצוא משהו עם רזולוציה גבוהה יותר מFHD בטווח מחירים הזה והאם זה יהיה משתלם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש מסך לבן שלי המטרה העיקרית והראשית גיימינג אבל המחשב יהיה בשימוש גם לאופיס ולאינטרנט(לבית הספר) ומידי פעם ממש לעריכת תמונות שלי. גודל 27" תקציב 1600 ש''ח. העדפה לקעור(הילד מעדיף מבין שזה פחות טוב לעריכה אבל זה לא המטרה הראשית כאמור). אפשר להזמין מאתר בחו'ל אם הוא אמין ונותן אחריות כמו אמזון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 3000) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. מצאתי את המסכים הבאים במחיר שנראה סביר, השאלה היא כמובן, האם הם מתאימים: http://www.amazon.com/gp/product/B00LJEJT3U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AZA8F2FX7HCUJ http://www.amazon.com/gp/product/B009C3M7H0/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1L9D0A8YQ4I2J http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00JB6HCIC/ref=olp_page_1?ie=UTF8&condition=new אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני מחפש אפשרויות למסך שישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים מדי פעם מסך 17" או 19", מעדיף מסך רחב. הכרטיס מסך שקיים במחשב הוא עם חיבור אנלוגי בלבד, אך מסך עם חיבור דיגיטלי (בנוסף לאנלוגי) יהיה עדיף, אך לא חובה, למקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד הנה כמה אפשרויות שחנויות הציעו במסגרת התקציב, 1200שח. אין לי מושג איך הדגמים ואם קיימים דגמים עדיפים יותר מחברה כל שהיא אשמח אם תרשמו את כל האפשרויות. LG 1752TX Samsung 731B ומסכים ורחבים, דעה על אלו יותר חשובה: LG L196WTQ HP W1907V Samsung 19 940BW תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. חייב פונטים חדים גם ברזולוציה נמוכה יחסית אני עוד לא עברתי למסך רחב ואני לא בטוח אם לקחת כזה המעבר קשה? עוד משהו - ראיתי מסכי LCD מזכוכית שהפלורסנטים בחדר משתקפים מהם , זה מה שהולך היום? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

24. Started by redersh,

אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, המסך CRT של ההורים שלי התקלקל אתמול ... פשוט לא נדלק! הבעיה אצלי יש בחדר פאנל PVA בעבודה יש 24 של DELL עם פאנל איכותי לא זוכר את שמו... ול CRT היתה איכות מסך די בסדר. הקטע עכשיו אני לא רוצה להיכנס להוצאות של יותר מ 1100 1200 שקל למסך והם רגילים למסכים באיכות .. הסברתי להם שאני לא יוכל להביא עוד מסך בכזאת איכות אבל לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה... איזה מסך אפשר להביא בסביבות ה 1100 שקל לאינטרנט ווורד שיהיה שווה קניה? שוב לא צריך משהו מפוצץ רק דגם מחברה אמינה אחריות טובה לפיקסלים שרופים וחנות אמינה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.