מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תודה ל ORLEANS שהמליץ לי על המסך הנהדר הזה... המסך הוזמן יום רביעי מחנות בשם AUDIOVIDEO .... יום למחרת השליח הגיע לביתי עם המסך. אז חיברתי את המסך ו22" זה אחלה גודל אני חשבתי שזה יהיה קטן... רואים פשוט מדהים במסך הזה סרטים חוויה לא נורמלית ומשחקים רצים מעולה אני אוסיף תמונות בהמשך... נ.ב : יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשים כדי להוציא את המיטב מהמסך ? לא התעסקתי עם כל ההגדרות עדיין...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
טוב בדיוק עכשיו הוספתי עוד מסך 19' לאחד זהה שיש לי אז כמה שאלות 1.אני יודע שיש כמה מצבים, איך בוחרים אותם? בדרייברים של ATI לא מצאתי כלום 2.ברגע שיש יישום על מסך מלא ואני מעביר תוכנה במסך אחר לפוקוס היישום שעל מסך מלא מתמזער יש דרך לבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה כבר חצי שנה פחות או יותר 19" LCD LG L1970HR לפני שבוע קיבלתי מערכת סטריו והתקנתי את המערכת עצמה ממש צמודה ליד המסך הרמקולים לא קשורים, הם תלויים בחדר אתמול אני פותח את המחשב ואני מגלה שמשהו מוזר במסך הפכתי את המסך לרקע שחור ואני רואה מלא עיגולים לבנים.. ממש כל המסך עיגולים לבנים לא יודע אם זה שרוף או תקוע אבא שלי חושב שזה נגרם ע''י המערכת בגלל שהיא צמודה למסך וזה משבש את המצב של המסך לגבי המסך לא תיהיה שום בעיה אני מחליף אותו, יש לי אחריות עליו ל3 שנים אני פשוט רוצה לדעת למה זה הגיע למצב של פיקסלים שרופים או תקועים? בכלל המערכת או בכלל סיבה אחרת..... תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם קיימים היום מסכי LCD ,שמריצים 100הרץ ? למכירה בארץ? אם כן , אשמח ללינקים \ דגמים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר לא יודעת מה לקנות התבלבלתי מכל המסכים... חשבתי לקנות את ה-2007WFP אבל ראיתי הבנתי שקשה להשיג אותו איך ה- 226BW או ה- 2243BW אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung 2253BW או AOC 2219P2 - מסך חדש עם pivot , אגב מישהו מכיר את החברה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים בעיקר, לסרטים ולדברים הרגילים. בדקתי כבר במפרטים המומלצים ורק נשאר לי לברר כמה דברים בנוגע למסך. יש העדפה למסך מלבני או מרובע? ומה הסיבות לכך? ואם כבר אז אני אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 19-20 אינצ', במחיר 1000-2000 בערך. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
איך אני יודע אם המסך שלי מכוייל כמו שצריך? יש לי תוכנה כזו שמגיעה עם המסך שאני בעיקרון מכוון בה צבעים, כחול, ירוק, אדום.. מזיז ימינה ושמאלה עד שאני תופס בול ואני יכול להכין גם 'ערכות צבעים', למשל יש לי SRGB מוכן שהגיע עם המסך ואני יכול לפיו לסדר את הצבע לדוגמא כשאני כיוונתי את הצבעים בתוכנה, זה יצא בהיר יותר מהSRGB אז איך אני יכול לדעת מה באמת הצבע האמיתי או שזה לפי העין? ואת הבהירות לשים על כמה שנראה לי או לשים על 100 כמו שהמסך הגיע איתו(הורדתי ל50)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
האם ללכת על lg2242 או על SAMSNG 2243?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" שאני יוכל לחבר אליו גם את הPS3 וגם את המחשב, רצוי שיהיה לו רמקולים. לא חשבתי על דגם מסוים אך בין הבירורים שעשיתי, באופיס דיפו המליצו לי על 225MSוSamsung וגם VW222UוAsus. השימוש שלי הא בעיקר למשחקים וכו'. אשמ חלשמוע המלצות ועזרה, כדי שאני אוכל לקנות מסך חדש במהרה. תודה.
