מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא HD2900PRO אני רוצה לתלות את המסך על הקיר. מרחק הצפיה לשימושים של מחשב (בעיקר משחקים) הוא 1.2 מטרים ולצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) קצת יותר מ2 מטרים. איזה גודל ואיזה דגם יעשה את העבודה הכי טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המליצו לי על ASUS MW221C והמליצו לי על SAMSUNG SyncMaster 226BW מה יותר טוב? וזה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? אם כן אז יש לי RADEON x1950PRO 256MB תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOT תקציב: עד 1400 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש,והוא רוצה לקנות מסך שיתאים בעיקר למשחקים (crysis,bioshock,CAD4...) בגודל 19" או 22" , מבלי להתפשר יותר מדי על דיוק הצבעים ורמת הבהירות. האם קיים מסך כזה שהוא לא TN? ואם לא - מהו המסך מסוג TN המומלץ ביותר למשחקים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
איזה מסך מחשב הכי מומלץ היום ? 1400-1600 שקל אפשר קצת יותר ......... מסך LCD 22 אינז'
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין הדגמים chemei 222h samsung 2043 - יכולות ארגונומיות ואולי גודל יותר מתאים של 20'' דגם אחר של lg שתציעו או asus חשוב לי כיוונון גובה, איכות צפיה ובכוונתי גם להשתמש בו כטלוויזיה - אם בדרך של חיבורים כמו של ה chemei או מסך אחר וכרטיס טלויזיה איכות הצפיה חשובה יותר מהחיבורים שמגיעים עם המסך תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'. המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים. בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם. תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200. אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC. אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות . תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך למחשב ובנוסף שישמש אותי לPS3, השאלה שלי היא האם המסך יקבל מהPS3 את הרזולוציה הטבעית שלו - 1920X1200 ? (כי אני יודע ש1080P זה 1920X1080 :-\) אולי יש דגמים אחרים של דל או לא של דל שאת יכולים להמליץ לי בסביבות ה3K ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מסך AOC LM728 ולחצתי על המניו וזה כתב OSD Locked וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לשחרר את זה... מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
המסך הנ"ל היה בוואלה שופס במכירת סופ"ש , זכיתי בו ב900 ש"ח... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך ומה דעתכם עליו , לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט חוץ מבאתר של סמסונג והנתונים נראים שם בכללי טובים. http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MYMRBQ/XAA&fullspec=F לגבי המחיר מה דעתכם? מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שאין כמעט מסכי 19" של חברות מוכרות במחיר הזה. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ככה שטוב לי שהוא לא רחב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לפצל את המחשב לכמה מסכים ע"י כרטיס מסך מתאים, השאלה שלי היא איך זה מתבצע, העכבר עובר ממסך למסך? אני מחליט מה לפתוח בכל חלון? אשמח לפירוט לגבי הנושא הזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, באילו אתרים אוכל למצוא מאמרים וסקירות למסכים ? חיפשתי בגוגל "Monitors reviews" וקיבלתי מגוון תוצאות. אם אתם מכירים אתרים מומלצים אשמח לשמוע. הנה מה שאני מצאתי : http://www.testfreaks.com/monitors/ http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=10 הפורטל של המגזין - PC Magazin http://reviews.cnet.com/monitors-projectors/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-