מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב. הייעוד העיקרי הוא תכנות, ככה שיש לשים דגש על החדות וקלות קריאת הטקסט במסך. כמו כן המסך הולך לשמש מדי פעם לפוטושופ וקצת למשחקים. בעיקרון התקציב הוא 2000~ ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה אני כנראה אלך על 20", מכיוון שהבנתי שאין מסכי 22" איכותיים לתכנות. חשבתי על 2007WFP / 2007FP של Dell, האם יש הבדל מהותי ביניהם או שההבדלים הם רק ברוחב המסך? האם יש בעיה כלשהי עם הגרסא הרחבה? כי ראיתי שהומלץ כאן המון על הגירסא הלא רחבה. ראיתי שיש בעיית Flickering במסכים האלו, האם זה נכון? אם כן, האם המסכים ש nextop מוכרים הם בגרסאות שיש בהן flickering? יש עוד חנויות זולות שאפשר לקנות מהן את המסכים האלו מבלי חשש לבעיות flickering? ד"א, איפה אפשר לראות את המסכים לפני הקניה? באו…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אשמח לקבל דירוג כדאיות של המסכים הנ"ל + נימוקים ;D תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות. 1.איך אני הופך אותו ל 4:3? 2.כשאני גולש בנט או סתם פותח תיקיות,המסך חלק ונקי,אבלכשאני רואה סרטים,DVD או DIVX או לא משנה איזה,אז רואים "לא נקי" כמו מין נקודות כאלה...זה כמו לראות סרט בוידאוטייפ. אבל כשאני מתרחק מהמסך,משהו כמו מטר או 2 אז רואים יותר חלק. השאלה שלי אם זה דפקט במסך או זה רק בגלל שאני יושב קרוב אליו?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה לא משנה איזה חברה של הכבל , בין אם הוא עלה 46 שך לבין אם הוא עולה 150 ש"ח וכן הלאה.. האם הכבל שאני קניתי שעלה לי 46 ש"ח הוא מבחינת איכות על המסך ..יהווה איכות פחות טובה מהכבל שעולה 150 ש"ח שיהווה איכות גבוהה יותר? או שאלה פשוטה יותר,האם הכבל שקניתי בזול יהיה באותה איכות כמו של כבל יקר יותר..?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היום בשעה טובה רכשתי את המסך סמסונג הנ"ל ואני מחבר אותו למחשב ולקונסולה (PS). כאשר אני עובר לערוץ של הPS (מחוברת בDVI) התפריט הראשי רועד, במשחקים זה פחות בא לידי ביטוי אך זה מעצבן מאוד. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי את המסך SAMSUNG 226BW לפי מה שהבנתי הוא TN אבל זה לא קשור לנושא... בקשר לפיקסלים איך אני מזהה את זה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 24 אינץ' בשביל לחבר אליו את האקסבוקס 360 שלי... קראתי הרבה בפורומים, במיוחד פה, ולפי הבנתי ההמלצה העיקרית היא על DELL 2408WFP... ברשותי 2000 שקל בערך, ואין לי בעייה לחסוך ל2900- אבל זה ייקח קצת זמן.... עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים, קיבלתי רושם שמסך TN זה משהו נוראי ובלתי נסבל; וראיתי הרבה מסכי 24 אינץ' שנשמעים טוב, והם זולים- אבל הם TN... אז התרחקתי... יש לי מסך 17 אינץ' של LG- הL1750B. הייתי בטוח שהוא לא יכול להיות TN, כי הוא ממש סבבה, וTN נשמע כל כך נוראי... אז גלשתי קצת באינטרנט, והפלא ופלא- המסך שלי שלדעתי ממש מצויין, ובעל איכות ממש מעולה- הוא בעל מסך TN! זה גורם לי לחשוב, אם הTN הזה נחשב גרוע, מה זה PVA? יש דרך להשוות? האם ההבדל באמת כל כך גדול? כי א…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מקבל בקרוב את מסך ה26 אינץ של NEC 2690WUXI H-IPS ;D רציתי לשאול, האם עדיף לתלות אותו על הקיר (לחבר כלומר) מאשר להשתמש ברגלית? כמו כן, יש לכם המלצות לגבי מתקני תלייה והיכן יכול להשיג אותם וכו'? אם כבר מתקן תלייה, תמליצו על משהו סופר איכותי, שאוכל להניח עליו מסכים מגודל 26 ומעלה בצורה נוחה ויציבה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של מערכת מחשב לשימושים כלליים ועריכת תמונות בפוטושופ. אין שימוש במשחקים או צפיה רצינית בסרטים. המחשב מבוסס על מעבד e8400 וכרטיס מסך gigabyte radeon 