-
- 45 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, דיי חרשתי על התגובות בפורום, הכל המליצו על DELL 2007FP\WFP אבל בשל קושי למצוא אותם אני דיי בטוח שאני יוותר. אני מחפש מסך טוב לעיניים, לא חייב להיות סוף הדרך אני לא גרפיקאי מומלץ לטקסט, בעיקר אבל גם סרטים ופחות משחקים. לפי מה שאני הבנתי מומלץ פאנל S-PVA אבל אני לא יודע באיזה מסך יש את זה ואיזה מסך הוא טוב. אני יושב במרחק של משהו כמו 70-80 סנט' מהמסך אז אני מניח שאני מחפש 20 אינצ'. כרגע אני עובד כבר שנתיים על Laptop - LG 5SLE ככה שאני מקווה שיהיה שיפור בתצוגה. הרבה ציינו את הפאק של מסך ה - S-IPS (זליגת אור) מה הפאק של S-PVA? תודה יבגני
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה לנכון ליידע אתכם מכיוון שידוע לי שחברי הפורום מחפשים את המסך האיכותי הזה בנרות כבר מספר חודשים. הבוקר קיבלתי מייל מפנדה שמבשר על הגעת המסך למלאי החנות, ביחידות אחרונות. הנה קישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194 זאת הזדמנות מצויינת לכל אותם אנשים שהמתינו תקופה ארוכה בתקווה שהמסך שוב יגיע לארצנו. מקווה שעזרתי!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי 2243BW. חיברתי את המסך ולא התקנתי את התוכנות הנילוות של המצורפות. העיגול של הויסטה ב"התחל" הוא טיפה מתחת למסך לא רואים עיגול מלא במסך - אין ממרכזים מסדרים מסך - לא ניתן לעשות AUTO ADJ. יש לי כ. מסך 8400GS. עכשיו לגבי צפיה בסרטים נתקלתי פיקסלים במסך.... עכשיו הורדתי סרטונים של HD וכשזה עובר לפריימים אחרים רואים פסים בריפרוש לאורך המסך מאין ריצודים כאלה. איך מסדרים בעיות אלו? מכוונים מסך וכו? ועוד שאלה. אחרי שהתקנתי את התוכנה של הPIVOT האם זה צריך לעבוד לבד בסיבוב המסך? או שצריך להפעיל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני קונה מסך דל, ברגע הקניה אני פותח את המסך בחנות,וכמה מינימום פיקסלים מתים אמורים להיות בשביל להחזיר את המסך ברגע הפתיחה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שלא הצלחתי להשיג את הWFP בשום חנות... צריך לחפש מסך אחר :\ התקציב הוא 2000 שקל + -, אני יחרוג במידה וזה יהיה ממש הכרחי, המסך צריך להיות רחב והוא ישמש בעיקר לסרטים ולמשחקים. תודה מראש, אם צריך עוד פרטים רק תבקשו.
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ולכן אני פונה אליכם בשאלה, איזה עוד מסך מומלץ בטווח המחירים 2000-2500 שקל ומתאים לעבודה עם גרפיקה ועריכת תמונות? נ.ב. רצוי שיהיה בגודל 20" לפחות, רחב יכול להיות נחמד, אם יש אופציה לתליה על הקיר - תתקבל בברכה, והכי חשוב - שיהיה זמין במלאי בארץ (אני כבר חודשיים מנסה להשיג את הDELL ללא הצלחה)
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7700684 זה עד מחר בבוקר נראה לכם שווה?? אם אתם יכולים תפרטו טיפה בתשובות כי אני לא מבין גדול במסכי LCD ואני כבר מת לקנות אחד
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, חברתי עכשיו את המסך ויש לי כמה שאלות אליכם. 1.קודם כל איך מכיילים אותו? הורדתי את הבהירות ל50% חוץ מזה ,מה אני עושה? מה מומל. לטקסט\סרטים. 2.לא מצאתי דרייברים בדיסק, הורדתי משהו מהאנטרנט אבל במנהל ההתקנים הוא עדיין מופיע לי בתור Plug and Play Monitor ,(כלומר הווינדוס לא מכיר אותו) ,זה משנה משהו? אני על XP SP2 מחובר דרך DVI. תודה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
דרוש מסך לצורך טקסט - שימוש עיקרי, סרטים - שימוש משני. משחקים - בספק מאוד... קראתי קצת באתר, וראיתי המלצות על הדל ואני מבין למה. מבין שאפשר להשיג את WFP אצל מספר חנויות, אבל עוד לא בדקתי. מה עדיף DELL 2007FP או 2007WFP עבור טקסט ?? הבנתי שיש אפשרות נוחה לעבוד עם שתי תמונות במסך, איזה מסך יותר נוח בשביל הצגת שני מסמכים/עמודי טקסט זה בצד זה? האם המסך הרחב או הרגיל? האם מצב פיווט PIVOT יותר נוח לעבודה עם מסמכי טקסט, ואם כן - באיזה מסך? דווקא המסך הרחב יותר צר, ככה במצב PIVOT הוא יותר ארוך ואפשר לראות מסמך ארוך יותר. איך המסך 24" שלהם לצורך טקסט? לא גדול מדי?? אם צריך להתרחק מדי, זה לא טוב, כי אני כותב תוך כדי על דפים לפעמים, לא רק מקליד. אני מאוד רגיש לסוג המסך, ועובד כאמור …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-