עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לגבי רזולוציה נראה לי 1920x1080. יותר מזה ה 970g1 שלי לא יתן fps גבוה על הגדרות ultra. מעדיף יצרנים מובילים כמו asus samsung dell. בתקציב של עד 2500 ש"ח מקסימום. תודה רבה!

2. לגבי רזולוציה נראה לי 1920x1080. יותר מזה ה GTX970 שלי לא יתן fps גבוה על הגדרות ultra. וגם הצעה למסך ללא g sync תודה לעוזרים תקציב עד 1800

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by SalvationTwist,

אני מחפש מסך טוב לגיימינג 27 אינץ 144HZ לפחות 1920 על 1080 ושיהיה אפשר לקנות בארץ כבר שברתי את האינטרנט למצוא מסך טוב כזה ואני פשוט לא מוצא בחול לא חסר דגמים של מסך כזה ובארץ לא נראה לעין וכבר נשברתי לקנות בחול אבל אני מעדיף לא לשלוח דבר כזה בדואר, לא סומך על דואר ישראל מקווה שתעזרו לי ותודה רבה

4. Started by Medox,

מפרסם בפורום הנכון הפעם אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (לפחות 144Hz וזמני תגובה נמוכים) וגם יתאים לצפיה בסדרות וקריאת מסמכים ארוכים לצרכי עבודה - כלומר חשוב לי שיהיה נוח לעיניים, תצוגת טקסט ברורה, עבודה טובה בתנאי חושך. חשוב מאד - יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט. גודל - עדיף 27 אינץ' אבל אם יש משהו נפלא ב-23 גם בסדר. תקציב - סביב 2,000, אפשר להתגמש אם מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. המסך האחרון שלי שרד 8 שנים, כך שאני מעדיף לקנות היום מסך ש"יישרוד" גם שדרוג של המחשב בשנים הקרובות. מסכים אופציונליים שראיתי: Gigabyte AORUS FI27Q Dell S2716DG Dell S2719DGF Viewsonic XG2402 Asus PG279QE LG 27GL850-B …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש מסך גיימינג בין 24-27 אינץ במחיר של 1700 לפחות חייב להיות 144Hz רזולוציה של 1080P אם יש יותר בתקציב אני אשמח חיפשתי שעות ולא מצאתי משהו טוב

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by IDOnoach,

היי מחפש מסך שהוא מצויין בצבעים- לגיימינג ועבודה 31.5-32 לא רוצה מסך 34 רחב (כי הגובה שלו נמוך מדי- שווה ערך ל27) רזולוציה של 1440P צריך להיות 144HZ לפחות. למרות שגם לא ממש צריך יותר מזה. צבעים מצוינים תקציב 1500-3000 יש לי את המסך הזה שהוא סך הכל מהיר מאוד, אבל הצבעים בינוניים: https://www.maordeal.co.il/product/lenovo-g32qc-10-curved-gaming-monitor-66a2gacbis/?utm_source=Google&utm_medium=Zap.Group&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA67CrBhC1ARIsACKAa8Ra7CcZasV1pegJ-6i7tFYNF0PySYnuKq2TY1I73lVDeGhpfIzvWd0aAgmzEALw_wcB האם יש מסך בתקציב שיהווה שדרוג משמעותי ממנו? האם יש OLED\QLED בגדלים האלו?

7. Started by ronen100,

קניתי מחשב עם כרטיס RTX 2060 SUPER ועכשיו מחפש מסך שינצל את היכולות של הכרטיס ,מחפש מסך 27 (עדיף) או 24 ( אם יותר איכותי ) עם 1440p 144hz ראיתי את המסך של asus designo mx27aq האם זה מסך טוב או כדאי לחפש מסך אחר ( מעדיף להישאר בתקציב של עד 1800 אבל אפשר למתוח עד 2000 )

8. מחפש מסך גם טלוויזיה וגם מסך מחשב תקציב עד 2500 שהיה מינימום 19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. מחפש מסך דואלי למחשב ולטלוויזיה בגודל 22 "פחות או יותר למישהו יש המלצה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Tal14,

כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך. גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש מסך להורים שלי, שכבר הזדקנו ואני רוצה לפנק אותם עם 19 אינץ, לא רחב!, בכדי שיוכלו לראות יותר טוב. התקציב הוא 1350 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אך הם צריכים את המסך רק לצורכי אינטרנט ולא גרפיקה ואני חושב שזה מספיק. אני שמתי עין על VA912 Viewsonic שעולה 1350 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ומי שיש לו המלצות אחרות. תודה רבה מראש. ליאור

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  13. מומלץ פחות שיהיה איכותי יש לכם המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כמו שכתבתי בכותרת, המסך לצורכי גלישה באינטרנט, אייסיקיו, ודברים כאלה... מה מומלץ? מה דעתכם על DELL E197FP ? או LG L1953TR?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by kkffiirr,

שלום אני מחפש מסך דק לשימוש ביתי, שלא יתפוס הרבה מקום (אני קצת חושש לתלות על הקיר, אבל זו יכולה להיות אופציה נחמדה). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Shiker,

מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד

17. Started by guyfaran,

תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל,תודה מראש נ.ב 19-20 אינצ' בבקשה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. אחי קונה מחשב והתקציב קצת לוחץ אני חייב לקחת מסך ושיהיה זול מאוד יחסית כדי שיהיה מקום לדברים טובים אחרים אני יכול פשוט למצוא את הדבר הכי זול בזאפ ולגמור עיניין אבל בכל זאת אני רוצה שזה יהיה שווה משהו, ואתם הכי מבינים בזה אז אני צריך המלצה למסך תקציבי שיהיה בכל זאת לא רע אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  20. Started by dekgol,

קראתי איפשהוא שהוא צריך לתמוך ב 3D stereoscopic viewing אם אפשר לתת קצת הסברים כי הבנתי שיש מסכים שמראים 3D גם ללא משקפיים מיוחדות, ויש מסכים המצריכים משקפיים מיוחדות תודה.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kaboonkal,

אני מחפש להחליף/להוסיף מסך למחשב. השימושים העיקריים הם משחקים סרטים ועבודה כללית. התקציב הוא באיזור 1500, מוכן להתגמש אם יש הבדל ממשי. עדיפות למסך 144HZ (חשוב), עם הטייה ושינוי גובה (פחות חשוב אך עדיף). אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by darkonerxd,

המסך הקודם שלי (ACER AL1715) נשרף,פתאום מתחיל להבהב וריח שרוף יוצא ממנו . טוב לעניינינו אני מחפש מסך חדש ככה בתקציב לא כזה גדול..אני משחק FPS אני צריך מסך עם קצב רענון 75+ (יש הבדל בין 75 ל 60) וזה מורגש מאוד אז שלא תגידו למה אתה צריך מעל.. השימושיים שלו בעיקר לגיימינג וסרטים.. שבוע טוב

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by efee123,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לברר לגבי מסך אני זקוק להמלצות. הדרישות הן: 1) אופיס- word וכו', פוטושופ, גלישה באינטרנט. 2) משחקים- כ.מסך GTX460 או HD5770. 3) כנראה יהיה גם כרטיס טלוויזה כדי לערוך קצת וידאו... אודה לכם אם תמליצו לי על מסך! תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.