3450 256mb ddr2. אני מחפש מסך איכותי שלא יהרוס את העיניים אחרי עבודה ממושכת. קיבלתי המלצות על המסך הבא dell e228wfp. הוא עומד בתקציב שלי 1300שח. האם יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=692382 זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=S2201W&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=400&aff=Zap או זה? http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?model_id=502783&orderby=byvideo#zapvid זה 22 את האמת אני מעדיף 24 שיהיה לי גם לעתיד, אז לא יודע לגבי שתי ה-22.. אז מה אתם אומרים? אגב עיקר השימושים זה משחקים ככה שאני צריך משהו בהתאם..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 20 אינץ של סמסנוג ולאחרונה יכולה להיות הזדמנות להחליף אותו וחשבתי על המסכי 20 אינץ של דל התחלתי להסתכל וכולי התבלבלתי יש איזה 4-5 מסכים שונים בטווחי מסכים שונים לגמרי ואני הלכתי לאיבוד גם שיטוט פה בפורום לא עזר לי אז מי שיוכל לעזור ולעשות לי קצת סדר בבלאגן אני יודה לו מאוד השימושים הם כללים קצת מכל דבר לפחות כרגע תודה Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD SP2008WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD 2009W UltraSharp™ Flat Pane Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp™ Flat Panel Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp™ Flat Pane
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום רב. אמא של חברה שלי קנתה לא מזמן מסך מחשב LCD. הבעיה שברזולוציה טיבעית של המסך הטקסט מאוד קטן גם כאשר הגדלתי DPI. וכאשר אני עובר לרזולוציה אחרת הכתב יוצא מאוד מתושתש. האים יש לכם רעיון איך ליפתור את הבעיה. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את ה Dell 2408 !!! הוא פשוט מדהים אין מילים בכלל ! עכשיו אני מעוניין לכייל אותו כמו שצריך ולהפיק ממנו את המקסימיום ( כמובן שרכשתי גם כרטיס תואם בדמותו של ה HD 4870 )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב של LG W2042T ביום שישי ולמרבה הפתעתי לא רואים טוב (אין פוקוס, במצב WIDE הכל נמעך, הרגשה שהכל מרוח וחד מימדי, מרצד נורא). שיחקתי עם הרזולוציה והגעתי לתמונה סבירה ולא מדהימה עם רזולוציה 1280 * 1024. לצערי לא הצלחתי להגיע לרזולוציה המקסימלית בה תומך המסך 1200 * 1600 במחשב אחד המסך הפך שחור ל 15 שניות נסיון וחזר לרזולוציה הקודמת ובמחשב אחר קיבלתי הודעת איבוד סינכרון אנלוגי - מעבר לתווך אותו המסך מכיר (כיוונתי במחשב ל 60Hz כמומלץ בספר ההפעלה). יש לי כמה שאלות: 1. האם היכולת לעבור בין רזולוציות הינה יכולת של כרטיס המסך או של לוח האם/ביוס? יש לי כרטיס מסך ישן של ATI Rage IIC 3D AGP ולא ממש מצאתי לו עדכון תוכנה. 2. מדוע המסך יוצא מסנכרון - ושוב, זו בעיה של כרטיס המ…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הי. מישהו מכיר את המסך הנ"ל? יכול לחוות את דעתו? איך הוא עומד מול ה- 2243 של Samsung? תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם זה "17 או "19 מה שיהיה יותר זול. איך המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=522859\ תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
האם יש אותו למישהו או שיש לו עליו חוות דעת תודה..
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם מסך 24 השאלה היא איזה מסך יותר טוב למשחקים על כרטיס מסך 4870 http://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm http://tms.co.il/product/5461 שניהם נכנסים בתקציב של המחשב שלי.....
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
באילו מסכים ניתן למצוא פאנל איכותי שאינו TN כיום ? 20",22",24",27 ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-