מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
רשמתי תקציב גבוה כי התקציב פה פחות משנה, העיקר האיכות. רוצה מסך סופר איכותי, משהו מעולה שיהיה בעל INPUT LAG הכי נמוך שניתן להשיג כיום. חייב להיות LCD, חייב לא להיות TN (לא אוהב אותם, איכות תמונה גרועה מידי לטעמי) ולא משנה לי כניסות (מחבר אותו ישירות למחשב בDVI) רצוי גם שיראו בו טקסט כמה שיותר נקי וברור. מה יש לכם להציע לי בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה רצוי לציין שאם ישתלם להוסיף עוד כמה שקלים - סבבה. הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב ואחרי שעברתי לויסטה 64, אין שום אפשרות להשתמש ב-TVOUT עם SVIDEO יותר, אז אין לי ברירה אלא לקנות מסך עם כניסת DVI. אם כבר, אז כבר כמו שאומרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה עשיתי חיפוש למסך חדש. אני מחפש מסך בגודל של 24 אינץ', 144Hz רזולוציה של 1920x1080 ותומך בG sync. כל מה שמצאתי היה בחול, כמו לדוגמה AOC G2460PG האם יש משהו בארץ שיכול לענות על כל הצרכים? התקציה הוא 2500. תודה רבה.!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לקנות מסך FULLHD 24 חדש התקציב הוא עד 1400 . כרטיס מסך נוכחי HD7850 מתלבט בין מסכי DELL U2414H ו U2412m ו P2414Hאם מישהו יכול להסביר את ההבדלים בינהם למשחקים וצרכים בסיסיים נטו. אין צורך בגרפיקה או משהו כזה ודבר נוסף אם במקרה יש אפשרות לתלייה על הקיר רק בדגמים החדשים יותר[14] ? לא מצאתי מידע מדוייק . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן חברה, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש מסך בכיוון ה24' שעיקר השימוש בו יהווה עבודה ממושכת מול פלטפורמות פרסום בדפדפן, גלישה באינטרנט ועבודה מול אקסל המחשב יחובר ככל הנראה למחשב נייד Dell Vostro ואולי גם לנייח תלוי מה יעבוד טוב יותר. התקציב הוא בכיוון ה1000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה אם זה באמת נחוץ. אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 24' שיתאים למשחקים וסרטים. כרגע יש לי 2243BW, ואני רוצה שלמסך החדש יהיה לפחות ביצועים זהים במשחקים. יש צפי לסדרה חדשה של סמסונג ? ההבדל בין 26' ל 24' הוא ממש גדול ? אני יושב במרחב של 80 ס"מ מהקיר מה שאומר שזה בערך 60 ס"מ מהמסך, אז מה יותר מומלץ עבורי 24' או 26' ? חשוב לציין שאני גם משתמש במסך לצפייה בסרטים מהמיטה שנמצאת ליד המחשב ואז המרחק ביני לבין המסך הוא בערך 2.5 מטר. אני חשבתי על ה T240 של סמסונג, איך הוא ? תודה לעוזרים !
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב לא חדש שברצוני לשדרג לו את המסך. נתוני המחשב: כרטיס מסך - Radeon X1900GT מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz זכרון - 4 ג'יגה (3 בשימוש) מה שחשוב לי הוא שהמחשב יוכל להריץ FHD 1080p ומשחקים בינונים נוטים לכבדים(לא בהגדרות מקסימליות כמובן) על המסך. בנוסף אני מתכנן לעשות עבודות בפוטו-שופ עליו. התקציב גמיש ב+- 200 ש"ח. תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום ראיתי שממליצים פה הרבה על הT240 אבל יש עוד אפשרויות שבראשם נראה לי ה LG והייתי שמח לדעתכם בנושא: 1. LG L246WH 2. SAMSUNG T240 3. 240BW8EB וPhilips 4. LG W2442PA איזה הכי כדאי לדעתכם? האם יש עוד אופציות בסביבת המחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום, נראה שהT240 של סמסונג מככב. אני מתלבט בינו לבין הW2453V של LG.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג ואני מתקשה למצוא מסך שמכיל את הפיצ'רים שאני מחפש. המחשב שהוא הולך להצטרף עליו יכיל I7 6700K ו107. אני מעוניין במסך 24", QHD עם קצב רענון של 5MS ומטה ותדירות של 144Hz אני מעדיף להישאר במסגרת תקציב של 2000 ש"ח כך שאני מאמין שGSYNC יהיה מחוץ לטווח עבורי, אבל יש בנמצא כמובן שאשמח תוכלו לעזור לי למצוא מסך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
