מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקים FHD LED 2MS עכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות? BX2335 ? LG W2486L 24'' LED ? אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ביחס גודל 4:3 שאני ממש אוהב, המסך הוא Samsung SyncMaster 960BF יש לי עכשיו בעיה במסך, שלא נוגעת לאלקטרוניקה שלו. המסך פועל בצורה תקינה, אבל חלק מהפלסטיק האחורי שלו, מתחיל להשבר. החלק שמתחיל להשבר נמצא מאחור, איפה שסימנתי באדום: זה הציר שאחראי על הזוית של המסך, מבחינת למעלה-למטה. צריך לציין שהבעיה בפלסטיק היא לא חיצונית מבחינת איך שזה נראה, אלא פנימית, מבחינת זה שהציר כאילו מתחיל להשבר.. (אם זו הייתה רק בעיה אסטתית, זה היה פחות מפריע לי - במיוחד כשזה מאחור ואף אחד לא רואה) כיוון שאני מאד אוהב את המסך הזה, האם יש אפשרות לקנות איפהשהו את הפלסטיק עבורו, כדי להחליף וכך להמשיך להשאר איתו? תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LGL1970HR או VP930 אני צריך תמסך בעיקר לסרטים קראתי פה וראיתי שממליצים יותר על ה930 אבל ראיתי שלאל ג'י יש נתונים יותר טובים מה כדאי לקנות? תודה רבה :}
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך LCD הזה? איך הוא? שווה את המחיר (שלא כול כך יקר) ? והשאלה האם בכלל ברזולוציות של מסך רחב איך זה לשחק משחקים ולהשתמש במחשב?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מלא מסכים כאלה ואני מתקשה בבחירה.. חשוב לי בעיקר למשחקים וסרטים/סדרות איזה מסך מומלץ....? עדיפות לקנות בארץ, כי בחו"ל יכול להסתכן במסך פגום ויהיה קשה להחליף (?)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי 2 צגים אחד מסך מחשב והשני LCD LG (טלוויזיה) חיברתי את שניהם על ידי מפצל DVI והכל בסדר חוץ מדבר אחד, ה LG לא מציגה תמונה אם המסך מחשב מכובה,כלומר אני מנגן סרט דרך המחשב ורוצה לראות אותו רק בטלויזיה הLG אני חייב שצג המחשב יהיה דלוק וינגן את הסרט . זו בעיה מכיוון שהמסכים צמודים מפאת חוסר במקום וזה די מפריע לראות סרט עם 2 מסכים. איך אפשר להגדיר שצג הLG לא יכבה אם אני סוגר את מסך המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
אז ככה אבא שלי הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם כדי לעזור לו להחליט איזה המסך ישמש לצפיית סרטים וסדרות וקצת משחקים קלים ויש לו כבר כרטיס מסך 4870 HD התקציב למסך הוא 1400שח' תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
היי, מחר אני מקבל את הEizo S2231WE בשעה טובה. הוא מגיע עם טכנאי של מי שקנינו ממנו, ובנוסף הוא ישאר כדי לעזור להתקין ולבדוק איתי שאין פיקסלים שרופים. אם הוא כבר יהיה איתי פה ואני אבצע איתו את הבדיקות, רציתי לשאול אתכם איך בדיוק מבצעים בדיקת פיקסלים מתים, וכמו כן אם יש עוד בדיקות שאני צריך לבצע? עדיף שאני אמצע בעיות יחד איתו שהוא ישר יחזיר את המסך מאשר אני ארוץ אחריהם אחרי זה. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם לפטופ asus zephyrus m15 עם i7 דור 10 וRTX 2070 max q יסחוב משחקים בינוניים ב144Hz?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך של סאמסונג 27' 1080p המסך טוב אבל אני יושב יחסית קרוב והתצוגה נראת לי גדולה מדי ולא חדה מספיק לטעמי. אני מעוניין במסך באותו סדר גודל רק עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר כמו 1440p או 4k, התקציב הוא 800 דולר מחול כמובן, אני גר בניו זילנד אבל יכול להזמין מארהב אם צריך. ראיתי הרבה מסכים שהם אולטרה רחבים כמו שני 17' מחוברים יחד וזה נותן שטח עבודה גדול, מה שמאוד קורץ לי. שימושים: קצת משחקים פה ושם לא על הגדרות הכי גבוהות, בעיקר עבודה עם תוכנות 3D ועריכה, יעזור לי מאוד עבודה עם שני חלונות במקביל. הכרטיס מסך שלי הוא 7970 3gb. תודה. עריכה: חשוב לי שהמסך יהיה מט ובהירות גבוהה יחסית 300 ניטים ומעלה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המסך הנ"ל למכירה ביד שנייה במחיר של 920 ש"ח. ראיתי בזאפ שמחירו בערך 1500 ש"ח. כמו כן יש את המסך Samsung P2350 בכ-700 ש"ח. אני מחפש מסך למטרות משחקים (גם first person shooters) בביצועים גרפיים גבוהים, מה הדעות לגבי המסכים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כחצי שנה אחרי שהוצג לעולם לראשונה בתערוכת CES 2022, דגם ה-Odyssey Neo G8 מוכן לרוקן את הכיס וחשבון הבנק שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב Lenovo Edge 11 נשבר לי המסך והזמנתי חדש מאיביי. המסך נשלח מאנגליה והוא מתוצרת MJK (יצרן מוכר?) אחרי ההחלפה שמתי לב שהצבעים קצת דהויים\מתים. ניסיתי לשחק קצת עם כיול צבע של ווינדוס 7, אין שינוי משמעותי וכשפניתי למוכר הוא טען שזה מסך תחליפי ואף אחד לא התלונן על הצבעים. יש אפשרות נוספת לשנות את הצבעים?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מסך LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black או מסך DELL WIDE 2007 WFP 20.1" LCD או מסך LCD DELL E228WFP Black מה אתם אומרים ??
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-