מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לנושא הקודם שלי (שננעל למרבה האירוניה לא בגללי) בגלל 3 משתמשים בויכוחים, להלן התמונות: תמונות נוספות בהמשך..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני אבא לילד מטורף על משחקי מחשב מוטרפים. קראתי את רוב הכתבות הדנות ב24 אינטש. אני קיבלתי החלטה שהדיונים סביב דל די מעייפים. אני מוכן לזרוק עוד קצת (טרם החלטתי כמה) כסף, ולקנות מסך שהוא בטוח מצויין למשחקי מחשב ואין לגביו התניות על ביצועים למשחקים. יש לבן מחשב חזק ומחכים למשיח בנושא מסך. כל פעם יש משהו חדש: זמני תגובה, הרגל, מחבר חדש, USB, לחצן חדש וכו' הגדרת בקשת העזרה היא: 1) מסך מצויין למשחקים!!! ללא תנאים וגירסאות. זמני תגובה, צבעים וכו' 2) מתאים לצפות בטלוויזיה. זוויות צפייה. נושא החיבורים לא ממש ברור לי עד הסוף ולהערכתי ניתן להתפשר קימעא(יש לנו יס 3) PIP זה גם סדר העדיפות. החופש ניגמר, ואת המסך צריך בזמן הנכון, ולא בזמן כלשהו כללי. אשמח לקבל דירוג 3-4 מסכים. מיותר לצ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מבסוט עד הגג מהמסך אם זה בתמונה שהוא מציג עבודה בקבצי אופיס סרטים ואפילו משחקים! לאחרונה התחלתי לשחק COD4 באון-לין וה-INPUT LAG ממש גרועה!!! אני מרגיש שאני משחק שנייה אחרי כולם, יורה על מישהו ירייה קלה ומפספס ובקרב של פנים מול פנים בכלל אין לי סיכוי! אז מי שמשחק הרבה באון ליין לא ממולץ לרכוש את המסך כרגע עד שיתבהר כל הנושא בגירסה A01. בעסה!!! :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שמתי לב לזה שמסכי LCD בדרך כלל מוציאים קצת ריח של פלסטיק כזה מלמעלה שכנראה נובע מהחום של המסך (והיות ושלי לא היחיד הבנתי שזה בסדר), אך שמתי לב שכשאני נוגע במסך, החלק האמצעי והתחתון חמים כזה אך החלק העליון ממש חם (שצמוד לפלסטיק וכולל הפלסטיק!) כאילו לגעת בליבה של כרטיס מסך שעובד ללא מאמץ! רציתי לדעת האם הדבר תקין, אם לא אממש אחריות לפני שהמסך ידפק בעוד חודש חודשיים (המסך כולה בן 7 חודש) תודה!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תודה. עריכה: שמתי לב שממליצים פה על המסך של samsung 2243bw השאלה היא למה לא ממליצים על הדגם 2253bw?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך 22" LG, ומהיום אני יעבוד שעות רבות על המחשב, ורוצה לקנות מסך נוסף לDUAL SCREEN. אז אני רוצה שהLG העכשווי יהיה המסך השני ולהביא מסך איכותי יותר כמסך ראשי. 95% מהזמן השימוש הוא טקסטים. לא רוצה קטן יותר מ22", ומוכן לשלם עד 3K ש"ח אבל רצוי פחות... ראיתי את הDELL 2408 שהוא נשמע מעולה. אבל האם יש אלטרנטיבות בגודל 22" ולא 24"? או המלצות אחרות? תודות עריכה: יש הבדל גדול בטקסטים בין ה248WFP ל 2408WFP? הראשון זול בכ-1000 ש"ח (מאמין שהוא TN...)
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ביום שלישי ומאז אני בוחן אותו. לא הייתה התלבטות בינו למסכים אחרים כי אין לו מתחים המחיר הזה. הנה הרשמים שלי עד עכשיו. בחרתי במסך זה מכמה סיבות. ראשית כי בתקציב הזה (1300~) המסך נותן ארגונומיה מצויינת שמאוד שימושית לי, ככה מסך מרכז לי את התצוגה של המחשב (יהיה בHDMI), טלויזיה (S-VIDIO) וPS2/PS3/XBOX בקומפוננט/קומפוזיט וHDMI שכולם כבר עברו ניסוי עם המסך. חיבור למחשב: המסך מחובר לVGA כרגע כיוון שלא רכשתי עדיין מתאם DVI-HDMI. התצוגה טובה יותר המLCD (הג'נרי - PIXXL) הקודם שלי שחובר בDVI ככה שאני מצפה לשיפור נוסף עם הגעת המתאם. יש זליגת אור מורגשת שאם מחפשים לא קשה למצוא אך לי היא לא מפריעה. בסרטים וסדרות שאני רואה (המון) דרך המחשב אני מקבל תצוגה מעולה - לדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך האיכות שלו? יש מסכים שיותר טובים במחיר שלו ? (1300 ש"ח) ואם מישהו השתמש בו בתור מסך טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נכון יש בו את הPIP שזה או מסך חצוי או מלבן בפינה שרואים בו מכניסה אחרת? אז כל פעם שאני שם את זה כשאני על הDVI (המחשב) הוא מפעיל את הS-Video ואני צריך מחדש להחזיר בהגדרות לComposite, וברגע שנאי מכבה הוא חוזר לS-Video איך שומרים לו את ההגדרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=1999&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE או שעדיף עליו ה226BW? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 או הSamsung 2253BW LCD 22 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1210
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש ממני המלצה למסך לעבודה וסרטים עם הדרישות כמו בכותרת. האמת שאין לי ממש מושג, בעזרתכם אני מקווה שאוכל לעזור לו :ylsuper: אז תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
LG L227WT Samsung לא יודע איזה ASUS MW221C ? למשחקים וסרטים הייתי לוקח את ה ASUS כי הוא זול ומצוין אבל לפי מה שראיתי אין לו אפשרות של 4:3 .. האם זה נכון? ואם כן איזה מסך כדי לי שיש לו את האפשרות הזאת? לגבי המחיר המקסימום שאני מוכן להשקיע זה במחיר של ה LG שרשמתי שזה משהו כזה 1800-1700 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-