מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך LCD רחב 19" לעריכת וידאו. התקציב שלי הוא בין 1000 ל- 1200 ש"ח. מה מומלץ? איך CHI MEI? יש אותו ב1090....
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש עם מסך CRT ישן ורציתי לשדרג, אני רוצה מסך שתומך ב 1080 HD ושלא יהיה יקר מדי תודה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך למחשב שלי. אני לא רוצה לעבור את ה 1400 ש"ח. יש לי כרגע 3 הצעות: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# או http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=&ln&item_id=171 אני יודע שה LG רק 17", אבל לפי מה שהבנתי גודל הנקודה חשובה, ושל ה LG היא 0.264 ובדל היא 0.294 יש לכם עוד הצעות למסכים טובים במחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מדובר במסך לגרפיקה שדורש כיול מיוחד אלא פשוט שהצבעים יהיו כמה שיותר חיים וחדים! (לפני כמה שנים קניתי סמסונג 223משהו ומאוד התאכזבתי מהצבעים האפרוריים שלו) רזולוציה של 1680-1050 אני מעדיף לא FHD כי זה מקטין את הדסקטופ יותר מדי והכרטיס לא יסחוב במשחקים... אבל מה שיותר חושב זה הצבע
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LED, רצוי בגודל 20", אבל אפשר עד 22", שיהיה עם פאנל IPS שיהיה איכותי, לא למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מסך שהשימוש העיקרי שלו הוא סרטים הגודל בין 21-24 והוא רוצה שזה יהיה LED (הוא מתעקש על LED ואפשר גם בלי אם יש מסך שעדיף על כל הLED) התקציב הוא עד 1200 אני חשבתי לנסות לשכנע אותו על Dell U2311H למרות שהוא לא LCD כי הבנתי שהוא המסך הכי טוב שמתאים לתקציב שלו
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כבר מסך אחד כזה ואני רוצה לקנות עוד אחד בשביל Dual screen. בZAP כבר לא ניתן למצוא את המסך הזה, מישהו יודע אם אפשר עדיין לקנות איפשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להשתדרג ולעבור ממסך הCRT הנוכחי שלי למסך LCD חדש. במחשב אני בעיקר גולש באינטרנט, עובד ב openOFFICE ורואה סרטים/סדרות. אני רוצה מסך שיהיה WIDE SCREEN וכמה שיותר גדול (מינימום של 20"). חשוב שיהיה מסך איכותי עם עדיפות למסך HD (שמעתי שכבר הגיעו כמה שכאלה לארץ). התקציב עומד על כ4,000 ש"ח ויכול לחרוג בכ1000 ש"ח למעלה/למטה. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי המלצות על מסכים של NEC, ASUS ועוד איזה דגם - אבל הם יותר זולים מהתקציב שעומד לרשותי וחשבתי אולי אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב שיש לי. תודה רבה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש 2209WA אבל הוא יחסית קצת ישן ורציתי עוד דעות!! אני לא חושב שבשביל סרטים יהיה הבדל של ממש ולהוסיף ולקנות מסך 2000-2500 ש"ח עכשיו יש לי מפרט כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW אני ייצטרך לשפר כרטיס מסך בשביל להינות ממסך איכותי? בעיקרון זה לסרטים ובקטנה משחקים שאני משחק מדיי פעם.. אבל אני משחק במשחקים חדשים גם בהגדרות דיי נמוכות!!! עדיפות מסך טוב עד …
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדם אז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקים עכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווה ועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מבחינת איכות וביצועים מה יותר טוב "19 או "20 או "22 ? איזה מסכים טובים יותר למשחקים אינטרנט וכ"ו רחב או צר? ואל איזה דגמים של מסכים אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לא משנה לי טלוויזיה או מסך מחשב. רק שאם מדובר במסך מחשב אז אצטרך סטרימר וכן שיהיה ניתן לחבר אליו רמקולים. ישמש בעיקר לסרטים. לא יודע אם שווה את המחיר ה oled או psi, אם 4k או 2k, פשוט תציעו משהו עם איכות צבעים גבוהה שנותן תמורה גבוהה למחיר. כמובן שחשוב לי שהכל יראה איכותי כמעט ללא פשרות(אלא אם המחיר מתייקר בלי פרופורציה) חשוב לי האפשרות שניתן לחבר אליו מחשב. תקציב בין 1500 ל 4500 מה שהכי נותן תמורה למ
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מסך שישמש בעיקר למישחקים, ל-PC וגם XBOX 360, בחיבורי HDMI (או DVI + HDMI) (המחשב: Core i3 540 + Radeon HD5670) הייעוד העיקרי הוא משחקים כמו כן חשוב לי איכות המסך - מבחינת אמינות, שיחזיק מעמד כמה שנים טובות משיטוטים ב-ZAP וקריאת ביקורות, שמתי עין על מסך ה-LED 24" Samsung דגם BX-2450 שעולה כ-1,400 ש"ח האם זו קנייה טובה, אוש שיש העדפה אחרת? האם יש מסכים איכותיים יותר גדולים (למשל 26") במחיר דומה? (כמובן לא LED) נ.ב. אם יש אתרי קניות שמציעים מסך כזה ב-"החל מ-1,099 ש"ח", בכמה לדעתכם אפשר להוציא את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי חברים יקרים. לאחרונה רכשתי את המפרט הבא ללא מסך: Intel Core i9 13900K / 1700 Box NZXT Kraken Elite 360 RGB Black Water Cooler Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 Dominator Platinum RGB Samsung SSD 1TB 990 PRO NVMe M.2 Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD Gigabyte Z790 AORUS XTREME ועכשיו בחיפושים אחר השלמת הסטאפ עם מסך איכותי לחוויית גיימינג מקסימלית מתלבט בגדלים וגם אם כדאי ללכת על אולד (סכנת צריבות) אודה לעזרתכם בהכוונה כאמור תקציב עד 10K תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא רציתי להידחף לדיון שפתחו פה שנושא את הכותרת הזאת, אז פתחתי אחד משלי. לפני כמה חודשים התייעצתי פה לגבי רכישת מסך בתקציב של 2-2.5K, השימוש שלי הוא פחות למשחקים ויותר לצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) ולעבודה בפוטושופ (אני צלם חובב ועובד הרבה מאוד על עריכות) וכמובן לכתיבת מסמכים, אינטרנט וכו' , בפעם הקודמת המליצו לי על הDELL 2007WFP, רציתי לדעת אם יש כיום מסך יותר ממולץ ממנו בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-