עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם... אחרי כמה שעות מול המסך קצת ביקורת עליו... היה לי לפני 226BW של סאמסונג אני רואה גוון יותר צהוב מסך מאשר לבן... אני לא מבין למה עשיתי REST לתמונה וזה עדיין נשאר... חוץ מזה לא רואה הבדלים בין המסכים...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ohad585,

שאלה.. האם זה משנה באיזה סוג חיבור אני מחבר את המסך למחשב ולמה? ואם כן ,מה היתרונות והחסרונות של כל חיבור . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אחריי עיון במאמרים ובתגובות בפורום אני די מבולבל. אני משתמש במחשב בעיקר לקריאת טקסט,אינטרנט (מספר שעות ביום) כרגע משתמש במסך 17" lcd של AOC שלא עשה לי בעיות כלל,לא יודע לכוון את המסך יותר מסיבוב במספר כפתורים,ולא השתמשתי אף פעם במסך שנחשב איכותי והשאלות שלי הם 1 האם ההבדלים בין מסך איכותי 19"/20" ל22" יהיו מורגשים בצורה בולטת? 2 ההבדל בצפיה במסך 22" לעומת מסך 17" או 19" מורגש ביותר, האם נתון זה יכול לפצות את הנחיתות באיכות? 3 אם אני קונה מסך עם פנל בשיטת TAN אז זה לא משנה איזה חברה אני בוחר מכיוון שכולם דומים? 4 היכן ניתן לצפות בתצוגת מסכים,חוץ מאופיס דיפו? ראיתי מסך 20" של XEROX XA7 שהיה הכי נעים לי לצפיה (מחיר כ1600 שח עם אחריות ל5 שנים) אשמח לשמע את דעתכם?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  4. שלום, אני מחפש לקנות מסך LCD לעבודה יומיומית, בעיקר אינטרנט, ופה ושם משחקים ועריכה גרפית. המסך מצטרף לטלויזית LCD 32'' שכבר מחוברת למחשב. חשבתי על משהו סביבות 19-20'' בגלל שיש לי טלויזיה, ולכן אין צורך במסך גדול לסרטים, ונראה לי שמסך גדול לשאר הדברים הוא לא כזה נחוץ מכיוון שהמרחק ישיבה הוא יחסית קטן(אשמח לקבל תגובה לדעה). הסכום שלי הוא סביב ה 2000 עם אפשרות לחריגה(לא קריטי). עכשיו בגלל שהמחשב מחובר לטלויזיה, אני חשבתי שאני צריך מסך שהוא אינו רחב. האם ההנחה הזאת נכונה. על איזה מסכים אתם ממליצים. המון תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  5. לא רחוק ממקום העבודה (בערך 10 מטר) יש סניף של BigBox. בחנות לא היו לקוחות, אז אני וסגן המנהל הלכו ל-BigBox לשחק בעמדה של Wii. נמאס לי לשחק והחלטתי לעשות סיבוב בחנות. אני מגיע לעמדה של מסכי LCD ומתחיל לבדוק את המסכים. פתאום אני מבחין במסך אחד, בגודל 20.1 של NEC בעל איכות תמונה מטורפת. פשוט מדהימה. אתם צריכים לראות איך הוא נבדל משאר מסכי LCD. מדובר בדגם NEC 20WGX. קראתי עליו ביקורות ברשת וראיתי שיש בו את הפאנל הכי איכותי שיש לתעשיית LCD להציע. אני כבר מספר חודשים שוקל לשדרג את ה-Chimei 938D שלי במסך יותר גדול ואיכותי כי לא כיף לצפות בסרטים על 19 אינץ. ופה הבעיה. מצד אחד יש מסכים מאד איכותיים בגודל 24 אינץ', אבל הם גדולים מידי, הרזולוציה מטורפת ואין לי רצון לקנות כרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. עקב ריבוי הדיונים בנושא בתקופה האחרונה וחוסר התועלת שבדיונים אלה ינעל כל דיון חדש שיפתח בעיניין. דוגמא לנושאים שנידונו לאחרונה: 1."קניתי את ה 226BW, איזה פאנל יש לי בפנים?" 2."מה עדיף פאנל S, C או A?" 3."איפה אני יכול למצוא 226BW עם פאנל X?" 4."מה היתרונות של פאנל TN X ב 226BW ע"פ פאנל TN Y ב 226BW" כאמור מעטה ינעל כל דיון בנושא הנ"ל! זאת מכיוון שאין שום טעם לדון בסוגיות הנ"ל כי: 1. אין דרך לדעת איזה פאנל יש במסך שלכם בגלל שסאמסונג לא רושמת זאת יותר. 2. זה לא משנה יותר מידי מכיוון שמדובר על מסך עם פאנל TN שאינו איכותי בכל מקרה. אם קניתם את המסך ואתם מרוצים זה מה שחשוב, אם עדיין לא קניתם מסך ואתם חושבים על 22" אני ממליץ להמתין לביקורת הבאה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. LG L1732TQ גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Chymes,

איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by אני 3333,

אני מתלבט בין שני דגמים של מחשב של סמסונג 1. סמסונג 206 BW 2. סמסונג 226 BW האם מסך בגדול 22 אינץ זה לא מוגזם כמסך מחשב ובעצם מספיק 20 אינטש ??

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. OK, אני רוצה לרכז כאן שתי שאלות שחשובות לי: 1. האם בצגים הנ"ל (Dell 2407, 2408) אפשר לשחק במשחקים ברזולוציה הרגילה שלהם בלי למתוח את המסך? כלומר לשחק ב-1600*1200 עם פסים שחורים בצדדים בלי למתוח את התמונה במשחקים שאין להם מצב של מסך רחב? 2. האם מישהו ראה השוואה רצינית / גיבש דיעה לגבי איזה צג עדיף - 2407WFP-HC או 2408WFP? אני צריך להחליט ממש מהר אם אני רוצה את ה-2408 או את ה-2407HC, ואני חושש לקחת את החדש לפני שראיתי ביקורת רצינית שמשווה ביניהם... orleans נתן השוואה קטנה בין 2408WFP לבין 2407WFP-HC. עד כמה שאני מבין ל-2408 יש delay גדול יותר. עד כמה זה משפיע בסרטים / משחקים מהירים? פה יש עוד שני מקורות עם מידע לגבי ה-2408, אבל לא ראיתי בהם השוואה ל-2407HC: http://monitort…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של חברת dell דגם: u3011 ברצוני לדעת אם המסך מגיע עם כבל dual link dvi על מנת שאני יעבוד על רזולוציה מקסימלית של 2560 על 1600 תודה. ???

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. Started by fire1ce,

צריך המלצה למסך לסרטים וגלישה. האם יש מסכים בתקציב זה שהם לא פאנל TN המומלצים לסרטים? 22 כולם TN וזה בעדיפות שניה. בעדיפות ראשונה 20" לא wide לא בעל פאנל TN. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by crowbar87,

שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. הבעיה נפתרה שלום לחברי הפורום! מה שלומכם היום? 8) הלכתי לפי המלצתכם, והיום ,ברוב הדר ,הגיע אלי הוד מלכותו Samsung 940B. אני נורא מרוצה מהחדות שלו (אין לכם מושג איזה תענוג זה לכתוב עכשיו את ההודעה ). יש לי רק בעיה אחת - קיבלתי עם המסך כבל DVI,חיברתי בין המסך למחשב את הכבל ,אך משום מה המחשב לא רוצה להציג כלום,המסך משחיר,וישר מחליף לANALOG (שכרגע אני עובד עליו ,בעצם כבל RGB רגיל). יש לכם מושג מה הבעיה? התקנתי את הדרייבר של המסך ואני חושב שבדקתי די טוב תקינות חיבורים. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 6600GT 128 mb של GIGABYTE,אם זה משנה . צריך לעשות משהו מיוחד? :s05: אגב,שמתי לב שכאשר אני רק מדליק את WINDOWS ורק הDVI מחובר,אז את מסך הפתיחה ותחילת ההפעלה אני דווקא מקבל עד…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 2 המסכים בעלי נתונים כמעט זהים כשאפילו הEWX צורך פחות חשמל ובעל ניגודיות טובה יותר ובאה עם מעמד HAS הארגונומי (כפי שמצויין באתר) אז מה יותר טוב ב-BW שהוא יקר ב-50 שקל או שזה לא מוצדק ועדיף לקנות את ה-EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by laviko1,

איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, הוא 4MS GTG ו8רגיל. 400 בהירות וקונטרטס של 1:700 אני יודע שזה מושג בגלל הטכנולוגיה הזאת של המסך זכוכית ועל זה רציתי לשאול? האם למישהו יש כזה מסך עם כזה אפקט? איך זה? בכל החנויות אני רואה שהוא עולה בערך 2000 שקל, אני משיג במחיר יותר טוב מחבר של אבא שלי. תודה קובי. (ישולב עם 7600GT KO שיציאה דיגיטלית, אני משחק משחקים כמו פיפא וכדומה..)

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  20. שלום אני חדש פה בפורום, רכשתי השבוע מסך DELL 2407 חדש דנדש אחרי הרבה בדיקות פה בפורום וגם בהרבה אתרי בדיקות חומרה אחרים. אני בהחלט מרוצה מאוד מהבחירה שלי...למרות שהספקתי למצוא פיקסל מת ישר מהקרטון ): אבל חצי נחמה הוא במקום שממש ממש לא בולט לעין ואם לא הייתי עושה את הבדיקה גם לא הייתי מוצא אותו. מה שכן אני אודה מקרב לב לכל מי שיוכל לעזור לי לכייל את המסך להגדרות מיטביות שכן כרגע הוא בהחלט שורף לי את הפנים ואני בהחלט חושב שאני יכול להשתזף איתו (: אז מאיפה מתחילים כיול ? חשוב לציין יש לי RADEON 9700PRO 128MB , אני קונה מחשב חדש בקרוב ככה שזה מה יש בנתיים.. תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  21. מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by shlox,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מוכרח לשאול, במרצה שלי לפלאש (אני לומד בב"יס ידוע לעיצוב ואמנות) המליץ לי, להפתעתי, על המסך הנ"ל (יש לו אותו בבית), הוא טען שהוא מסך מפתיע ממש ביחס למחירו ושהוא נורא מרוצה ממנו. כמו כן טען המרצה שלי שמדובר במסך 8 ביט ושלפיכך יכול להתאים לגרפיקאי בתחילת דרכו (ולא, אין לי כסף ל EIZO). חיפשתי באינטרנט על המסך, ואכן באתר היצרן מוצהר על 8 ביט עומק צבע : http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=21 אבל בכל review אחר מדברים על פאנל 6 ביט, שגם נשמע סביר יותר (גם מסך 22", וגם במחיר כזה...) אז מה אתם אומרים? למי להאמין? בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by STRENGTH,

יש הבדל בחדות התמונה במסכי LCD נגיד במסכים של סאמסונג תיהיה תמונה חדה יותר מהמסכים של LG ? ואולי במסכים המבוססים על פאנל E-IPS תיהיה תמונה חדה יותר בכללי ממסכי ה-TN? אף פעם לא הזכירו את הפרט הזה במסכי LCD תמיד מדברים על ה CONTRAST צבעים וזמני תגובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by froggy,

שלום ברשותי מסך ACER דגם AL1716. המסך הוא 17". מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה המסך לא מצליח להריץ משחקים חדשים, צצה שגיאת Input not supported. המשחק עולה (שומעים מוזיקת רקע), ולכן הבעיה היא לא במחשב אלא במסך. *ההנחה שלי שהרזולוציה של המשחקים כברירת מחדל גבוהה מידי. אין אפשרות לשנות רזולוציה בתוך המשחק מאחר והמסך מראה שחור. מחפש פתרון לבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tomerf,

היי חברים, במזל טוב הגיע אלי המסך 22 אינץ של סמסונג. הזמנתי אותו ישירות מחיון וכשדיברתי איתם נאמר לי שזהו פאנל A וזה הפאנל היחידי שיש בארץ והם מביאים. כשהגיע המסך פתחתי אותו ואני רואה שרשום על המדבקה שזהו פאנל C. מלבד בעיות הצבעים שניתנים לתיקון אני רואה בבירור GLOW בחלק התחתון והעליון של המסך ברגע שיש תמונה שחורה. רציתי לדעת עם כך גם בפאנל A של המסך הנל. אני מבקש שיענה רק מי שיש לו את המסך ולא כל מי ששמע או ראה בפורומים. כי עד שלא ראית בעיניים אי אפשר לדעת. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.