עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש מסך למשחקים שיהיה טוב גם לעבודות אופיס ואינטרנט. מסך עם פאנל MVA כי שמעתי שהם הכי מומלצים ובעלי צבעים מדהימים. אם אתם מכירים כאלו מסכים אנא המליצו בבקשה. אשמח לכל הערה והארה . יום טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. מחפש מסך בעל רזולוציה של 1200*1920, תקציב בסדר גודל של 1300 ש"ח, כמובן שאם יש משהו מומלץ בפחות אז מעולה. המסך נועד לצרכי עבודה ובדיקות ספציפיות ברזולוציה זו. בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  5. שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. עד שחשבתי שמצאתי את המסך המושלם בשבילי ( dell 2007fp) עושה רושם שנורא קשה להשיג אותו ובנורא אני מתכוון אולי לא אפשרי בארץ (שזה לא אפשרי מבחינתי). לכן אני מקדים תרופה למכה ואני כבר אתחיל לתכנן תוכנית ב': דרישות: גודל ''20 - ''22 עדיפות לא רחב (בעיקר אם הוא בגודל ''20) צרכים: מסמכים גלישה סרטים ומעט עיצוב גרפי (ואולי בעתיד משחקים) וכמובן אין מה להציע לי את ה dell שעליו במקביל אני מברר אם אפשר להשיג או לא.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  7. לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Jesper,

ההתלבטות היא אם לקחת מסך 19" בינוני או 17" המליצו לי על E196FP Dell או E197FP Dell (שאגב מה ההבדל ביניהם בכלל?), בתור מסכי 19" זולים ולא רעים. מה דעתכם עליהם? ואיפה אני ארגיש הבדל בינם לבין מסך 17" טוב, נגיד 731BF Samsung? במשחקים? כשאני אראה סרטים? הסיכוי שיווצרו בהם פיקסלים שרופים גבוהה יותר?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך vp930B של viewsonic או 971P של סמסונג. מה שהיה חשוב לי זה פאנל איכותי (זויות צפיה זה גורם מאוד מכריע בחדר שלי) ואיכות תמונה. לא בחרתי מסך רחב כי אני צופה בממש מעט סרטים על המחשב. מישהו מכיר עוד דגמים שיכולים לעניין אותי לפני שאני קונה?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Aternus,

השימושים העיקריים שלי הם (לפי סדר העדיפויות): סרטים משחקים תיכנות אינטרנט וטקסט כמובן עדיף פאנל איכותי ועיצוב נוח תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: ‏W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Seaninho10,

אז ככה, אני מחפש מסך מחשב (כמובן..) בתקציב הנ"ל. השימושים שלו הם בעיקר משחקים, סרטים וסדרות. כרטיס מסך תותח יש אז לא לדאוג ( למתעניינים:: X1950XT 512MB ) תודה לכל העוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Rocktor,

הי, יש לי כיום מסך ביחס 3:4. החלטתי להחליף אותו ולאחר חיפושים והתנסויות הבנתי שלא נוח לי לכתוב עם מסך רחב לכן החלטתי לבחור במסך עם pivot. השימושים העיקריים של המסך יהיו צפייה בסרטים ובטלוויזיה, עבודה עם טקסט ומשחקים. מחיפוש בזאפ ראיתי את המסכים הבאים: -ה2209WA המדובר - Samsung BX2440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753523 -הF2380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 וה-U2311H לשימושים שציינתי, איזה מסך יהיה הטוב ביותר? ולגבי אחריות- על זאת של dell שמעתי רבות. יש למישהו ניסיון עם זו של סמסונג? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by Amit_H,

מסך LCD או LED. רזולוציה: 22"-24" (תלוי בתמורה ביחס למחיר). המסך מיועד למשחקים ברמה גבוהה ולסרטים, אך גם לקריאת מסמכים. כך שאם זה 22" - רזולוציה של עד 1680 על 1080, אם זה 24" - עד 1920 על 1080, על מנת שיהיה אפשרי לקרוא מסמכים בלי להוציא את העיניים. חשוב שהמסך יהיה לפחות עם פאנל IPS. והכי חשוב, בבקשה לא לחפש לי מסכים בזאפ בלי שיש לכם ניסיון אישי עם המסך. בבקשה להציע מסכים שאתם יודעים בוודאות על איכותם ולא רק עפ"י נתונים על הנייר. דבר אחרון - מעדיף מסך עם מסגרת שחורה. במהלך החיפושים שלי מצאתי שלושה מסכים שאולי יתאימו לדרישות, בבקשה הביעו דעה: Dell 2209WA http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2209wa.htm Dell G2210 LED http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9466 LG…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אוקי ראיתי שכבר פתחו כמה אשכולות לגבי נושא זה אך כשהגבתי בהם לא קיבלתי תשובה מספקת ולכן פתחתי אשכול משלי. אז ככה אני מחפש מסך שהתקציב שלו הוא כמו שציינתי בכותרת פלוס מינוס 1000 ש"ח. לפיכך אציין את הפרמטרים שיותר חשובים לי במסך (זה לפי סדר חשיבות): 1. איכות התמונה 2. חדות 3. גודל הצג 4. גודל המסך עצמו (כלומר שלא יהיה מאד עבה) כעיקרון אין לי צורך בפונקציות מסויימות כגון מסך מסתובב או כל מיני דברים בסגנון. לאור כך הלכתי לכמה חנויות שקניון שסמוך לביתי לשמוע את הצעתם, כולם פה אחד המליצו לי הצג P2370 של Samsung שהוא 23 אינץ תומך ברזולוציה של 1920*1200 או משהוא בסגנון, תומך ב HD ובכניסת HDMI, זמן תגובה של 2MS אני חושב וכמובן הוא יפה(ראיתי אותו בחנות). לשאלתי, ראיתי שבפורום כולם …

