עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by R0tem1,

הכרטיס מסך שלי הוא HD2900PRO אני רוצה לתלות את המסך על הקיר. מרחק הצפיה לשימושים של מחשב (בעיקר משחקים) הוא 1.2 מטרים ולצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) קצת יותר מ2 מטרים. איזה גודל ואיזה דגם יעשה את העבודה הכי טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  2. יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by J0n1,

אם אני רוצה לחבר מחשב נייד למסך מחשב, ואני צריך להשתמש במתאם VGA לDVI: 1. איך תהיה האיכות? 2. הרזולוציה תהיה טבעית או תמרח? 3. איך בעצם זה עושה את ההמרה? הרי VGA זה אנלוגי וDVI זה דיגיטלי... אני מדבר על מתאם כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8312 תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by ychig,

אני מעוניין לקנות את המסך למחשב ובנוסף שישמש אותי לPS3, השאלה שלי היא האם המסך יקבל מהPS3 את הרזולוציה הטבעית שלו - 1920X1200 ? (כי אני יודע ש1080P זה 1920X1080 :-\) אולי יש דגמים אחרים של דל או לא של דל שאת יכולים להמליץ לי בסביבות ה3K ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOT תקציב: עד 1400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  6. המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  9. שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  10. אני יודע שיש אפשרות לפצל את המחשב לכמה מסכים ע"י כרטיס מסך מתאים, השאלה שלי היא איך זה מתבצע, העכבר עובר ממסך למסך? אני מחליט מה לפתוח בכל חלון? אשמח לפירוט לגבי הנושא הזה. תודה

• 9 תגובות
    • 6k צפיות
  11. איזה מסך מחשב הכי מומלץ היום ? 1400-1600 שקל אפשר קצת יותר ......... מסך LCD 22 אינז'

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by evy_s,

המסך הנ"ל היה בוואלה שופס במכירת סופ"ש , זכיתי בו ב900 ש"ח... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך ומה דעתכם עליו , לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט חוץ מבאתר של סמסונג והנתונים נראים שם בכללי טובים. http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MYMRBQ/XAA&fullspec=F לגבי המחיר מה דעתכם? מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שאין כמעט מסכי 19" של חברות מוכרות במחיר הזה. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ככה שטוב לי שהוא לא רחב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gman_il,

הי חברים. האמת שאני לא ממש בקיא במחירים אבל נראה לי שבאזור 2.5K זה יהיה סביר (אני מקווה שאני בכיוון) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shirNoshe,

בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  15. האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by pinky_28,

האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  18. ..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by shlompis,

שלום, באילו אתרים אוכל למצוא מאמרים וסקירות למסכים ? חיפשתי בגוגל "Monitors reviews" וקיבלתי מגוון תוצאות. אם אתם מכירים אתרים מומלצים אשמח לשמוע. הנה מה שאני מצאתי : http://www.testfreaks.com/monitors/ http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=10 הפורטל של המגזין - PC Magazin http://reviews.cnet.com/monitors-projectors/ תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Pini Mizrahi,

אני או-טו-טו-טו קונה EIZO S1931, אבל איזה? מה מסמלות שתי האותיות בסוף הדגם, H לעומת A? חפרתי באתר של היצרן ולא מצאתי. ה-A יקר בכ-130 ש"ח מה-H? למה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  21. אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by Pollik,

יש לי מסך AOC LM728 ולחצתי על המניו וזה כתב OSD Locked וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לשחרר את זה... מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  23. Started by J0n1,

אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by pumikiG,

אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  25. אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים