מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היה לי ויכוח עם חבר :argue: למה אני צריך חיבור של S-video כדי לחבר מחשב לטלויזיה למה אני לא יכול להשתמש בטלויזיה בתור מסך ולחבר אותה ל DVI אם מישהו יכול להסביר לי את זה ברמה חומרתית אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש שהגיע זה עתה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 השידרוג היחד שבוצע הוא הרחבת זיכרון ל-4 ג'יגה הבעיה היא שכאשר חיברתי את המחשב, המסך מטושטש. המסך הוא רחב 22 אינץ' מתוצרת MAG. כרטיס המסך הוא של אינטל G33/G31 ניסיתי לשחק עם הרזולוציות, קצב הריפרוש וכו' - אך זה לא פתר את הבעיה. מה אפשר לעשות? יכול להיות שהאשמה היא בכרטיס המסך? תודה!
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
בכל מסכי ה-LCD שהיו לי - החלק התחתון של המסך יותר בהיר מהעליון. אם תפתחו PAINT או משהו בסגנון ותציירו עיגול בצבע מסויים בחלק העליון, ועיגול באותו צבע בחלק התחתון תוכלו בבירור לראות הבדל קל בצבעים. זו תופעה מוכרת? קצת מרגיז, האמת.
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש מסך איכותי בגודל 23 אינץ בעל איכות טובה HDMI כמובן וחברה עמידה (LG, SAMSUNG,....) אני מתלבט אם לקנות מסך 3D או מסך HDMI LED רגיל, ביינתים אשמח להצעות למסכי LED ללא 3D תודה
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
17 LG 1719S או SAMSUNG 740N איך שני המסכים האלה - מה יותר טוב כל אחד עולה 900 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hitachi.ae/eng/products/consumer/products/tvs/l32s02a.html זאת הטלויזיה שיש לי . השאלה איזה רזולוציה לשים בה כשאני מחבר אותה למחשב
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
והאם ההבדל משמעותי בכלל? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
(אני יודע שזה נראה כאילו זה לא קשור לפורום הזה, אבל תנו צ'אנס... ) רוב האנשים פה משחקים משחקים ברזולוציות ממש גבוהות, ובגלל זה המשחק לא רץ טוב, והם צריכים לשחק עם הגדרות "נחותות" יותר. השאלה, אם לא עדיף לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, ולהנות מהגדרות גבוהות יותר? לדוגמא, כולם אומרים פה שקרייסים לא יכול לרוץ כמו שצריך על אף מחשב ברזולוציות גבוהות על ההגדרות הכי גבוהות, ולכן משחקים בהגדרות יותר נמוכות. אצלי הוא רץ מעולה, כשהכל על V.high, ברזולוציה של 1280X1024 (שזה הכי גבוה של המסך שלי). עכשיו אתם שואלים את עצמכם, מה זה קשור לפורום מסכי מחשב? אז ככה. הסיבה היחידה שאני רואה לשחק ברזולוציה ענקית על חשבון הגדרות גבוהות יותר, זה כי למסכי LCD יש רזולוציה טבעית, שפחות ממנה לא רוא…
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
נסעתי היום לראות מסכים ולהבין בעיניים על מה כולם מדברים. ראיתי DELL (בLCDTV בפ"ת) LG, SAMSUNG (אופיס דיפו), ועוד כמה ASUS וDAEWOO וACTIVA זולים שעדיף לא לדבר עליהם... בחנתי עד כמה שיכולתי: DELL - קטע מסרט ב YOUTUBE, ובכל השאר מצגת תצוגה של החנות (שזזה ממש לאט כמובן) ואח"כ (כשביקשתי במיוחד) איזה סרטון קטן ודי כהה. קודם כל באופיס דיפו בכלל לא יודעים מה זה פאנלים ולא ידעו בכלל מה לענות לי. למזלי, ממה שלמדתי פה, כבר די זיהיתי לבד. ממצאי התחקיר: בDELL המסכים די יקרים, גם הפשוטים (מתחיל מ1500 למסך TN). השוותי בין TN ל S-IPS (מסך DELL S-IPS של 20 אינץ' ב2000 שח למי שמעוניין, לי קצת יקר) מבין 2 החברות הראשונות, היו כמובן הרבה זבל, צבעים מוזרים וכתב של פוזלים... הפיינלי…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
המסך החדש של החברה הקוריאנית מציע קצב רענון גבוה במיוחד של 240 הרץ ותמיכה ב-FreeSync, בתג מחיר שפוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שגם ה- 2209W נחשב דגם טוב אבל אני משער שלא כמו ה 2408WFP ועל הדרך: האם זולוציה שך 1920 על 1200 במסך 24" לא נותנת כתב קטן מידי ביישומים רגילים (אופיס אינטרנט וכו' )
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה בעתיד הקרוב לקנות מסך LG IPS236V כרגע, המועמדים היחידים שבינים אני מתלבט זה ה-LG IPS236V וה-DELL U2311H. לפי מה שקראתי בפורומים מהללים את הדל, אבל האם הLG יותר טוב ממנו? עריכה: גם מצאתי את המסך הזה - http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/ML239H/ASUS ML239H מתוך שלושת מסכים אלו, איזה הייתם ממליצים?
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הי חברים. ברשותי המסך הנ"ל: https://www.lg.com/us/monitors/lg-34gl750-b מכיוון שהמסך תומך ב HDR, נכנסתי להגדרה התואמת בווינדוס והפעלתי את הפונקציה, כך: https://support.microsoft.com/en-au/help/4040263/windows-10-hdr-advanced-color-settings עיניי חשכו כשהצבעים במסך פתאום שינו גוון מקצה לקצה והפכו לעמומים וחסרי חיים. ביטול הפונקציה מחזיר את התצוגה למצב נורמלי. מישהו יודע מדוע ואיך מונעים את זה (בכ"ז ארצה תמיכה ב HDR במסך). תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי מחפש מסך גיימינג בגודל 24 אינץ ומעלה. תקציב עד 900 ש"ח, גג 1000 אם יש שדרוג משמעותי. מה שצריך לדעת זה שהמסך מיועד לשימוש עם לפטופ Acer Predator Helios 300 2019 עם כרטיס מסך 1060TI ועד כמה שידוע לי יש לו חיבורי HDMI 2.0 ו-mini DisplayPort לא יודע איזו גירסא. כרגע אני משחק ועובר את ה100 FPS על המסך של הלפטופ (144Hz 3ms) שהוא מעולה אז חשוב לי שזה ישמר ואני לא ארגיש דיליי או ירידה מסוימת בFPS או זמן התגובה. לגבי רזולוציה לא אכפת לי שהיא תהיה 1080P אם 4K בא על חשבון זמן תגובה וקצב רענון.. אני מאמין שיש פה אנשים עם יותר ניסיון ממני אז סומך עליכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-