18. האם מישהו כאן יכול להמליץ על מסכים גדולים (20 ומעלה) שהם לא WIDE? היחיד שמצאתי הוא מסך של סמסונג בגודל 20 ורזולוציה 1600*1200, אבל הניגודיות גרועה (1:800) וגם זמן התגובה לא משהו (5MS). הייתי מעדיף ניגודיות של 1:2000 לפחות, זמן תגובה - 4MS, עדיף 2. המסך הכי גדול שמצאתי שמתאים לתנאים האלה הוא 19" של LG. ועוד שאלה: החל מאיזה גודל מסך (רזולוציה) מתחילים להרגיש הבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה לבין דגם ה-640 מגה? אם אתם שואלים, הסיבה לכך שאני לא רוצה מסך פורמט רחב היא שיש הרבה משחקים שלא תומכים בפורמט הזה (החדשים אולי כן, אבל יש כמה לא ממש ישנים שלא).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. השאלה בכתורת, ללכת על מסך LCD או ע פלזמה איכותית? אני לא ממש מבין בזה לאיזו רזולוציה מגיע מסך נורמלי בגדלים כאלה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום למומחים. הגיע הזמן להחליף את שני ה21" CRT שרובצים לי בסלון. עיקר העיסוק שלי במחשב הוא עריכת וידאו ופוטושופ, ולכן LCD תמיד נראה לי קצת "מייפה" את התמונה ולא מהיימן לתיקוני צבע וגרפיקה שעוברת לדפוס. התקציב שלי בעייתי בגלל שאני צריך שני מסכים ולא אחד אז אני שואף לאיזור ה2000 ש"ח, אני מעדיף מסך מעל 20" ומבחינתי גם 3X4 הולך, כי ככה אני עובד כל חיי. אני מאוד אשמח אם תתנו לי מותגי מסכים עם הסבר קליל למה הם טובים לצרכים שלי כי אני לא אוהב להקשיב למוכרים בחנות אלא לבוא כשאני יודע מה אני רוצה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. היי, אני מחפש מסך מחשב בגודל הנ"ל אבל חשוב שיהיה מתכוונן (במיוחד לגובה), ציפוי מט, עם USB HUB וכמובן עם רמקולים מובנים לפחות 2 של 2W. פעם אחרונה שהחלפתי מסך הייתה המלצה גורפת על פאנל IPS, האם זה עדיין נכון לגבי מחשב לשימוש ביתי ולא למשחקים? תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.

23. Started by Ofer Matityahu,

יש חייה כזאת? היה לי pg27aq ASUS אבל הוא נשרף מחפש יורש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DerHunter,

היי, הסתכלתי על לא מעט מסכים וכרגע אני מתלבט בין שניים: Asus VG278QR: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1016265 MSI Optix MAG271CR https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998954 אני יודע שהMSI עם פאנל VA ורציתי לדעת אם הוא שווה את ההפרש בין המסכים. אם יש המלצה למסך 27" 144hz תומך g sync אחר באיזור המחירים האלה שעדיף אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Spangly,

היי, אני מחפש לקנות מסך גיימינג עם 144hz שהוא 1920x1080 וכמה שפחות זמן תגובה, בנוסף גם חיפשתי מסך IPS בסגנון אך לא מצאתי משהו במחיר מתאים אז התפשרתי על מסך VA, המחיר שלי הוא עד 1500 שקל. מצאתי את המסכים: מספר 1 ו-מספר 2, רציתי לבקש חוות דעת, האם המסכים האלו טובים לגיימינג? האם הם שווים את המחיר? והאם יש מסכים יותר טובים ממהם בעד 1,500 שקל? ואיזה מהם עדיף? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.