באמור, מחפש מסך עם PIVOT (כן, זה הקיק שלי ) בגודל 24" FHD. ממה שראיתי נפוץ בארצנו הקטנה זה : LG W2442 PA SAMSUNG 2443 BW DELL 2408WFD (מתומחר בצורה לא הגיונית) SAMSUNG T240, רק שלא הבנתי אם הוא PIVOT או רק עם הטייה. מישהו ראה את המסכים הנ"ל באותו מקום מכירה, כדי שאוכל להשוות בינהם בעין בלתי מזוינת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר שתהיה לו אורגנומיה טובה, וPIVOT, זה די עקרוני לו.. כמו כן 16:10..... אפשר לחרוג בגג 50 שקל.... אם יש למישהו מושג אם ה2443BW עתיד לחזור למלאי בחנויות אשמח לדעת כי זה המסך שבעיקרון רציתי...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוכש בקרוב מחשב חדש ולכן אני מחפש מסך 24". המטרות הם בעיקר גרפיקה,עריכת סרטים,סרטי באיכות גבוה ומשחקים. אני יודע שבשביל הדרישות שלי עדיף לא להתפשר וללכת על 2408. אבל עקב כל הבלאגן סביבו אני מחפש אלטנטיבה אחרת וממש לא מזיז לי שזה פאנל TN. המליצו לי על המסך הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=424&keySearch= ואני יכול להשיגו במחיר זול יותר ממחירו המינימלי בזאפ (הרבה הרבה יותר זול). האם הוא כדאי? לפי הבנתי יש לו נתונים מעט טובים יותר מלסמסונג T240.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל. התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון). יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 24" (לא רוצה 22") למטרות משחקים בעיקר (50%), אינטרנט וטקסט (30%), סרטים (20%) בעיקרון חשבתי על ה 2408 אבל ממה שקראתי פה יש לו בעיה רצינית עם ה INPUT LAG. השאלה שלי היא עד כמה זה מפריע (גם במשחקי FPS) כאילו מדובר על מילישניות לא? כמה זה כזה קריטי? (אני יודע שיש את הגרסה החדשה אבל לא נראה לי שאחכה עד שגיע לארץ ותימכר כאן בטח עוד חודש-חודשיים....) וגם האם יש דגם אחר מומלץ במחיר הזה עם פאנל לא TN?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה.. תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512 אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך בעל הנתונים הבאים: * איכותי * לשימושי גרפיקה ווידאו (סרטים באיכות גבוהה) ואנימציה. * כמו כן, המסך מיועד לקריאה של מסמכים רבים (בעיקר וורד ו-PDF). * לא מבריק. * בעל יכולת ארגונומית טובה (יהיה ממש טוב אם אפשר לסובבו במאונך...). מחיר היעד הוא עד 3000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100-200 ש"ח). תודה רבה על העזרה!
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:6 רזולוציה 1920-1270 (אני חושב שזה היחס הנכון) מירות רענון של 6MS ומטה והכי חשחוב שזה לא פנאל TN יש כזה מסך במחיר הנ"ל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 24" לעבודה משרדית מקרוב וסרטים ממרחק 3-4 מטר. כרגע אני עם מסך 16:10, אז עדיפות לשמור על היחס הזה. תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת, קשה למצוא את הסמסונג הנ"ל במחיר נמוך מ1380ש"ח ואין מצב לחרוג מהתקציב שהוא 1000 ש"ח. הדרישה היא ל 16:10 ולא 16:9 נתקלתי בחיפושים במתמודד נוסף: 2494LW http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=554414400&sog=c-monitor מה ההבדלים בינו לעומת ה2433BW? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש בזאפ חמישה דגמים רלוונטים: Samsung SyncMaster T260 Samsung SyncMaster T260HD LG W2600H Viewsonic VX2640W LG 26LH20R כולם באותה קבוצת מחיר ככה. מי מהם מומלץ לעבודה משרדית?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש בשביל בן דוד שלי מסך למחשב. הוא מעוניין ב26-27 אינץ' (אפשר אולי אפילו 32 אינץ',אם כי אני מאמין שזה כבר לא נוח למחשב...),LED חובה,שיהיה פאנל טוב (PVA או IPS). שימושים:בעיקר אינטרנט וצפייה בטלוויזיה (יחובר לממיר) וסרטים (יהיה HD מן הסתם) ,בנוסף יש שימוש באופיס ובמעט מאוד משחקים (קצת מרוצים וGTA san andres,לא צריך להתחשב במיוחד). חשוב שלא תהיה בעיה עם טקסט! הסכום לא כ"כ משנה,פשוט שיהיה משהו איכותי תודה לעוזרים. הערה קטנה:המחשב ישמש גם לכל השימושים הרגילים של מסך מחשב,אבל הצורך שהוא יהיה כ"כ גדול כי הולכים לצפות בטלוויזיה ובסרטים בו ממרחק של כ2 מטר בערך. לכן צריך פה פתרון ביניים שיספק גם מסך מחשב וגם מסך טלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-